Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Ne maradj otthon, menj be az orgba - kérik a szcientológusok

2020. március 20. - Reformer

Ezt a hivatalos tájékoztatást küldte ki a budapesti szcientológia szervezet a tagságnak. A minden évben megrendezett L. Ron Hubbard születésnapi ünnepséget nem tartják meg szerencsére, de a pénztermelés nem állhat le - így otthonmaradás helyett tanfolyamok végzésére buzdítják az amúgy is ráérő híveket...

A teljes szöveg ez:

Kedves Szcientológus!

Tekintettel az Európában és Magyarországon kihirdetett egészségügyi helyzet kapcsán, a 2020. március 21-ére a budapesti Dürer házban tervezett központi megemlékezés és L. Ron Hubbard Születésnapi ünnepsége elmarad és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Szeretnénk, ha ez az esemény a teljes fényében lenne megtartva, ahol az elmúlt évünk eredményeit megfelelőképpen tudnánk nyugtázni, így a rendezvény új időpontjáról a későbbiekben tájékoztatni fogunk.

Addig is arra bíztatunk, hogy használd ki a szabadidőd arra, hogy haladj az auditálásodban és képzésedben. A Budapest org természetesen továbbra is szolgáltat nagy figyelmet fordítva a megelőzésre és a higiéniára.

Ha távol laksz az orgtól, vagy nem tudod megoldani a bejutásod iratkozz fel levelező tanfolyamra, amivel egyrészt hasznosan töltheted az időd, másrészt te is hozzájárulhatsz a théta kreálásához.

Kérdéseiddel bátran keresd fel a Budapest org munkatársait, állunk rendelkezésedre!

Üdvözlettel, A Budapest org vezetősége