Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Köszönöm, hogy igazi ellensúlyt és választási lehetőséget tudtunk adni

2019. október 25. - Reformer

Egy kép beszédesebb többszáz szónál, úgyhogy most megmutatom, milyen látvány fogadott ma délelőtt a Libri Allee bevásárlóközponti üzletében:

libri.jpg

Bevallom őszintém, kicsit el is érzékenyültem, hiszen a végcél mindig is ez volt - ott lenni egy leleplező könyvvel, ahol a szcientológia is megjelenik a sajátjaival, hogy legyen választási lehetőség, és meg lehessen ismeri ennek az egésznek a másik oldalát is.

Rengeteg munka van abban, hogy idáig eljutottunk. A történet adott volt, de meg kellett írni úgy, hogy azt más is elolvassa, sőt megértse az egészet, megérintse a sztori és tanuljon belőle. Utána olyan formában és minőségben kellett kiadni, hogy az kirakható legyen egy könyvesboltban és felhívja magára a figyelmet. Akkora ismertséget kellett generálni, hogy a bolthálózatok is rendeljenek belőle egy kezdő készletet. Majd folytatni kellett az ismertté tételt, hogy elfogyjon a kezdő készlet, és rendeljenek belőle bőven, és ott legyen tényleg a boltokban.

Itt tartunk most - majdnem minden Libri boltban ott a könyv, a Líra 9 boltjában kapható, de ott van a TóthÁgas összes vidéki boltjában és az Anima boltjaiban is. Hamarosan újabb helyeken is fel fog bukkanni.

 

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Nagyon sokan segítettek ebben, amit ezúton is szívből köszönök minden érintettnek.

Dudás Diánát illeti a legnagyobb elismerés, hiszen bátran, névvel-arccal felvállalta az ügyet, és első könyves íróként kiválóan megírta a történetét, és kitalálta a könyv formátumát, borítótervét és kivitelét, és gyakorlatilag az egész promóciós kampányát, majd a semmiből megteremtette a szcientológia közösségi médiás megjelenésének ellensúlyát (erről már írtam korábban).

A könyv nyomdai előkészítésén sokat és rendkívüli türelemmel dolgozott a Shirokuma Kft, a könyvet pedig profin és határidőre kinyomtatta a PrintPix nyomda.

A fotókért és videókért Nagy Ádámnak és Kékesi Donátnak tartozunk köszönettel.

A Clarus Animus Alapítvány névtelenségbe burkolózó támogatóinak köszönhetjük, hogy mindezekre megvoltak az anyagi források.

És végül sokat köszönhetünk a könyv olvasóinak is, akik visszajelzéseikkel és bátorításukkal mindig új erőt adnak nekünk a szcientológia elleni küzdelemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7915262228
süti beállítások módosítása