Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim

Videóval frissítve

2019. március 21. - Reformer

Örömmel jelentem be, hogy hosszú hónapok munkájának eredményeként  a mai napon megjelent magyar nyelven egy új személyes történet a szcientológiáról.

Ne feledjük, hogy utoljára ilyen könyv magyar szerző tollából 8 évvel ezelőtt jelent meg (amit én írtam).

 

A könyvről

az_en_szcientologia_sztorim_konyv_135x205mm_borito_terv_6.jpg

 

Dudás Diána 5 évig volt a szcientológia egyház tagja. Volt munkatárs, megjárta a Sea Org kiképzőtáborát egy rövid időre, és közben próbált a szcientológia Hídján is előrejutni. Részletes betekintést nyerhetünk abba, hogy mi vár arra, aki a szcientológiától várja a spirituális útmutatást, és ott szeretne fejlődni.

Még nincs egy éve sem, hogy kilépett az egyházból, így egy naprakész és friss képet kapunk arról, hogy mi zajlik mostanság a falakon belül.

Sokszor elő szokott jönni a blogon, hogy van-e a szcientológiának jó oldala is, érdemes-e bizonyos részeivel foglalkozni. A könyv egy nagyon jó érv arra, hogy miért nem, és hogy hiába tesz meg mindent az, aki ott próbál előrébb lépni és boldogulni, a rendszer egyszerűen képtelen azt nyújtani, amit ígér.

Igen megrázó és felkavaró az a rész, amelyben a szcientológia auditálás hatásairól és utóhatásairól számol be. Nem szeretnék itt belemenni a részletekre, de még olvasni is szörnyű volt, hogy mit gondolnak terápiás hatásúnak a szcientológusok, és ennek milyen következményei lehetnek.

 

 

dd_blog.jpg

Diána

Diána azon kevesek egyike, akik arccal és névvel felvállalják azt, hogy szcientológusok voltak, és felszólalnak a visszaélések ellen.

Nagyon tisztelem a bátorságáért és őszinteségéért, amiért ki mert állni a nagy nyilvánosság elé, és elmondta a történetét, hogy figyelmeztessen másokat is erre a veszélyre.

A szcientológus táborban közismert volt, és nemrég távozott, ezért külön remélem, hogy ezzel a lépésével felnyitja sokak szemét a "bentiek" közül. 

 

 

 

 

 

 

És végül a beharangozó videó, ami reggel a nagy sietségben lemaradt:

 

A könyv elérhetősége

A könyv Diána hivatalos holnapján keresztül rendelhető meg: www.dudasdiana.hu, ahol minden információ megtalálható a postai úton és a személyesen történő átvételről is.

 

süti beállítások módosítása