Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Már a Kétfarkú Kutya Párt feketelistájára is felküzdötték magukat

2018. október 03. - Reformer

Megjegyzés: Még egy dolog, amiről lemaradtam, de most pótlom.

Úgy tűnik, a szcientológiaellenesség azon kevés dolgok egyike, melyben teljes összhang van Magyarországon a pártok között.

Sok kínos pillanatot átéltek már a szcientológusok Magyarországért, amikor a saját módszereikkel próbálták népszerűbbé és elfogadottabbá tenni Hubbard okosságait, de úgy érzem, most sikerült egy újabb mélypontot elérniük.

Nem mindennapi teljesítmény azt kiharcolni, hogy egy viccpárt a legfontosabb szcientológiaellenes dokumentumfilmből külön vetítést szervezzen.

Az OSA-iroda (Miklovicz Attila és Lange László duója) feladata és "értékes végterméke" a szcientológia elfogadottsága. Hát ilyen jól és ilyen kiváló módszerekkel végzik a dolgukat...

mozi1.jpg

Ennyit bírt Attila reagálni az eseményekre:

osa1.jpg

És ezt:

osa2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2314278831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2018.10.03. 23:40:35

Mikovicz azt mondja: menjenek a Váci út 169-be, akik kedvet kaptak egy kis szci-hez. :D
A következetes gondolkodás totális hiánya még akár szórakoztató is lehetne, ha viccnek szánta volna. :) Oda csak azok mennek be, akiket már amúgy se kell meggyőzni semmiről. ;)

Ha a Váci út 169. szám alatt egyszer egy nyilvános fórumot rendeznének meg, ahová meghívnák a különféle pártok, és a sajtó képviselőit, és válaszolnának a feltett kérdésekre... :D
Ennyi vér nincs a pucájukban az élet, a kommunikáció és a black pr-kezelés szakavatott jedi mestereinek?

PTS level III. 2018.10.06. 11:37:22

Azért ezt az "audi alteram partem"-et nem kellett volna odabiggyeszteni, tisztelt Miklovicz úr! :D
Egy olyan ideológia, amely fondorlatos jogi praktikákkal (és bizony törvényen kívül álló módszerek bevetésével is) igyekszik elhallgattatni, és bármi áron ellehetetleníteni az ellenvéleményt, annak képviselője ne használja már, mert egy ilyen megnyilvánulás kimeríti a pofátlanság fogalmát.
süti beállítások módosítása