Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Akár 10 éve is készülhetett volna a szcientológus üzletemberek gálaestjéről szóló tudósítás

2018. május 26. - Reformer

A döcögősen beinduló hírgyártásuk legfrissebb témája egy adománygyűjtő rendezvény gálaest a szcientológus fejősteheneknek és pénzbehajtóknak üzletembereknek.

Az egyház hivatalos beszámolója a WISE (World Institute of Scientology Enterprises = Szcientológus Vállalkozások Nemzetközi Szövetsége).

Egyszerre vagyok szomorú és vidám ettől a videókól.

Az valahol örömmel (kárörömmel?) tölt el, hogy

1) 10 éve hagytam ott az egyházat, mégis minden fontosabb szereplőt felismerek - azaz azóta is stagnálnak, a "hatalmas terjeszkedés", amiről mindig beszélnek, továbbra is csak a fejükben létezik. Ugyanazok az emberek álltak a színpadon, akik az én időmben - maximum öregebbek és//vagy kövérebbek lettek.

2) Nagy Béla Comline-vezér szerint Európában itt a legerősebb a WISE, Magyarországon van talán a legtöbb WISE-tag. Ha ez a legerősebb tábor (tele országos szinten ismeretlen arcokkal), akkor milyen lehet a többi?

3) Danny Blue a legerősebb celeb-reklámarc a jelek szerint :)

Tóth Imre azért szomorú látvány volt. Lassan eljut abba a korba (amit a megfelelő egészségügyi ellátás hiánya csak felgyorsít, hiszen a Sea Orgba nincs idő ilyesmire), amikor - ottani szóhasználattal élve - már nem tud termelni. Ekkor alkalmatlannak találják a Sea Org tagságra, és egy forint nélkül az utcára rakják a szállásról, és mehet a családjához vagy a híd alá lakni... Illetve ha szerencséje lesz, keresnek neki valami lehetőleg ingyenes öregek otthonát, hogy eldugják a szcientológusok szeme előtt, nehogy "rossz fényt vessen az egyházra".

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1814004368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Damiel 2018.05.26. 17:31:16

Az írja a videó alatt hogy: "Wise gálán az üzleti élet elitje találkozott a Hotel Heliában..."
Szent szar! Az üzleti élet elitje??? Ez a 70 ember? A résztvevők felének nincs egy fillér megtakarítása vagy saját lakása... Többségük alkalmazott vagy orgos. Attól, hogy felvettek egy konfekció öltönyt... ááá, hagyjuk!

büdös zokni 2018.05.27. 23:12:45

Igazad van. Tóth Imre is csak egy áldozat, ahogy minden jelenlegi és ex szci is.

Etniez 2018.06.02. 22:32:53

@büdös zokni: Nem kell sajnálni a hülyéket, ők választották ezt a szart.
süti beállítások módosítása