Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szombaton elindul a 17. Drogmentes Maraton

2018. április 04. - Reformer

Szombat délelőtt 11:00-kor indul Budapesten ismét a szcientológusok évi rendes kirakatrendezvénye, a Drogmentes Maraton.

A szebb napokat is látott akciójuk már évek óta tetszhalott, tavaly is szinte teljes érdektelenségbe fulladt.

A beharangozóból úgy tűnik, hogy idén sem lesz jobb a helyzet - már ki se írják, hogy lesz-e ott valami ismertebb ember egyáltalán (régebben azért felbukkant egy Sipos Peti, egy Animal Cannibals stb.) A védnöklistájuk is elég impozáns volt, de most már fenn sincs a hivatalos honlapjukon.

A Facebook oldalukon kb. 60 ember jelezte, hogy ott lesz - és szerintük ez "Európa legnagyobb sporttal egybekötött drogmegelőző kampánya" (ez az alcím a hivatalos honlapjukon).

Nyomon fogom követni a rend kedvéért idén is a Maratont, de a tavalyihoz hasonló "érdeklődésre" számítok.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3113809900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdös zokni 2018.04.04. 16:35:15

Szerintem ez nagyon hasznos rendezvény, a legjobb kihozóvonal. Szervezőként körbe kellett járnunk a sulikat, önkormányzatokat, sportolókat és az esetleges hirességeket és meggyőznünk őket arról, hogy támogassanak már egy szci rendezvényt. Az általában buborékban élő szcinek ilyenkor ki kell menni és a nyers és ellenséges közönséggel szóba állni és szivességet kérni tőlük az egyház részére. Mert bármit is süketeltünk, mindenki tudta, és mi is tudtuk, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják. A reakciókat nem volt könnyű feldolgozni...

Damiel 2018.04.04. 18:49:04

Erről a maratonról mindig Braun "nemtudomértelmezniakérdést" Mónika rendkívül kínos/vicces videója jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=DEu2ZsAdsEs

Kardos doktor 2018.04.04. 22:05:19

Első 10 perc a Weith Katalin féle Kell az Összefogás pártról szól:

www.youtube.com/watch?v=F2Dm0dAzC8M&t=1243s
süti beállítások módosítása