Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Új évad Leah Remini sorozatának és egy új alapítvány az USA-ban

2018. március 20. - Reformer

A szcientológia és utóhatásai 3. évada

Berendelték Leah Remini szcientológiáról szóló dokumentumfilm-sorozatának 3. évadát is, írja a Hollywood Reporter. Arról egyelőre semmilyen információ nincs, hogy milyen témákat fog feldolgozni az új évad. Javaslatokat Tony Ortega erről szóló blogbejegyzésében lehet tenni a készítőknek.

Az ottani kommenteket átnézve többek között az R1-es munkavállalói vízumokkal történő visszaélésekről, a Narcononhoz köthető halálesetekről és az idős Sea Org tagokkal szembeni embertelen bánásmódról szeretnének többet tudni.

A 2. évad maradék részei remélhetőleg még tavasszal elkészülnek magyar felirattal.

 

Amerikai alapítvány a szcientológia károsultjainak megsegítésére

A magyar példát követve (na jó, valószínűleg nem) megalakult a The Aftermath Foundation. A weboldaluk szerint azokon kívánnak segíteni, akik otthagynák a szcientológiát és a Sea Orgot, de nincsenek erőforrásaik az életük újrakezdésére. 

Az alapítvány vezetőségét a Leah Remini-féle sorozatban is látott prominens ex-szcientológusok alkotják.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2813755098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdös zokni 2018.03.21. 12:39:01

A kettes éved jó irány volt, a bűneiket kell feltárni és mindig jelenteni a rendőrségnek is. Ha nem indulnak nyomozások, akkor annak is lehet szentelni egy részt...
süti beállítások módosítása