Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológia legalapvetőbb irányelve

2008. május 05. - Reformer
A szcientológusok csak úgy ismerik: KSW #1.



Ez a Keeping Scientology Working Series 1 rövidítése, azaz a szcientológia működésben tartása sorozat első tagja. Ez egy Hubbard által írt, iránymutatásokból álló sorozat, amelyek a szcientológia működését érintik. 

Minden tanfolyam első megtanulandó anyaga ez. Gyakran idézgetik rendezvényeken. Sokszor kiadják házifeladatnak újra elolvasni. Én legalább 30x olvastam munkatársként végig.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a legfontosabb anyagok egyike az egyházban.

Erre hivatkozik Miscavige a toborzólevélben és Tom Cruise a videójában.

A technikai részeket és a szakkifejezéseket kitakartam.

Zenei aláfestés:

Wagner - The Ride of the Valkyries



























































Megjegyzések:
1. Az alcím "elkúrtátok" lehetne.
2. "Igaz lesz örökké" - hmm...  Honnan ismerős a tévedhetetlenség?

Szavak:
HCO - Hubbard Communications Office: Hubbard Kommunikációs Iroda. A név magáért beszél.
Tényfeltáró bizottság - a legsúlyosabb szcientológia belső igazságszolgáltatási akció.
org - szcientológia szervezet
tech - a szcientológia összes módszerének egésze, a technológia




















































Megjegyzések:

1. A második és harmadik bekezdésen el kellene gondolkodni a t. egyházi vezetőknek.

2. Figyeljük a finom egyházi gyakorlatot - "kiirtani", "kiütni" ...

A java még ezután jön:




















































Szavak:

bank - a reaktív elme, a tudatalatti, ami Hubbard szerint fájdalmas eseményeket tárol és minden bajunk és aberrációnk okozója.
pc - preclear, aki szcientológia auditálást (lelki tanácsadást) kap, de még nem lett Clear.

Itt már pár igen érdekes gondolat kerül elő:

1. Hubbard azt állítja, mindent ő fedezett fel. Ez hazugság, az Ex-Scientology Message Board fórumain már összeszedték, hogy melyik szci módszert kik fejlesztették ki az egyházon belül. Elég hosszú a lista...

2. Hubbard nem szereti a demokráciát. Szerinte az összeredménye az infláció és a jövedelemadó. Tehát a Clear bolygó államformája nem a demokrácia lenne. Hm.

Még jobban belelendül:

 

















































szavak - thetán: szellemi lény, Hubbard tanítása szerint az ember maga a thetán (lélek), aki a testében lakik, amit az elméjével irányít.

Hubbard itt egy mozdulattal megsérti az összes világvallást, az összes pszichológust és pszichiátert és sebészt (?), majd kifejti, hogy az emberek közötti egyetértés csak a gonosz reaktív elme révén lehetséges.

Ezt sose értettem... valahogy nem egyezett a tapasztalataimmal.




















































"Nincs nálunk etikusabb csoport a bolygón." 1 ellenszavazat!!!!!!

A csúnya média pedig a reaktív elmétől vezérelve támad. Véletlenül se a saját hibáink miatt (amúgy ezért nem hisznek a szcientológusok a médiának).




















































Szavak - mókuskodás: a szcientológia megváltoztatása, eltérés a Hubbardi irányvonaltól. Az eretnekség szci megfelelője.

Ehhez nem fűznék kommentárt, magáért beszél. Talán most már jobban érthető, mi a baja a németeknek a szcientológiával.

Meg sajnos ezt az "inkább lássunk holtnak" néhányszor tényleg így sikerült. Kegyeleti okokból nem szeretnék ebbe részletesebben belemenni.




















































És itt a végső döfés - évbilliók sorsa múlik rajtad, bizony ám. Úgyhogy ne problémázzál már azon a nyavalyás pár millió forinton, érted....

Nem akarom itt tovább ragozni, az irányelv nagyon is magáért beszél.

Azért tettem közzé, hogy tudjátok, mi van az átlag szcientológus fejében. Meg mitől kapják a rondroid, ronbot és a scylon (szcilon) jelzőket.

És természetesen:

L. Ron Hubbardtól idézett anyagok: © 1965, 1999. L. Ron Hubbard Library. Minden jog fenntartva. Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Library-t L. Ron Hubbard szerzői joggal védett munkáiért.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr93455650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pletyi 2008.05.05. 22:25:27

No comment.(Ez magáért beszél.)

davidpeter 2008.05.05. 22:43:40

Csak abból gondolom, hogy nyomokban magánál volt, hogy a számozást következetesen alkalmazta. Jujj, de nem szeretem az "ez a világon az egyetlen és legjobb, minden más csak álságos romboló erő" dolgokat. Ha ez a szöveg tényleg axióma náluk, akkor én itt vesztettem el a hitem, hogy "á, csak a piramis teteje rossz, az alján sok átvert vagy épp normális ember ücsörög". Aki olvasott legalább egy Orwell vagy egyszerű történelemkönyvet, annak gyanús kell hogy legyen minden "tökéletes és legjobb" út...

anon 2008.05.05. 23:03:59

Húúú, de mi lehet a kitakarás alatt. Izgi.

gaben 2008.05.05. 23:20:30

anon, a kitakarás alatt nyilván "techno-bla-bla" van. Tudományosnak tűnő, de sehová se vezető ködösítés. Azért kell, hogy a "tanulónak" legyen mit elmagyaráztatnia.

davidpeter 2008.05.05. 23:27:38

Inter: gúny nélkül, kiváncsian várom, erre mit lépsz!

nem értem 2008.05.05. 23:27:59

fel nem tudom fogni, hogy egy felnőtt, értelmes ember hogyan képes akár egy percig is hinni az ilyen baromságokban. primitív zagyvaság. az egész :)

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.05. 23:39:46

Megkerestem angolul. Tényleg technológiai blabla, harmadik mondat utan kavargott a fejem :D

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.05. 23:42:16

ÉS ha már itt tartunk, olvassatok kitagadólevelet:
carolineletkeman.org/sp/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=144

Külön ajánlom figyelmetekbe a négyes pontot.

benct 2008.05.05. 23:47:38

elképesztően zavaros.
felteszem az összes többi irat is az. ezek után csak azt nem értem, hogy hogyan hálózzák be az embert.

ha be már be vagyok hülyítve, akkor elhiszem/értem/betartom/stb ezt a sok maszlagot, de nem hihetetlennek tartom, hoyg eddig a pontig eljussanak emberek.

a beszervezés hogyan megy? kitöltetnek velem egy személyiségtesztet, majd hozzámvágnak egy ilyen nyelvezettel írt könyvet? nem tűnik túl meggyőzőnek.

mizie 2008.05.06. 00:24:46

és a jézuskában/mózeskában/buddhácskában stb-ben?

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2008.05.06. 00:26:14

B+ utoljára 10 éves koromban agyaltam ilyeneken, amikor a Varga Tibi (tőlem pár évvel idősebb csákó) felajánlotta, hogy segíthetek a százezer fős hadserege irányításában. Azt hiszem, a légierőt kaptam meg. (Lásd még: Karinthy.)

vollibre 2008.05.06. 02:32:41

epp korhazban voltam, amikor anyam megvette a dianetika cimu-amugy gondolom nagy sikeru-konyvet. gondolta, biztos jo lesz nekem, ugy se lehet ott mit csinalni, csak olvasni-ez meg jo vastag volt. hat kb 30 oldalig jutottam, amikor rajottem, hogy gozom nincs, hogy eddig mirol olvastam, ugyhogy inkabb maradtam a semmittevesnel.

xenu@space.org 2008.05.06. 04:28:27

vollibre, ennek xenu nem fog örülni...

Everlast 2008.05.06. 06:44:53

Hú! Ez nagyon ott van!!
Ajánlom magam!

elso.blogter.hu./?post_id=265556

( Már a spájzban vannak )

Okosabb mint egy szcientologus 2008.05.06. 06:57:16

"a mult vegtelen evbillioi soran" Na ez a fordito sem rendelkezik a kettes ponttal... lasd angolnyelv technologia... a billons milliardot jelent...

Bafy 2008.05.06. 07:29:58

Már Bocs. De most vagy közlöd az egészet vagy nem. Mert ez így a te saját gondolatod, hogy mit takarsz ki.És evvel nem obejktivan közlöd a dolgokat. Amit mostanában nagyon is érzek rajtad;azért kezdtem el olvasni,mert érdekelt objektíven a dolgok.De itt csak szidalmazást érzek. Semmi értelme így a blog címének,mert ez így inkább szubijektiv.Szóval szerintem ez így nem korrekt.

gz 2008.05.06. 07:58:25

Én hányok a szci-től, mélységesen megvetem az egész "vallást", a követőit, és természetesen a kitalálóját.

Viszont azért jókat tudok mulatni azokon akik megrökönyödve olvassák a fenti sorokat, mondván "én nem hiszem el, hogy emberek elhisznek ilyen zagyvaságot"...

Akkor lássuk, emberek mit hisznek el:

2000 évvel ezelőtt egy szűz anya megszülte Isten fiát (aki a mennyország nevű, még senki által nem látott hely főnöke) és Jézusnak nevezte el. Jézusnak varázsereje volt, többek közt ételt-italt tudott varázsolni és még rengeteg menőbbnél menőbb dolgot tudott. Aztán a lómaiaknak ez nem tetszett és megkínozták, majd megölték, de ő harmadnapra feltámadt és azóta mindenki az ő újra eljövetelében hisz, mert csakis akkor lesz újra béke és boldogság ezen a földön, higgy benne TE IS, mert ha nem teszed, akkor a pokolra jutsz, ami amúgy a legesleggonoszabb hely ezen a világon (demég soha senki nem mutatott róla fotót, de hidd elhogylétezik), melynek vezérigazgatóját SÁTÁNNAK hívják és ő a leggonoszabb lény ezen a világon, és egyben Isten régi ellenfele, és ha nem hiszel és nem fizecc akkor a sátán a pokolban AZ IDŐK VÉGEZETÉIG FOG téged felnemfogható kínokban részesíteni!

Csalogató történet nemde? Namost ezt 2000 éve találták ki. A szci-t meg 50 éve.

Különbség nincs, mindkét sztori mérhetetlenül bárgyú és az emberek hiszékenységére lapoz, csak L. Ron 20adik századosított vallást talált fel, mert a varázslás és menny/pokol már szerinte elavult, így kreált egy ilyen technológiai maszlagot, de semmivel sem bárgyúbb és zagyvább pl. a zsoltárok akármelyikénél...

A szcientológia pedig jelen pillanatban -kapzsiság tekintetében- még marha messze van a keresztény egyháztól, de idővel sztem letaszíthatja a trónról...

feketebarany 2008.05.06. 07:59:37

bafy, te ugy irsz mint ezek a hulyek.

tvk 2008.05.06. 08:01:13

Kicsit a nácik jutnak az eszembe róluk, csak most nem faji alapon megy a szelekció, legalábbis MÉG nem jutottak el odáig.

Bibircsók 2008.05.06. 08:32:42

Bafy: a blog címe objektíven ÉS szubjektíven. Ha a hivatalos álláspontra vagy kíváncsi, menj a támogató blogokra, ott majd elmagyarázzák neked, hogy miért is jó a szci. Itt a másik oldalát láthatod. Javaslom, olvass mindkét oldalról és akkor képben leszel.

nasab 2008.05.06. 08:34:42

Borzalmasan értelmetlen zagyvaság! Egyszer azt írja, hogy ha " el akarnak menni, enged hadd menjenek minél gyorsabban", utána pedig jön az a rész, hogy ha beledöglesz is szcientológus leszel!
Hubbard nem valami elmebajban halt meg??? Mert akkor érteném ezt az egészet:))

Roy 2008.05.06. 08:43:19

A legundorítóbb ez a "vallás". Vannak olyan barmok akik ezt beveszik? A pénz az istenük, és más semmi. Sajnos nem tiltják be, mert olyan emberek a tagjai, akik elég nagy befolyással rendelkeznek.

sz.csabiii 2008.05.06. 09:44:28

Roy
Vannak, de ehhez nem feltétlenül kell baromnak lenni, elegendő néha csak empátia mások iránt. Aztán ha már benne vagy, nehéz kiszállni.
Nem azért nem tiltják be, mert vannak benne esetleg befolyásos emberek is, hanem mert erre jelenleg a magyar hatályos törvények nem tesznek lehetőséget. Talán ez is megváltozik lassan.

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.06. 10:02:55

Végigolvastam, és nem nagyon jutok szóhoz. Reformer, ez az 1965-ös változat, vagy az újabb kiadásokban változtatott rajta? Ez csak azért érdekel, mert a 3. oldal végén van egy olyan mondat, hogy "a Föld hatalmas kormányai most fejlesztettek ki egy olyan lehetőséget, hogy minden férfit, nőt és gyereket megsüssenek". Ez mit jelent? És 65-re ,70-re, vagy 80-ra vonatkozik?

Milyen tanfolyamok elején kell ezt elolvasni? Nyilván nem a tanulás tanfolyam elején, hiszen ettől szaladnának szanaszéjjel a kezdők, rögtön látszik, hogy egy megalomániás barom írta, de akkor mikor kezdik ezt okítani?

yx 2008.05.06. 10:09:54

Reformer:
Sikerült néhányakat felcsigáznod egy jó kis rejtély-szendviccsel.. :) Mondjuk, nem tudom, mit gondol a kitatakásról, aki elolvasva a kitakaratlan szöveget, egy értelmetlen zagyvaságot talált!? "Ott van biztos a lényeg, amitől érthető és világos lesz az egész.." :D Hát nem. LRH-nak van egy stílusa, amit vagy megszoksz (OSA kedvéért: megszeretsz) vagy megszöksz! De legalább mindig van mit (szó)tisztázni! XD
Még egy-két megjegyzés: A KSW#1 minden tanfolyam első anyaga (kivéve Az új tanulói kalap, ott az utolsó blokk első anyaga). De! Azt, hogy melyik anyagok (HCOPL-ek) tartoznak egy tanfolyam anyagához, azt az "ellenőrző lap" - az a lap, melyen a megtanulandó anyagok, az elvégzendő feladatok vannak felsorolva - dönti el. Ezt viszont nem LRH állította össze, így az összeállító (Szci egyház) dönti el, hogy mely anyagokat kell megtanulnia a tanulónak. Ha ehhez hozzáveszem, hogy szinte mindenről és annak ellenkezőjéről is született HCOPL - hiszen a "gyakorlati filozófia" időnként belefutott idióta tévedésekbe és a "tévedhetetlen" (LRH) kénytelen volt visszavonni, felülírni óriás ostobaságokat -, arra oktatja az egyház a szcn tanulót, amire csak akarja. Vagy az ellenkezőjére, ha úgy hozza kedve.
És az "ezt az idiótaságot hogy lehet.." hozzászólóknak egy (újra és újra elismételt) gondolat: Ne becsülje le senki a sci erejét, mert azon kaphatja magát, hogy bár leégetni ment a scn-t egy könyvsátorba, az autóra félretett megtakarításait költi "alap" könyvekre! Rafinált trükkök is vannak az "értelmetlen zagyvasággal" kitöltött sorok közé rejtve, melyet egy "jó scn" profin használ! Aki betéved egy ingyenes stressz-tesztre vagy IQ-tesztre, nem KSW#1-et fog kapni, hanem tündérmesét a fantasztikus "klírekről" a Dianetika-könyv képében. Aztán egy csomó kedves(!) invitálást, hogy javítson az életén egy rövid és olcsó(!) tanfolyam elvégzésével. A KSW#1 csak a "profik" legfőbb anyaga, de "te nem kell, hogy az Akadémiára járj, - mint a profik - ha nem akarsz.. (a már emlegetett rejtély-szendvics) Persze, pont most van egy kivételes alkalom kiválasztottaknak..! (fontosság-gomb)"
Szóval vigyázni, készülni és sokat olvasni a blogot, mielőtt erődemonstrációra becsattogtok egy "könyvsátorba".

Pletyi 2008.05.06. 10:21:27

Üdvözöljük az itt kommentelő egy-két új szcientológust. :)))

yx 2008.05.06. 10:22:28

anafeb:
Bár nem engem kérdeztél: tudtommal az atombomba (/hidrogénbomba/többfázisú atombomba)-kísérletekre (és az amerikai-orosz szembenállásra)utalt LRH. Az 57'-58'-as időszakban több "kongresszus" témája volt a sugárzás és hatása az auditálásra és a thetánra.
A KSW#1 pedig minden(!) akadémiai(!) tanfolyam első anyaga (kiv. Új tan. kalap, ott nem az első :D)

anafeb · http://remalom.blog.hu 2008.05.06. 10:30:47

Köszi yx, el nem tudtam képzelni, mi ez a megsütés, de így már érthető. Fanatikus volt a pasi, nem kicsit. De az is fanatikus, aki ezt minden tanfolyamhoz előírja.

davidpeter 2008.05.06. 10:53:52

Kitakarás: szerintem csak nem akarta, hogy szerzői jogsértésért megb@sszák. Nem hinném, hogy ott vaolt az örök élet elixírje. Egyébként Anonymus jelezte, hogy angolul fent van az egész (ők nem féltek ajogi lépésektől), tessék megnézni.
A szűznemzéses dolog: az állatvilágban ilyen egyébként létezik. De viccen kívül: a szcivel nem Xenu az alapvető gond, hanem a "mélyebb értelme". A kereszténység/buddhizmus/taoizmus mind mond mesés dolgokat, de a magja akkor is egy lenyűgöző szellemi termék, ami a csoportos élethez tartozó elengedhetetlen irányelveket fogalmaz meg, plusz némi magvas dolgot arról, hogy hogyan kezeld önmagad. Ezzel szemben és a szcitől még nem láttam olyat, amit csodálni tudnék... Hacsak nem akarok valami totalitárius államot építeni magamnak a közeljvőben

horgany 2008.05.06. 10:54:10

Vallást alapítani a legnagyobb üzlet.elkedkek ezen dolgozni.
a hubbard pali meg azt hiszem túl sok drogtól lett készen élete végére vagy valami hasonló.
na most veszem a KALAPOM...

anon 2008.05.06. 11:23:08

Amit linkeltem, ott, az első pont, katt, és bogarássza ki, akit érdekel a kitakart rész.

sz.csabiii 2008.05.06. 11:26:42

anon
Nálunk is lesz május 10-én vmi féle megmozdulás?

Ligur 2008.05.06. 11:41:53

A legjobb reszt eszrevettetek? :)

AZ ALABBI IRANYLEVEL AZT JELENTI AMI BENNE ALL.


na ezen eldobtam az agyam.

harmatOSA 2008.05.06. 12:03:00

Hm ez igazán érdekes olvastam már, igaz németül.
Reforer, Pesty oldalán van egy Szekták című film .
Abban mondja egy volt francia scn hogy Hubbard1965 -ben 11 ember megölésére irt egy megrendelést és ez forog a neten.
......"A végére elhiszed hogy minden amit hubbard irt igaz ,elvégezték az agymosást."
BESZÉL EGY SZERVEZETRŐL ,A6- EZ MIT TAKARHAT?
vAN EGY BÍRÓ AKI ITÉLETET HOZOTT AZ OTTANI EGYHÁZ ELLEN . Egy férfi esetét meséli aki a családja előtt- FELESÉGE GYEREKEI- kiugrott az erkélyről az egyházi adósságai miatt. 11. EMELETRŐL. Azt mondja hogy gyógyszer szerű készítményt kapott , az egyháztól és ezért lett öngyilkos. LYONBAN PERBE FOGTÁK AZ OTTANI SCN-T ÉS ELÍTÉLTÉK .
Mi lehet ez a gyógyszer szerű készítmény?....
Valóban igaz hogy " BÁRMIT!!!!!!!! MEGTESZNEK AZÉRT HOGY A DOLGAIK NE DERÜLJENEK KI?...
ÉRDEKELNE még egy kérdés , felhasználják e azokat az adatokat hogy hallgatásra bírják a kilépett tagokat , amiket auditálással megszereztek?Konkrét estről van tudomásod.Azt Baráth árpi óta tudjuk hogy sajnos a család zakalatásáig el mernek menni. Volt estetleg arra precedens hogy " VÉLETLENÜL" SZIVÁROGTAK KI INFÓK MEGFÉLEMLÍTÉSI CÉLLAL

komper 2008.05.06. 12:06:13

Reformer, ez a kitakaras szerintem se szerencses. Inkabb csak elszurketeni kellett volna, hogy aki akarja elolvashassa, de senki se csodalkozzon hogy azt a reszt nem erti.

Ezt esetleg utalag nem tudnad modositani?

Prester John 2008.05.06. 13:19:04

Ha nem lenne kitakarva, akkor holnap már érkezne a levél a Co$ ügyvédeitől a blog.hu üzemeltetőihez, amiben a jogvédett anyagok engedély nélküli közlése miatt kérnék a blog, de legalábbis a post törlését. Nem lenne éppen az első eset. Akit a techno-blabla érdekel az keresse meg az angol verziót, akik meg a szci működéséről tájékozódnának azoknak ez éppen elég. A többiek meg provokátorok :)

PJ

komper 2008.05.06. 13:36:11

basszus, akkor valaki aki megtalalta irjon mar egy linket az angol verziohoz, nincs kedvem nekiallni keresni. :)

Egyebkent sem ertem, hogy ha a szoveg 10%-at kitakarja akkor miert lesz kevesbe jogserto. Csak zavaro, mert a szcientologia egyhaz is pont informaciok eltitkolasaval szokott operalni.

(esetleg rakd fel az eredeti beszkennelt lapoket valami nyilvanos kepszerverre, es aztan itt add meg a linket?)

komper 2008.05.06. 13:58:45

Angol verzio:

wikileaks.org/wiki/Scientology_cult_Keep_Scientology_Working_doctrine

De tovabbra is azt mondom, hogy a kitorles nelkuli magyar verizot is valamilyen formaban kozre kene tenni. Mindig csodalkoztam, hogy hogy lehet annyira agymosni valakit hogy bevegye: "ezt nem szabad megnezd, semmi fontos, vagy beteg leszel tole, vagy azert mertcsak", de ugy latszik egyesek alapbol ilyenek.

Reformer 2008.05.06. 14:00:45

Itt az angolra még egy link:
suppressiveperson.org/spdl/index.php?option=com_content&task=view&id=460&Itemid=30

Akit érdekel a magyar, privátba elküldöm.

komper 2008.05.06. 14:41:10

Ragyogo, halas koszonet!

eerdeklodoo 2008.05.06. 14:59:51

a Dianetika is ilyen stílusú? el nem tudnám olvasni.. agyhalál...

gollum 2008.05.06. 15:22:23

Reformer!

Hálás köszönet a linkekért.

Miscavige életéről mit lehet tudni? Nagyon kíváncsi lennék, hogy jutott eddig. Nincs kedved erről is írni?

gollum 2008.05.06. 16:00:30

Reformer!

Az angoltudásom elég gyenge, de átböngészem. Köszönöm!

interferencia 2008.05.06. 21:28:07

Davidapeter:

Nem minden tanfolyamon kell ezzel kezdeni.

Ezt az egyház munkatársainak írta,és ők tanulják.

Ott van egy kis "vihar",hogy a tanfolyamok nagy része un. munkatársi képzés.Persze vannak mellette "közönségnek" is szolgáltatások,de abban nincs sem ez a levél,sem hasonló.

Egyébként pedig,ha a mcdonalds előírhatja,hogy meddig süsd a húst ,mit vegyenek fel az alkalmazottak (kötelező viselet)stb,stb, mivel licensz, igy Hubbard is leírja ,hogy mit vár el a munkatársaitól ill. a licenszjogért cserébe.

Ő azt írja azért kell betartani a "dolgokat" pl: tech,mert igy volt tesztelve ahogy,
írja és ha másképp csinálod nem az az eredmény jön ki.

Konyhanyelre leford : 5 percig süsd a húst és nem tovább és szólj rá arra aki 10 percig süti mert megég és nem azt kapja a vendég amit kért itt nálunk.

A kiírtás,kiütés,kizárás stb,az egyházon belüli techre vonatkozik.

doliner 2008.05.06. 21:36:27

interferencia: A McDonald's-os hasonlat azért nem ok, mert ott az alkalmazottak pénzt kapnak mindazért, hogy betartják a "tech"-et, mindemellett hosszútávú karrierlehetőséget is (a takarítóból is lehet étteremvezető, ha elég kitartó), így joggal várják el tőlük mindezt. De egy Sea Org tag mennyit keres? És abból mennyit tol vissza az egyházba tanfolyamokra, auditálásra vagy csak adományként?
Gondolkozz már egy kicsit, hogy mi nem stimmel itt...

interferencia 2008.05.06. 21:43:47

Reformer:

1,Te is tudod,hogy ez nincs benne minden tanfolyamban ,csak a munkatársaknak szolókban.

2,Nem a legalapvetőbb irányelve. Esetleg iránylevelet akartál írni,de te is tudod hogy ni9ncs ilyen hogy:legalapvetőbb iránylevél,vagy irányelv.
Ha te olvastál ilyet kérlek írd le hol??

3,A ferdítésed sztem is megkérdőjelezi objektivitásod és hiteltelenít.

4,Ha soha nem értetted (egy részét),miért nem tetted szóvá,ill. ellenőrzéseknél (30) miért hazudtad minden alkalommal,hogy érted és tudod alkalmazni??

interferencia 2008.05.06. 21:54:39

Doliner:

A Mc-ben karrier?? Isten mentsen attól. :)(tíz év mulva hust is süthetsz):)

Két dolog van:

1,egyház: nem értek eggyet sok dolgukkal,minthogy az éhbérért való dolgoztatással sem.

2,eljárások(tech):szerintem ez működik pontos! íránymutatások alapján.

A kettőt nem érdemes kavarni sztem.

Lásd: Nike, jó minőség kedvelt márka.Mégsem olvastam lázadozást egy blogon sem mert napi egy! dollárért varatják Indonéziában a cipőket, gyerekmunkával!!

Tehát attol hogy nem értünk eggyet bizonyos csoportok módszereivel,még lehetnek használható termékeik.

doliner 2008.05.06. 23:16:10

A Sea Org-ban hol leszel tíz év múlva? És milyen arányban lesz majd a befizetett és a munkádért kapott pénz? Asszem nem sokat gondolkoznék, hogy a mekiben akarnék-e inkább karriert, vagy az orgban.

A Nike példa pedig erős csúsztatás. Ahogy írod, a Nike Indonéziában fizet egy dollárt, ott ahol az emberek jórészének esélye sincs jobb munkalehetőséget találni, örülnek, hogy ez van. Nyilván a győri Audi se annyit fizet mint az ingolstadti.
A szci viszont agymosott emberekből gyárt rabszolgákat, olyan országokban ahol ezek előtt az emberek előtt számtalan jobb munkalehetőség állna. A tech nyilván működik, Miszkevidzs úr bankszámláján legalábbis egészen biztosan bevállt

Reformer 2008.05.06. 23:22:40

interferencia:

"Nem minden tanfolyamon kell ezzel kezdeni. Ezt az egyház munkatársainak írta,és ők tanulják."

Ez nem igaz. A bevezető tanfolyamokon kívül minden tanfolyam első eleme (a tanfolyamok 95%-a). A hívők is tanulják, nemcsak a munkatársak. Ráadásul bele is van írva, hogy "minden szcientológus dolga, hogy érvényt szerezzen ennek"

"Persze vannak mellette "közönségnek" is szolgáltatások,de abban nincs sem ez a levél,sem hasonló."

De pedig benne van. Kérd el az akadémiai szintek ellenőrzőlapjait, ez lesz az első tétel mindegyiken.

"Ő azt írja azért kell betartani a "dolgokat" pl: tech,mert igy volt tesztelve ahogy,
írja és ha másképp csinálod nem az az eredmény jön ki."

Ez nem egy rossz alapelv, de 1. a hamburgersütés nem egy kategória a lelki tanácsadással a bonyolultságot tekintve 2. a mellette lévő totalitárius, a fasizmust és a kommunizmust idéző ideologiai háttér meglehetősen riasztó.

"2,Nem a legalapvetőbb irányelve. Esetleg iránylevelet akartál írni,de te is tudod hogy ni9ncs ilyen hogy:legalapvetőbb iránylevél,vagy irányelv. Ha te olvastál ilyet kérlek írd le hol??"

Ez a legalapvetőbb irányelv, a neve is az: a szcientológia működésben tartása sorozat 1. tagja.

"4,Ha soha nem értetted (egy részét),miért nem tetted szóvá,ill. ellenőrzéseknél (30) miért hazudtad minden alkalommal,hogy érted és tudod alkalmazni??"

Azt hittem, hogy VELEM van a gond, és nem akartam problémásnak tűnni, aki mindenféle hülyeséggel akadékoskodik.

"Lásd: Nike, jó minőség kedvelt márka.Mégsem olvastam lázadozást egy blogon sem mert napi egy! dollárért varatják Indonéziában a cipőket, gyerekmunkával!!"

Nézz körül jobban...

"Tehát attol hogy nem értünk eggyet bizonyos csoportok módszereivel,még lehetnek használható termékeik."

Meg a cél szentesíti az eszközt, ugye? Meg nézzük a pozitív oldalt is, ugye? Az a baj, hogy ezeket arra használja a zegyház, hogy elkenje a felelősségét és elterelje a figyelmet a kínos kérdésekről

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.07. 00:37:00

interferencia aki nem védi a Scientology-t.
MUHAHAHAHAHA
olvasd már vissza,hogy miket írtál pár napja, most meg mit írsz.

jössz te itt azzal, hogy "te miért hazudtad minden alkalommal, hogy érted...",stb.
akkor pár laza kérdés (töltésedre vigyázz):
- Te miért hazudozol magadnak és itt is?
- szenvedsz minden nap,hogy miként védheted meg a sok mókustól a SCI-t és a techet?
akarsz róla beszélni? :)
- ne keverjük a tech-et az ORG-al? miközben "kizárólag" tőlük tanulhatod, veheted át és igénybe? Biztos, hogy tudod mit írsz, amikor ilyen logikátlan vagy?
- tökéletes a tech csak épp az arra működő szervezet nem tud jól és etikusan működni?
hogy is van ez?

Felőlem aztán írhatsz minden nap, de csak magad járatod le, meg a kedvelt Tech-edet.
Gondold át.
Magad bizonyítod a saját magába harapó kígyót, és a SCI és a szervezete működésképtelenségét.

tudod mit, írj még!
növeled a Blog (számodra negatív) mondanivalóját, emeled a színvonalát, bemutatod milyen is megrögzött, elvakult SCI lény. Főleg azt, miért nem szabad jelenlegi struktúrájában foglalkozni velük.

én 2008.05.07. 09:22:28

Mi a bűnöd Interferencia?

yx 2008.05.07. 10:11:26

inter:
Ejnye-ejnye! Lehazugozni azt, aki azt állítja, hogy - bár így leírva nincs - a KSW#1 a szcn legalapvetőbb irányelve?! Kérlek, sorold fel azokat az akadémiai tanfolyamokat, amelyek ellenőrző lapján nincs a KSW#1. Én (és Reformer) azt állítom, mindben benne van! Ha te beírod (esetleg be is szkenneled), melyek azok, amelyekben nincs benne, hajlandó vagyok felülbírálni az álláspontomat. Addig viszont ez a kissé zagyva halandzsa a legalapvetőbb és legfontosabb irányelv (HCOPL), - mégha ez így nincs is sehová leírva - hisz 10 tanfolyamra 10x kell elolvasnod, csillagot kapnod rá, esetenként demóznod, e-méteren olvasnod... Jut eszembe: ha a thetán tanul és soha nem felejt, miért is kell ezt 10-20-30x megtanulni?? :D
Azt, hogy ez csak a munkatársaknak szól és a külsősöknek (publik) nem kell megtanulni újra és újra nem csúsztatás, hanem ordas hazugság! Nincs munkatársi és külsős ellenőrző lap, mindenki ugyanazt tanulja, ugyanazon "tanmenet" szerint! Van két tanfolyam: SS1, SS2, - micsoda beszédes rövidítések(!), staff status a feloldásuk - mely "csak" munkatársaknak szól, de mindenki ugyanazon ellenőrző lap szerint tanul ugyanabból a könyvekből, kazettákról egyazon szinten.
Ja, és az akadémiai képzésről beszélek, nem a "bevezető tanfolyamokról" és nem az auditálási (processing) oldalról, azt se keverd! Mit is írtál, hol tartasz a híd képzési oldalán?? :D

interferencia 2008.05.07. 11:36:47

yx,Reformer:

Nincs külön ellenőrző lap tudjuk.

Az egyházi tanfolyamok két részre vannak osztva ha jól megnézzük:

1,auditorképzés (class 5-ig,és minden ami elözőleg szükséges)

2,admin képzés (ez a belső működés iránylevelei,kivéve Pr)

A közönségnek a bev tanfolyamok szólnak.

Ez az ordas hazugság amit ti írtatok.

Írj már le kérlek 3 nevet aki bármilyen auditori szinten van(tehát akadémiát tanult) és nem dolgozott az egyházban.

Írj már le kérlek 3 nevet aki pl: hco titkár (admint tanult) és nem dolgozott az egyházban.

Köszi,várom.

interferencia 2008.05.07. 11:46:57

Na ugye megmondtamoknak:

Legalább 6. alkalommal írom le ,hogy nem védem az egyházat,nincs hozzá közöm,stb...

De teljesen felesleges mivel néhány érvekből kifogyott emberkének ez az utolsó mentsvára:

"tudtam én,leleplezted magad,stb...)

Ugy gondolom,ha vmi nem igaz (legelábbis nem abban a formában) joga van mindenkinek olvasnia azt is hogy mi igaz - már ha ez egy felvilágosító blog és nem csak a köpködés a célja - mert túl sok a nyilvánvaló csusztatás és hangulatkeltés ezen a blogon.

Még egyszer azért leírom,ha vki eddig nem értette:sok egyházi hozzáálással nem értek egyett.

Hozzatok fel ilyen témát,és lássatok csodát egyezni fog a véleményünk.

yx 2008.05.07. 12:34:00

inter:
Kedves feri! (Nem hiszem, hogy Ferenc lenne a keresztneved, de ha mégis, szólj és legközelebb nagy betűvel írom! :))
"Feladtad a leckét", nem írok 3 nevet! (Nem akarok senkit, magamat sem kellemetlen helyzetbe hozni.) Azért két apró megjegyzésem van:
1. Kb. 200-300 munkatárs és 2000 aktív ill. aktivizálható magyar scn van, (aki fellépett a hídra,) így nem lenne képtelenség 3 nevet összeszedni. Ráadásul az OT képzéshez auditorrá kell(!) válnod, - hisz önmagad auditálod LRH útmutatásai szerint az OT szintek többségén, - így minden OT, aki nem munkatárs, teljesíti a kritériumodat. De sztem ezt te is tudod. Mint ahogy azt is, hogy..
2. A közönségnek (publiknak) nem csak a bevezető tanfolyamok elérhetőek! Ha szeretné, Class VI-os auditor lehet bárki, aki megfizeti a jókora képzési díjat, Class VII-től elvárás az 5 éves munkatársi szerződés vagy a SO tagság! Nézd meg a hidad, ha nem hiszed el nekem. PTS/SP tanfolyamot viszont 100 számra végeztek/végeznek az akadémián publikok! És..(tudom, kettőt ígértem, de sztahanovista vagyok! :D)
3. A fő felvetésre nem reagáltál: minden akadémiai képzés első anyaga a fent említett KSW#1!! (Az alapok-képzéssel (olvasd el az "új" könyveket az akadémián, he-he) nem vagyok képben, de valószínűsítem, hogy ott is, hisz ez a HCOPL alapvetőbb az alapoknál is!)
Szóval, kinek kell "mea culpá"-znia?? (A tévedés beismerése nem gyengeség! Ha őszinte, szélesíti a látókört és megkönnyebbülést okoz!)

Bibircsók 2008.05.07. 12:46:33

Interferencia, pár kérdésem és egy javaslatom lenne, ha elfogadod:

"Ugy gondolom,ha vmi nem igaz (legelábbis nem abban a formában) joga van mindenkinek olvasnia azt is hogy mi igaz - már ha ez egy felvilágosító blog és nem csak a köpködés a célja - mert túl sok a nyilvánvaló csusztatás és hangulatkeltés ezen a blogon."

1) Ezek szerint Reformer - elhagyva a korrektség, hitelesség arany középútját - átbillent a negatív irányba? Hogy a jó dolgokról más szót se ejt? Hogy nem teljes mértékben közli az információkat, csak azokat a részeket, amelyek alátámasztják negatív véleményét?
Kíváncsi vagyok: vajon ugyanezt számonkéred a szcit támogató blogokon is, hogy ugyan a sok pozitív dolog mellett vajon miért nem domborgatják ki a negatívumokat? Ha már a hitelességről esett szó...

2) Ha ennyire nem tetszik, amit Reformer művel, a sok toldozgatás-foldozgatás helyett, ahogy próbálod őt és minket korrigálni, nem lenne egyszerűbb, ha saját blogot nyitnál? Biztos vagyok benne, hogy ott csorbítatlanul jelenne meg minden általad fontosnak tartott információ...

yx 2008.05.07. 12:48:37

inter:
És még valami: a wise és egyebek dolgait még bele sem vettem! Tudod, amikor a munkáltató (behülyült scn ügyvez) kötelezően előírja a munkavállalóinak, hogy munkaidőn kívül menjenek az akadémiára "továbbképzésre"! És akkor bizony a szerencsétlen kötelezett akadémiai tanfolyamokkal tömi kényszerből a fejét! OEC, The Management Series... és minden tanfolyam élén KSW#1! :D
És gondolod, hogy a hubbardi gondolatokat plántáló tanácsadó cégek munkatársai mind dolgoznak az egyházban is? Egyik helyen 40, másikban 60 órát hetente? Nem hinném, de erről nincs tapasztalatom, a többiektől kérdezz..

interferencia 2008.05.07. 13:04:21

yx:

Ha jártál az akadémián akkor tudod mi van kiírva:

"Itt képzik a bolygó legértékesebb lényeit,az auditorokat"

Auditorokat képeznek,akadémiai tanfolyamokon.

Nem public-ot "jobb életre".

Azért nem sorolod (a neveket) mert nem tudsz.Kinek,hogyan lenne kellemetlensége belőlle??

Xy területi auditor nem volt tagja az egyháznak,miért kellemetlenség ez??

Az hogy fellépett a hídra ahhoz a méregtelenítő is elég,és azon sincs KSW.

Igy van,tanulható elérhető az akadémia a publicnak is.Tehát találkozhat a KSW-vel.

DE nem minden tanfolyam első olvasmánya.

"de valószínűsítem, hogy ott is, hisz ez a HCOPL alapvetőbb az alapoknál is!)"

Ja,a valószínűsités is valami??

Tudod,különbség van tények és vélemények között.

A fenti finom csusztatások miatt írtam az elöző kommentet is.

A valóság igy hangzik:

Az akadémiai tanfolyamokon - amit leginkább munkatársak tanulnak, auditornak képződnek , minden tanfolyamán az első iránylevél a KSW 1.

Ezek az akadémiai tanfolyamok hozzáférhetőek a public számára is,de nem jellemző hogy munkatársi kötödés nélkül elvégzik.
Vannak un. területi auditorok akik az egyházon kívül szolgáltatnak (valamelyest) de tudomásom szerint nincs köztük sem olyan aki nem volt,vagy most nem munkatárs.

Mi értelme lenne valakinek mondjuk etika-tisztnek képződnie az egyházban csak ugy??

Miközben ő egy cipőgyár tulajdonosa??

interferencia 2008.05.07. 13:14:33

Bibircsók:

Igen az arany középutat hiányolom,a valós objektivitást.

Pl,az első bejegyzésekben még megvolt ez:" nem az ott dolgozó munkatársak ellen irányul,hanem az egyház ellen"

Most a rondroid,stb..,a jó móka.

Mintha Reformer barátunk elfeledkezett volna arrol,hogy több ezer,több száz(mindegy a számokrol nincs mit vitatkozni) megtévesztett ember teljes szível ,lélekkel dolgozik heti akár 70 órát azért ,mert azt gondolja jobb lesz igy az emberiségnek.
Éhbérért,sokszor megalázva.

Jó móka röhögni rajtuk,és "kintről" rugni rajtuk még eggyet.

Na igy biztos könnyebben ki tudnak szállni.

poltergeist 2008.05.07. 13:25:09

Akár heti 70 óra munka, egy egetverő baromságba vetett vakhittel. Igen, éppen ezért droidok.

Bibircsók 2008.05.07. 13:40:32

Nézd, interferencia, én átlagolvasónak tartom magam. Végigolvastam elejétől idáig mindent, én nem látok pálfordulást, mindössze annyit, hogy nem rágja 100-szor a szánkba azt, amit már az elején leszögezett.
Emellett (jó, van max. 1-2 bakancsos ember, értük nem teszem tűzbe a kezem) a többség többször is deklarálta, hogy NEM a szerencsétlen behülyített EMBEREKET akarjuk bántani, csak megszüntetni a mai formájában fennálló SZERVEZETET.

Ja, amúgy a második kérdésemre egyáltalán nem, az első kérdésem második, rád vonatkozó részére egyáltalán nem reagáltál, de azért kösz.

Reformer 2008.05.07. 13:41:24

interferencia: a teljes képhez hozzátartozik az is szerintem, hogy az antiszcientológusok rondroidnak meg ronbotnak hívják a szcientológusokat. Nézz meg egy két szci vezető és tag nyilatkozatát, ők abból ítélnek:

www.youtube.com/watch?v=a3DIWn4oaHY
www.youtube.com/watch?v=cvjzDgMmELY
www.youtube.com/watch?v=ocw90W44Boc

yx 2008.05.07. 14:10:16

inter:
Feri-feri. Kénytelen leszek én is levegőnek nézni a hozzászólásaid lassan. Pedig azt hittem, van értelme a felvetéseidre írni.. Megpróbálom még egyszer, amit már sokan leírtak/leírtunk itt:
Igen, az akadémián képzik az auditorokat. És szolgáltatják az összes nem beetető (bocs, bevezető!) tanfolyamot! A közönségnek is! Kivéve, amit a Flag vagy a Flag Hajó (azbesztes Freewinds) szolgáltathat kizárólag iszonyat összegekért. Pl. megkaphatod a PTS/SP, Etika Spec., Méterkezelő, Lelkészi, Életorientáló, Kulcs az élethez tanfolyamokat, amelyek nem (csak) az auditorképzést szolgálják! A megjegyzésekkel pedig vigyázz, mert egy cipőgyáros igen is el akarja végezni az Etika Spec. tanfolyamot, hogy szelektálhasson a dolgozói közt a tanultak alapján, (ami szerintem mellesleg nem baj, míg nem kényszeríti a dolgozóit kirúgással fenyegetőzve ugyanerre.) így az általad leírtak a tech leértékelése, ami főbűn!
A kellemetlensége pedig abból lehet bárkinek, akit megnevezek, hogy ismerősökről beazonosítva engem (a mókust), SP-ség, kapcsolatmegszakítás(ra kötelezés), stb.. következik. Erről már ezen a blogon is volt jópár bejegyzés, nem kívánok senkinek ilyesmit.
A valószínűsítés pedig az alapok-tanfolyam ellenőrző lapján lévő KSW#1-nek szólt, (nem szándékszom elvégezni ezeket a "nagyszerű" tanfolyamokat, így megismerni sem az ellenőrző lapjukat az orgban) így a szövegből kiemelve, elferdítve a mondanivalóm, csak öv alatti matatásnak tudom tartani, ami pedig a gyengeséged jele.
Végezetül: köszönöm a beismerő szavakat (a KSW#1 az összes akadémiai tanfolyam anyaga, így legalapvetőbb HCOPL-e a szcientológiának, amivel minden publik találkozik, aki az akadémiára megy bármilyen okból, bármit tanulni), alkalom adtán szívesen viszonzom!

interferencia 2008.05.07. 21:19:48

yx:

Szerintem ezzel valamennyire pontot tehetünk a vita végére:

6-os osztály tanfolyamterem = bevezető szolgáltatások.

4-es osztály tanfolyamterem = akadémia

Az egyházban két tanfolyamterem működik,az egyik lent a földszinten (legalábbis régebben ott volt)
ez a 6-os,a másik az emeleten ez a 4-es.

Más: olvasd el figyelmesebben a Technikai degradálások HCOB-t. Valamit ott nagyon nem értel.

A mókusként való beazonosításodra való hivatkozás nem állja meg a helyét,(írod ezért nem írsz neveket,akiknek nincs köze a munkatárssághoz és auditorok,vagy bármilyen egyházi admint tanultak)
mert ,ha azt mondom Szalai Viktor néhány éve még területi auditor volt és nem volt munkatárs (már egy ideje tudtommal az) nem tesz engem sem beazonosítható mokusos sp-vé.

Nem tudsz ilyet te is nyugodtan beismerheted.

Egyébként én nem be,hanem elismertem amiről azt hitted,okosan kicsaltad belőllem,de ha neked igy jobb,hát legyen.

Bibircsók:
Igazad van bocsi.

1,szci blogokra felesleges írógatni ott az van ami itt is téma:felülről van irányítva többsége.

2,sokmindenben egyetértek Reformerrel,de ő is sokszor csúsztat, mint az egyház.

interferencia 2008.05.07. 21:24:16

yx:

Te tényleg láttál olyat,hogy valaki bement az utcáról és ő meg akarta csinálni a méterkezelőit,vagy a lelkészi tanfolyamot??

Ezt már te sem gondolod komolyan. :)

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.07. 22:49:20

interferi, a szórakoztató folyamatos SCI korrektor.

mintha bármit is változtatna a Te javításod (ha igaz is lenne) azon hogy a tökéletes tech szerint működő egyház nem hogy nem tökéletes, hanem etikátlan.
tehát logikus, hogy ami jó tech, megfelelő etikai tisztekkel, képzéssel, attól még lehet egy ilyen a tech-től független (?) de etikátlan ráépülő szervezet.

gratula, mert ezt a logikai alapbukfencet mindig kikerülöd.
naívan próbálsz kapaszkodni a tech tudásodba, ami láthatóan nem tud üzemeltetni egy etikus Orgot,egyházat.

interferencia 2008.05.07. 23:03:37

CConstantine:

Bizony ,ez most nagyon meg fog lepni:

Általában nem az eszmékkel,gondolatokkal,vallásokkal van a gond hanem az emberekkel,akik bármilyen "köntöst" felvesznek ami számukra hatalmat hozhat.

Ezért torzultak(nak) vallások (iszlám),a politikai eszmék (lásd liberalizmus) és minden más.

Jó reggelt.

harmatOSA 2008.05.08. 07:54:43

Te inter!
Az egyházad kikapcsol minden belső kontrolt ami kiszűrhetné a hatalommániás egyedeket közületek. Azok akik vannak olyan erkölcsi állapotban hogy valami IGAZÁN JÓT akarnak csinálni azokat bepalizzátok.A megelégedett scn , külsős néha tapsikol rendelésre az ünnepségeken, fénylő szemmel élteti Ront.Nem vagy már 20 éves emlékszel az átkosra ,nem esik le mekkora a hasonlóság?
Egy ember tévedhetelenségében bizni, mindent leirt szavát készpénznek venni ,mi ha nem a legnagyobb eszetlenség ?
Szóval gondos szelekció útján kiválasztja az egyházad a legpénzéhesebb hatalommániásabb egyéneket. Belőlük csinál vezetőket, azok pedig sajtolják a pénz amig lehet. De figyelem a csapok záródnak ,elapad a pénz forrás. Internet és egyébb csatornák lehetővé teszik hogy valami amit az információs vákum tartott működésben szétessen.
Képzeld el , valaki bemegy egy lyen egyházba és elmesélik neki te fizethetsz pár millát megtudd hogy volt egy xenu nevű valami bla bla bla.
Első reakció , pofán röhögnak benneteket és úgy otthagynak mint eb a sza....ha...rát.
Ja igaz hogy a többi vallásban is vannak , fura dolgok , de álltalában nem kell egy életen át dolgozni hogy megtudd :))))))XENU ... BAKKER:)
Kontraszelekció TÖKÉLETES PÉLDÁJA AZ A SCN...AKI OTT KARRIERT CSINÁL , AZ ,,,, MÁSHOL NEM TUDNA.
jÓ NAPOT

örge 2008.05.08. 09:22:01

Ez a xenu-dolog akkora baromság, hogy szerintem lrh ezt csak a saját szórakoztatására találta ki. Azon élvezkededhetett, hogy a szerencsétlen jóhiszemü emberek megeszik azt a sok hülyeséget, amit ír, hihetetlen pénzeket otthagynak, miközben tönkrevágják az életüket, és várják a csodát, és a végén mit kapnak? xenut. Jó kis pofáraesés, de kínjukban inkább ezt is elhiszik!!! Van egy kép előttem, ahogy lrh ül a luxusvillája kertjében a nagy vörös fejével, egyik kezében szivar, az asztalon kis tükrön kokaincsíkok, whisky egy kis "pszichodroggal" keverve, és a bankszámlakivonata, neki meg már fáj a hasa a sok röhögéstől, de képtelen abbahagyni.

interferencia 2008.05.08. 10:58:48

HarmatOSA:

Te aki sértve jöttél el a drogos-blogról,mert le szciztek,maradiztak miegymás,ugyanazt teszed.

Nem az én egyházam ,nem az én vezetőim.

Persze nem igaz.

Nem gond,majd néha átugrok a drog-blogra olvasni a kétségbeesett vergődésed,ott nem volt ilyen nagy szád mint itt "barátok közt".

Egyedül már nem álltad a sarat.

harmatOSA 2008.05.08. 11:38:29


"harmatOSA 2008.04.23. 12:00:36
nA most fakadjak sírva? Drogos , a drog használatot legalizálni próbáló segfej magyarázza el hogy kispolgár vagyok . Ja ez tény. És kurvára nem tolerálom hogy az adómból probálják meg rendbe rakani az elbaszott életeteket. Magtok másztok bele gyertek ki egyedül... a lila köd . a spaknid meg tudod hova dugd:))) LOL
AHA ÉS INKÁB EGY SNC MNDJA EL A KÖLKÖKNEK HOGY A DROG AZ BEROMSÁG MINT EGY LIBERÁLIS SEGFEJ MONDJA NEKI HOGY NORMÁLIS DOLOG."
Ja nem volt nagy szám:)))))))) bakker
tény hogy nem vagyok egy titkárnő , és gépelésben sem vagyok túl jó:)))))
gyüjtsd már ki ha van kis időd ,és nincs más dolgod ...
Te a barátnőd ?? Jól van??Annyira fiatal vagy még nőzzél, az is olcsóbb mint az scn:)
Én úgy vélem álltam, és annyira szép zala záró üzenete kár volna elrontani.
Felnőtteket nem kell tériteni , eldöntötte használja .Én nem scn -ezek se nem drogozok így marad arra hogy civil kezdeményezéseket támogassak, tegyék a dolgukat akik szakmabeliek.
Na még egy picikét személyeskedj LÉGYSZIIIIIIIIIIIII:))))))))))olyan mókás scn-t munkában látni...

Pletyi 2008.05.08. 12:31:31

Pici off (ez azt jelenti, hogy nem inditok vitát, tehát nem is válaszolok a reakciókra, kérdésekre ezzel kapcsolatban)

harmatOSA álláspontjához

A drog és a szcientológia minimum egy dologban nagy hasonlóságot mutat. Egészen addig amig az "élvezőjének" vagy valamelyik szeretettjének baja nem esik tőle addig nagyon király dolog. Ha ez megtörténik akkor jön a kijózanodás. Néha sajnos túl későn. Ami viszont az elvonókkal kapcsolatos, én pártolom a társadalmi szerepvállalást, mivel nagyon fontos ,hogy figyeljünk egymásra és ahol tudunk ott segitsünk. Ha nem ilyen társadalmat épitenénk az nagyon is szci-féle valamivé válna. (Szegény vagy ? Old meg !)Ezerszer inkább adom az adómat egy józanodni kivánó alkesznak vagy drogosnak ,mint valamelyik politikusnak, hogy Audi-t nyomjanak belőle a segge alá vagy csak úgy zsebre tegye.

eerdeklodoo 2008.05.08. 12:57:59

Engem ami felháborít az egész Narconon kapcsán (azon túl, hogy a szci nyomja), hogy használhatatlan az egész. Olyasmire hivatkozik, amit réges régen cáfolnak (a szövetekben raktározódó drog hatásai), a másik része pedig tudományosan nem bizonyított (a szci méregtelenítés legalább annyira jó a drogok ellen, mint mondjuk a rákra). Párhuzamot vonni a drog és az alkohol között sem szerencsés: kérdem én, tágabb ismerősök között hány drogos és hány alkoholista van? egy alkesz sem gyógyul meg igazából soha. Mindenki tudja, hogy az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, mégis, hányan rúgnak be nap mint nap?

Arról nem is beszélve, mennyire sikeres egy kampány, ami a tiltásról szól? A drog rossz, fiam, ne próbáld ki. Ez eddig rendben van, de itt nem lehet megállni. Én pölö nem hiszek a drog legalizációjában, de abban igen, hogy a drogfogyasztót rehabilitálni kell, nem büntetni. De csakis ellenőrzött, működő körülmények között, nem szci hókuszpókusszal. Ennyi erővel minden egyház mondhatja, higyj bennünk, oszt meggyógyulsz.

Az egyetlen ellenszer a Narconon ellen az lenne, ha a hivatalos itthoni szervek hallatnák a hangukat és elküldenék a szci bagázst sunnyogni.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.08. 13:22:53

Harmatos testvérem, ne óbégass már állandóan, leesnek a nagybetűid a monitoromról.
Vedd már észre, hogy a betonkemény hozzáállásod a droghasználattal kapcsolatban nem csak, hogy álságos egy kicsit, de legalább annyira káros, mint a sci, vagy a konkrétan droghasználatra buzdítók. Elhiszem, hogy neked nagyon komoly (akár személyes) okaid vannak, amiért ennyire erőteljesen állsz a témához, de ezzel csak a másik oldalt erősíted.

harmatOSA 2008.05.08. 14:12:15

1, aki felnőtt használjon bármilyen tudatmódositót , az ő felelőssége ...
2 , ártalomcsökkentésről, felnőttek esetében szintén kidobott pénz , ő él vele az ő feleősége..
3 , pénzt szigorúan csak arra kéne kidobni aki maga is gyógyulni szeretne, aki nem az maradjon ahol van.... felesleges energia ráfodítás..
4, gyerekek esetében nem arra kéne őket megtanitani ez természetes dolog, inkább arra igenis kerülendő és mással kiváltható ... nem megoldási út csak menekülés....
5. ezt a felvilágositó munkát elsősorban azzal kezdeni : Felelős vagy magadért és azokért akik törődnek veled.Nem kell egy drogos mellé se ápoló.
Sem alkohlistát, se drogost, se egyetlen szekta tagot erőszakkal még nem tett senki józanná.Ahhoz NEKI MAGÁNAK IS AKARNI KELL.
Befor:)nincs személyes ok, csaj józan ész.
Nekem az ÁLSÁGOS:)(KICSIT ÖRÜLJ A NAGYBETŰIMNEK), aki azt mondja picikét lehet drogozni . Rekreációs drog.. és egyebek nekem ez az álságos. Meg az is hogy amig éhező gyerek van magyarországon addig van aki ki meri ejteni azt hogy ingyendrog.Mintha ez a hülyék játszótere lenne, felnőtt embereknek a jogok mellé kötelességek is járnak.
És én sem reagálok többet ezen témában .

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.08. 14:31:13

Az álságos alatt azt értem, hogy például a kendermagosok elleni tüntetésen legalább minden harmadik ember dohányzott, ránézésre (ex-has) jó részük a piát se vetette meg. Ez álságos. Álságos külön problémaként kezelni, legyinteni, hogy az nem számít, a kultúra része, miegymás.
Abban száz százalékig egyetértünk, hogy a gyerekeket meg kellene óvni tőle, hiszen nyilvánvalóan (csakúgy, mint az alkohol és a dohányzás esetében) ők a legfogékonyabbak. Azonban vak és hülye, aki nem veszi észre, hogy ezt nem lehet hazugsággal, parancsokkal és tiltással megoldani.
Nyugodtan lehetsz kategorikus a témában, de a kölykök kategorikusan ki fognak röhögni, semmibe vesznek, sőt, szó szerint meg se hallanak. És mindig lesz mellettük valaki, aki azt mondja, ez klassz, próbáld ki. Ezzel kell tudni szembeállítani valamit, nem pedig elképzelt világba összefantáziált szabályrendszereket alkotni és háborogni, hogy "ezekamaifiatalok".

harmatOSA 2008.05.08. 15:07:56

"ezekamaifiatalok"ILYEN NINCS , minden korosztályban megvannak a lumpenek meg a hajtósak.
Van egy srác nálam dolgozik érettségi óta , egyetemre jár meló mellett. 22 éves és az alkoholista apja helyett támasza az anyjának testvéreinek. Nem menőzik ,nem drogzik nem issza magát betegre . Teszi amit a felnőtt apja nem .Gondoskodik.Ő tudja mit ér az egészség , mit ér ha valaki tud ,képes doglozni.Nagyon sok fiatalt ismerek aki nem a drogban meg a féktelen butulásban éli ki magát, miért? Mert vannak valós gondjaik és mivel nincs idejük álproblémmákkal foglalkozni , így becsülik amit el tudnak érni .
A mai fiatalalok duma :)10000 éves lehet, és durva általánosítás.Nem szabad ennyire butának , vagy felelőtlennek hinni őket.

yx 2008.05.08. 17:03:26

Inter:
Látom, "hasznossá tetted" magad, amíg nem voltam. :)
OFF
Azért írok még mindig, mert úgy tünik nekem (sokakkal ellentétben), hogy van értelme. Alakul - ha kicsit lassan is - a közös álláspontunk. (Ami, mély meggyőződésem, hogy legfeljebb néhány hangyafaxnyira van egymástól és egy sör mellett már rég megtaláltuk vona a közös nevezőt!) És azon túl ráadásul egy csomó adat elhangzik hol tőled, hogy tőlem, amit - ha van olyan mazochista, aki hajlamos a kommentjeinken is átrágni magát - jó tudnia egy olyannak, aki most szemezget az egyházzal.
ON
Az egyház dianetika központon kívüli része a DK melletti bejáraton érhető el, ott az első emeletei ajtó mögött van. Így talán helyesebb úgy, hogy a bevezető tanfolyamterem lent - az elsőn - van, az akadémiai fent - a második emeleten, ami belső lépcsősoron érhető el, kvázi - a "galérián".
Alkalomadtán - ígérem - elolvasom az 1970. jún. 17. RB KSW#5R Technikai degradálások HCOPL-t. Emlékeim szerint fortyog benne LRH, hogy ne mondja semmiféle mitugrász, hogy egy "szent leirata" régi, történelmi, ..stb. mert lesz kapsz! Amit viszont te nem érteSZ:
Főbűn pontosabban Főbenjáró bűn: "Olyan nyilt vagy rejtett cselekedet vagy mulasztás, amelyet tudatosan vagy szántszándékkal követtek el, hogy az esetnyereségeket, és/vagy a Szcientológia hatását, és/vagy a szervezetek és a Szcientológusok folyamatos sikereit és tetteit elnyomják, csökkentsék, megakadályozzák vagy megsemmisítsék." (Tech Szótár)
Azaz, ha én azt írom, hogy az esetnyereségek hantába oltott kamuk, ugyanúgy főbűnt követek el, mint te, ha azt írod, hogy minek a cipőgyárosnak akadémiai tanfolyam! Következmény: etika bíróság, tényfeltáró bizottság, SP-vé nyilvánítás az egyház jelen gyakorlata szerint.
Nevek: a dolog nem ilyen egyszerű, de egyet írok azért, mert "szépen kértél". :) SzalaY Viktor. Pár évvel ez előttig. :D
És hogy bemegy-e bárki az akadémiára az utcáról, hogy lelkészi vagy méterkezelő (nem-nem, jól írtam! nem méregkeverő) tanfolyamokat akar csinálni, nem valószínű, de megteheti! Én csak annyit állítottam: a közönségnek is van bőven lehetősége találkozni a KSW#1-gyel, ami minden akadémiai tanfolyam egyik megtanulandó anyaga. "Mellesleg" egy jó scn a híd mindkét oldalán párhuzamosan halad! :)

langi 2008.05.08. 17:08:58

harmatOSA
Abban a nagy többség szerintem egyet ért, hogy nem kellene legalizálni a drogokat. Jelen esetben a "bármilyen áron" nem tetszetős. Vannak sokkal hatásosabb módszerek is akár a megelőzésre is, amik több figyelmet érdemelnének. Ráadásul, ha az a promóciós anyag csúsztatásokat, vagy hazugságokat tartalmaz hogyan érhetne el célt? Pont azért, mert nem gondolom, hogy a mai fiatalok buták, felelőtlenek vagy tájékozatlanok lennének.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.08. 19:49:31

A fiatalok mindig is tisztában voltak a környezetük valóságával. Ha meg mégsem, akkor is meg vannak/voltak győződve róla, hogy igen.
Ráadásul manapság az internettel kell megküzdenie mindenkinek, aki a közelükbe akar kerülni...
Hazugság = bukás.

vuk 2008.05.08. 20:18:42

Before: fentiekkel egyetértek én is. Nekem az aggályom az, hogy a drogmaraton kapcsán a legfiatalabbakhoz nyomul a sci, tanári, önkormányzati stb. segédlettel, és ez nagyon sok gyereket érint.

Ha az országos drogmegelőzés akkora probléma amit kezelni kell (sztem is, csak nem a sci által), akkor mekkora lesz az országos scimegelőző probléma?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.05.08. 20:26:16

Igen, ezt már nem egyszer kitárgyaltuk, hogy a sci aljas módon ráépült egy gyakorlatilag támadhatatlan kezdeményezésre, így kerülve közel a gyerekekhez. Baromi szar helyzet...

interferencia 2008.05.08. 21:35:49

yx:

Ezt én is igy gondolom,hogy egy sör mellett gyorsabban találnánk közös nevezőt,de tudod hogy erre egy ideig biztos nem lesz mód.

Nem ismerjük egymást és ezért nem is szeretnénk találkozni.

Értékelem az Y. :)

Egyvalaki olvas.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.08. 23:18:47

jó reggelt interferi:

akkor a SCI-nek is kell sötét középkor meg úgy 1-2000 év hogy megtisztuljon?
és lesz jó sok "legális" kivált SCI egyház (szekta)?

mert ha jó reggelt akkor ez is várható lesz :)

beszéljünk 4000-ben új leszületésünkben. visszhall

interferencia 2008.05.09. 11:52:18

CConstantine:

Nem tudom, minek mi kell hány év mulva.

A keresztények leszületnek?? Na ez milyen szekta??

Hol is van ez a bibliában??

rítus-ka 2008.05.09. 15:26:22

"Vala pedig a farizeusok közt egy ember, a neve Nikodémus, a zsidók főembere. Ez jöve Jézushoz éjjel, és monda néki: Mester, tudjuk, hogy Istentől jöttél tanítóul; mert senki sem teheti e jeleket, a melyeket te teszel, hanem ha az Isten van vele. Felele Jézus és monda néki: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát. Mondta néki Nikodémus: Mimódon születhetik az ember, ha vén? Vajjon bemehet-é az ő anyjának méhébe másodszor, és születhetik-é? Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába. A mi testtől született, test az; és a mi Lélektől született, lélek az. Ne csodáld, hogy azt mondám néked: Szükség néktek újonnan születnetek. A szél fú, a hová akar, és annak zúgását hallod, de nem tudod honnan jő és hová megy: így van mindenki, a ki Lélektől született.
Újszövetség, János evangéliuma 3:1-8 (Károli biblia)
Inter , benne van

yx 2008.05.09. 15:58:16

rítus-ka:
És ugye nem ezt szokták úgy magyarázni, hogy aki Jézust a szívébe fogadja, "bizony, mondom néktek," újjászületik!? Mert akkor ez "nem pont" ugyanaz, mint amit pl. a buddhizmus v. a szcientológia hirdet. :)

rítus-ka 2008.05.09. 16:06:12

xy az ellentéte:) ,

interferencia 2008.05.09. 18:35:51

ritus-ka:

Na ennek annyi értelme sincs mint a xenu sztorinak.

Csak a tények miatt kérdezem. Ki volt még ott mikor ez a párbeszéd lezajlott??

Mert ugye azt te is tudod,hogy Jézus analfabéta volt??

Pletyi 2008.05.09. 21:01:15

interferencia
Szerintem olvasd már el azt a Bibliát. Égeted itt magad az ostobaságaiddal. Elég nehéz analfabétának nevezni valakit aki szent irásokat olvas meg ir az út porába.

Lassan oda jutok veled, hogy hivatalosan kérelmezek a központotoktól valami olvasottabb szci-t.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.09. 21:04:53

hát ha így is lehetett Interferi, akkor se szólnék sokat a helyedben, mert te hiába tudsz írni, sokra nem mentél eddig itt a blogon vele.

interferencia 2008.05.09. 21:55:05

Érvek helyett személyeskedés.

rítus-ka 2008.05.09. 22:02:05

hát inter....
Tudod lehetsz te scn, vagy ateista ,vagy zsidó vagy bámiféle felekezethez tartozó de ennyire műveletlen ?
Az európai kultúra már sok sok évszázada egyet jelent a zsidó- keresztény alapokkal.
A biblia ismerete nélkül , nem tudsz elmenni se szinházba se koncertre se egy tárlatra mert nem fogod tudni mi miért van ott.
Telis tele van még a mai beszédforulataink is bibiai utalásokkal .pl szemet szemért, a mosom kezeim, tűzbe teszem érte a kezem... és sorolhatnám napestig.
Ha ránézel egy képre,(na nem a két gömb lila háttér előtt tipusura gondolok)valamilyen mértékben tele van jelképekkel .Pontosan amiatt hogy államvallás volt a kereszténység az emberek életének része volt.

A bilia ismerete a nem vallásos ember műveltségének is része.Te jó isten te hol nőttél vagy képződtél?
Általános műveltség......
Nézd , mélyen sajnállak ne ugorj neki nem nehezebb olvasmány mint a dianetika című förmedvény de ....nem neked való .Olvass valami zanzásitott verziót .Vannak igényes kiadványok is ezen a területen.Ahogy ha nem olvastad is mind ,illő tudni Shakespeare darabjainak történetét, vagy Michelangelo jelentősebb munkáit.Ahogy vannak dolgok amit egy átlagosan művelt embernek tudnia kell ...ez köztük van .
A scn nem az általános műveltség része , és lrh munkái sem képezik egy átlagember tudásának részét.Addig még eletil pár ezer év, addigra meg elfelejti mindenki hogy volt pár tíz év mikor egy szekta embereket zsákmányolt zsarolt.
A katulikus egyház már ráér, nem kell erőszakot tennie a híveken. Ja és hívőnek lenni nem azt jelenti hogy nem a 2008 as éveben élünk, szemellenző és minden úgy van ahogy mondjuk a pápa mondja. A katolikus nők 80% a használ fogamzásgátlót, ha nem akar gyereket a pápa meg mond erről amit akar .
De ha miskavics egyet tüsszent ti megremegtek , a főnököd a fejedbe ordit az orban teszed amit mond.vALAMIT ELFELEJT A HIRES VALLÁSOD , AZ EGYHÁZ VAN A HIVEKÉRT NEM FORDITVA.

interferencia 2008.05.10. 10:55:22

ritus-ka:

Hát rituska. Te ugyan miből állapitod meg az én műveltségi szintem,bedobsz néhány idézetet amit egy ovodás is tud, azután Shakespeare.

Sikerült leérettségizned??

Jol van okostojás, kérdezek a bibliádból - ha már ennyire feszgeted a témát - hogy el kellene olvasnom - lássuk te olvastad-e.

A teremtéssel kezdődik ugyebár,nos rögtön az első oldalon található egy apró eltérés,ha sikerült megtalálnod arra várom a választ miért van ez ugy.

Itt egy teljesen reális kérdésről van szó,amit minden értelmes ember megkérdezne.

Tudom ez tul nagy feladat neked,de azért próbáld meg ,hátha sikerül.

Jobb híjján jöhet a személyeskedés.

Arra a válasz csak ennyi lesz :)))

interferencia 2008.05.10. 11:01:48


Az alacsony intelligenciával rendelkezők miatt:

SKAE. (semmi közöm az egyházhoz)

Nem tudom néhány hülye mit vár,hozzak papírt : "nem, interferencia nem egyházunk tagja.Miszkavics"

rítus-ka 2008.05.10. 11:12:18

A dianetika cimű förmedvényben rögtön a 314. oldalon van egy apró eltérés . Lássuk siekrül e megtalálnod :)Az apró eltérést ..... Észlény:)

rítus-ka 2008.05.10. 11:15:21

JA VÍZ A LÁTHATÁRON?:))))))MOST TE JÖSSZ , NEKED KÖNNYEBB:)))))) ÉSZLÉNY , SZAKMUNKÁS VIZSGA?MEGVAN?
lEGALÁBB AZ ELSŐ OLDALT BIZTOS OLVASTAD:)

interferencia 2008.05.10. 11:47:18

ritus-ka:

Nem víz a láthatáron.Nincs szakmunkás vizsgám.

Egyébként pedig: :)))

rítus-ka 2008.05.10. 17:09:07

8 ÁLT?Az csak megvan!
Nem feleltél , most te jösz Dianetika 3. könyv 7. fejezet .Az emóció és az életerő.
Az oldal első mondata.Mindez nagyon bonyolult mintázatot alkot , de a terápia során ez csak.....
Keresd :) itt a te házid a te bibliádból amit a te istened irt.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.10. 18:03:27

Szögezzük le: Itt mindannyiunknak van köze az "egyházhoz"

Mi a beépített ügynökei vagyunk ugyebár. Vannak, akik az elpusztításán fáradoznak. Vannak agymosott droidok, akik a megmentésén fáradoznak. Vannak hazugok. Vannak provokatőrök.

Senki sem pártatlan. Ettől érdekes.

Egyszerüsítve, hogy lássuk az interreferencia pszeudotranzitív kibontakozását, a globális kohézióban: Van közöd. Pont.

langi 2008.05.10. 19:53:33

Reformer
Van katólikus vallásu szcientológus? Aki gyakorolja is a hitét?

interferencia 2008.05.10. 22:27:53

Anonymous:

Ez egy más kontextus amiről te írsz,és ebben a formában igy igaz ahogy írod,nemcsak rám másra is.

Csak már kezdem unni azt a néhány idiótát akinek az a rögeszméje,hogy én szektatag vagyok és minden érvük kb ennyi.

No ebböl a nézőpontbol semmi közöm az egyházhoz.

Nem cifráztad túl egy kissé?? :)

Pletyi 2008.05.11. 00:05:58


"No ebböl a nézőpontbol semmi közöm az egyházhoz."
Milyen nézőpontból van ???

Pletyi 2008.05.11. 00:11:06

langi
Bár nem nekem intézted a kérdést, de ha nem sértődsz meg... Ez a dolog egyik oldalról sem működik.
Minden egy Isten hitű vallás (nem csak a katolikus) kizárja egy másik vallás gyakorlását. A szientológusok meg tesznek róla, hogy ne legyen másik vallásod. Szerintem ezt Reformer is megerősiti.

interferencia 2008.05.11. 11:22:49

kékharisnya:

A második nap nem mondja "és látá isten hogy ez jó".

Akkor most az nem volt jó?? Vagy kihagyták a fordítok??

A "nagy szent könyv" :)))

ÉS ezuton gratulálok minden prédikátornak aki észre sem vette.

Reformer 2008.05.11. 13:30:09

langi, pletyi:

állítólag vannak, de én még eggyel sem találkoztam :)

A többi vallás a "más praktikák" címszó alatt zajlik - valamint ha továbbgondolod a fenti irányelv 10 pontját, pld. a katolikus egyház gyónása egy "helytelen technológia", mert a szcientológiának van meg a helyes gyóntatási módszer, tehát "ki kell ütni".

Ezért a szcientológia egyik másik vallással sem kompatibilis - mert "más, nem helyes technológia".

A szcientológiának több rétege van - van a kifelé mutatott: emberi jogok élharcosa, drogellenes aktivizmus, a kommunikáció és egymás tiszteletben tartása stb.

Vannak azonban "bizalmas" anyagok - ezek alapján működik a felső vezetés - amelyek ezekkel gyökeres ellentétben állnak: munkatáborok (RPF), szabad préda irányelv stb.

Hivatalosan gyakorolhat a másik vallásod, a valóságban pedig megszeged a KSW#1-t és majd választásra kényszerülsz az eredeti vallásod és a szcientológia között.

Pletyi 2008.05.11. 16:00:02

Énisaszontam :) Csak más megközelitésből. Ennyit inter humánus szcientológiájáról.

rítus-ka 2008.05.16. 08:10:15

Reformer , mik azok a munkatáborok?
"Vannak azonban "bizalmas" anyagok - ezek alapján működik a felső vezetés - amelyek ezekkel gyökeres ellentétben állnak: munkatáborok (RPF), szabad préda irányelv stb."
Mit takar , minél több információt ások elő annál több a mocsok ebben a bandbában.Ez vajh mi lehet?
Létezik 2000 környékén a szabad világban hogy embereket bezárnak ......?
Inter ezt mosd ki ha lehet,fene jó teh..a jófene vigye el!!!!!

langi nak 2008.05.16. 10:08:37

A Magyar Nemzet (Szcientológus április 3., 2., A Vatikán nem tud április 4., 2.o.) arról ad hírt, hogy az egyházalapítás rendjét szabályozó törvény módosításának parlamenti vitájakor a magyarországi szcientológusok kiadványban tájékoztatták a képviselőket arról, hogy a "római katolikus egyház egyik vatikáni hittudósa, Urbano Alonso Galan is elismerte felekezetük egyházi jellegét." A füzet szerint Galan XXIII. János és VI. Pál pápák tanácsadója volt. Galant azonban Karl-Josef Rauber pápai nuncius nem ismeri. "A parlamentben terjesztett szcientológiai kiadvány szerzőjéről nem tudunk semmit, a Vatikánban nem ismerik." A szcientológusokról elmondta: "Maga a szervezet és annak működése diktatórikus. Szabadságról beszélnek, de a gyakorlatban inkább gátolják azt, az ember identitását morálisan és szociálisan egyaránt szétrombolják. A szcientológia végcélja szerintem nem vallási, sokkal inkább gazdasági." Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Kar titkára szintén úgy nyilatkozott: sem a füzetben megjelölt egyetemről, sem annak professzoráról, Urbano Galanról nem hallott korábban. A szcientológusok által kiadott füzetet a jó szándékú, ám az egyházi ügyekben tájékozatlan emberek megtévesztésére alkalmas nyomdaipari terméknek tartja. Kijelentette: "A füzet tudatos megtévesztő akcióra utal, hiszen nemcsak a szerző egyetemi kapcsolatairól, de a szöveg tartalmáról is állítani lehet, hogy hamis." Hozzátette: ha a szcientológusok a kiadványukat szélesebb körben is terjeszteni fogják, akkor az MKPK mindenképen megfontolja, hogy milyen tiltakozó lépést tesz. Surján László országgyűlési képviselő, az MKDSZ társelnöke szerint a szcientológusok mindezzel az egyházalapítási törvény módosítása előtt befolyásolni szerették volna a képviselőket. Kifejtette: a kiadványban olyan, a szcientológusoknak hízelgő információk olvashatók, amelyeket a szerző a római katolikus egyház erkölcsi palástjával fedett le. Tasnádi Gábor, a Magyarországi Szcientológiai Egyház szóvivője kitart amellett, hogy a füzet szerzője nagyhírű teológus. A félreértések tisztázására egyháza nevében meghívják Magyarországra. Szerinte a pápai nuncius a szcientológiával kapcsolatos ismeretek és a megfelelő dokumentumok hiányában alkotott véleményt. Tasnádi kijelentette: a pápa képviselője nem mondhatja azt a világszerte kilencmillió taggal rendelkező szcientológiáról, hogy nem egyház. Hozzátette: dokumentumokkal tudja alátámasztani Urbano Alonso Galan vatikáni munkásságát, valamint azt, hogy nagy tekintélynek örvend a katolikus egyházon belül. Veér András, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet főigazgatója szerint a szcientológusok gyakran alkalmazzák azt a megtévesztő technikát, hogy a számukra hízelgő írásokat nem létező vagy ismeretlen nevű tudósok neve alatt jelentetik meg. A főigazgató biztos abban, hogy a parlamenti képviselőknek az egyházalapítási törvény módosítása miatt postázták ki Galan írását, akit nagy hírű teológusként mutattak be. MK

Gyula ÚR 2008.05.16. 18:10:45

Tipikus Szci szemét. Ennyit tudnak. Remek tech. Egy talicska libaszarral egyenlő.
Nem félnek, hogy ha bepipulnak a T. Házban, akkor az nem lesz jó nekik?

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.22. 02:11:28

interferencia írta:
"Érvek helyett személyeskedés."
ismét öngól.
-Kérlek olvasd át legutolsó hozzászólásaid.
-Keress benne minimum 3 személyeskedést.
-keresse fel etikai tisztjét, írja overtjeit

egyébként:
te magad bizonyítod elvakult szekta (külső, persze) tagságod pont azzal, hogy állandóan kiállsz érvek nélkül SCI mellett.
Nem tűnt fel?
utána meg csodálkozol miért tartanak tagnak.

továbbá a konkrét, enyhén borzalmas dolgokra nem írsz, amelyeket az egyház a csodált techre alapozva követ el, illve a csoda tech mellett sem képes megtisztulni x évtized alatt.

megint a Bibliával hozakodsz elő.
komolyan plébános is leszel, annyira értesz ahhoz is.

várható későbbi érveid az eddigi logikai sémáid alapján:
- azért vagy erős, mert apukád erős, tehát mi gyengék lehetünk
- apukádnak kalapácsa is van, és megver vele (juj lesz) tehát igazad van
- a családod azért gazdag, mert a szomszédék szegények
- mivel kettest kapott Gabika a suliban, te hármas vagy matekból

ilyen és hasonló magasröptű kereszténységre mutogató, SCI-t (sikertelenül) kifehérítő érveléseid már megszoktuk, többet eddig sem voltál képes kihozni magadból.

biztos gyerekkori sérülésed a keresztény hitoktatás, biblia értelmezés, ezért kapaszkodsz bele ennyit.
Érdemes egy auditornak felvetni, talán ki tudja futtatni ezt a töltést :)

te pedig mint SCI-tekk hívő igen-igen sok dolgot nem vettél észre az LRH anyagok alapján!
Érdemes saját házad táján körbenézni először, mielőtt máshova mutogatsz (szálka/gerenda effektus).

Sajnos ezért érvelsz folyamatosan ostobán.
Ehhez meg mi gratulálunk Interferencia!

Gyula Úr 2008.05.22. 06:40:07

Taps!
Amúgy sztem elment. Nem kár érte, majd helyrejön pár év múlva.

interferencia 2008.05.22. 11:30:40

CC/Gyula ur:

Ó ti komment vitézek.

Nem tetszik a Szcientológia?

Öreg, menj be hozzájuk és mond el nekik a véleményed, ne itt legyél legény a gép mögött rejtőzködve.

Meséljétek el az egyháznak mi a gondotok.

Ismeretlenül, megbújva gyávák vagytok mindketten.

(menjetek bátran, ugyis hülye mind - és droid - hisznek a xenu-mesében, ketten biztos elintézitek őket.)

CC:

"Érveléseidre" a válasz:

Te pedig azért vagy hülye, mert igy születtél.

Csak a te "szinteden", hogy értsd.

Dr. Kix 2008.05.22. 12:10:29

Ismét 100% személyeskedés, 0% konkrétum. Köszönjük Inter Feri.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.22. 12:56:47

Interferi legalább bemutatja mire megy a csodás tech-el. nem bír klír közeli se maradni :)
csak a töltés+személyeskedés.
de működik a tech.

ja és nem én vagyok puhap..sü, mert megmondtam minden kinti és itthon SCI ismerősnek (ex barátnak is), hogy elmehetnek a sunyiba.
többük SCI vezető.

szóval miről beszélsz itt kisapám?
ki is a gyáva akkor, ha nem te?

és hoztad a szokásos blőd és üres személyeskedésed.
mást nem tudsz, mert rondroid lettél és épp ezért nem látsz már magadra, csak ontod a magadból a thetának mondott hülyeségeid.

gratula

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 15:57:56

Kedves Interferencia! ( az interferencia nalad az agyi instabilitasra utal? )

Ismerjuk mar az sci - s trukkoket, tehat most leirom, hogy mi fog kovetkezni.
En irok valamit.
A tenyeket, amiket leirok, Te abszorut figyelmen kivul fogod hagyni, majd jon egy olyan szoveg, hogy -nem tudok segiteni neked ( ki kerte, vazze?), meg ezt nem tudom ertelmezni.Aztan belefogsz egy szemelyiseg elemzesbe, amiben termeszetesen rengeteg megoldando problema lessz, enyhe utalassal a tudatomat utalo "body thetan" - okra.
Nah, most, hogy a Te valaszkommenteden tul vagyunk, elkezdem a kommentemet.
Csak igy baratsagos hangon.

Figyelj ide, baromarcu.
Olyan nincs ebben a kerdesben, hogy "objektivan szemlelodom, es arany kozeputas utat valasztok." Nincs. A naczi, lelkileg gyenge - illetve megoldast - utat kereso emberek kihasznalasara epulo, egy alkoholista-drogos teveszmeire epulo - gazdasagi okokbol vallasnak alcazott orulet es nemzetkozi maffiahalozat eseteben nem letezik arany kozeput.Vagy tamogatom - vagy elitelem, es harcolok ellene.Te - a kommentjeidbol itelve - tamogatod, habar ahhoz nincs batorsagod, hogy ezt nyiltan kijelents, kodositesz.Osszekothetned magad SoDi -val, aztan tudnatok egymast auditalni rogton, elsokezbol.
Most egyenlore ennyi, de szemmel tartom a kommentjeidet, mint a masik "liberalis" scientologus soDi -et is, es aktivan levelezni fogunk -)

Nah, most Te jossz, johet a kodosites, a mondanivalom meletti elbeszeles, es szemelyiseg-elemzes.Lecci, mond meg nekem: Mi a bunom?

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 17:22:06

"interferencia 2008.05.22. 11:30:40
CC/Gyula ur:

Ó ti komment vitézek.

Nem tetszik a Szcientológia?

Öreg, menj be hozzájuk és mond el nekik a véleményed, ne itt legyél legény a gép mögött rejtőzködve.
"

Na, figyi hulyegyerek!
Az Anonymus mozgalom pont errol szol.Ti dobtatok a kesztyut - mi meg felvesszuk.Ha 150 centis kis csutfaszokat kuldtok a tuntetok ellen arcba belemeszni - uvolteni, mit tudunk tenni, bekes termeszet, meg peaceful warrior mentalitas ide vagy oda - meg fogjuk fejelni - hogy lehiggadjon.
Ha fotoztok - kameraztok, mi is azt tesszuk.Ha kovettek - mi is kovetunk.Becsalunk egy melekutcaba, aztan addig rugdosunk, amig ki nem mondod az igazsagot: L. Hubbard egy drogos- alkoholista volt ( a sajat fia elmondasa szerint is), a scientologia egy kibaszott ( lecci ne moderaljatok ki) piramisjatek, a hiszekeny emberek atvagasara epul, egymillio forintert aruljatok a szutykotokat, ami egyebkent egy CD-n elferne mp3 formatumban ( anyagkoltseg- nyers CD 50 huf, munkadij+haszon legyen 300 % -ek, akkor is kb max 300 forint), kormanyzati szervekbe beepules, stb......sok mocsok meg.
Szerintem a Joisten azert rakott ide engem a skot felfoldre, hogy meg a kozelembe se legyen ilyen baromarcu mint Te vagy, kulomben nem allna masbol az eletem, csak pofozkodasbol........
Ambar most kivanom magamnak, adna az Isten, hogy egyszer osszefussak egy ilyen szellemi mozgaskorlatozottal, mint te is vagy......
5 masodpercen belul megmutatnam neki, hogy merre is lakik a a joisten........

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.16. 17:46:11

McCoy, nem érdemes nekünk idegeskedni kogito, interferencia, langi és hasonló észlények miatt.
majd felemészti őket a következő 5-10 év :)

ja és ilyennel nehéz utcán találkozni: mert max sötétben bújkálva jár és ott is auditálja magát.
titokban, mert azt hiszi, hogy OT VIII-nál ő már annyira kafa csávó lesz, hogy kilép és úgy üt meg.
aztán majd szépen beterelik egy szobába, újabb auditálásra, aláír mindent, fizet 10-20ezer dollárokat, meg szórólapozik üres tekintettel, és úgy 50 évesen kipurcan csupasz seggel, család nélkül,főleg valódi eredmények nélkül.
szóval elintézik ezek magukat úgy is.

őszintén sajnálom inkább: amikor szépen visszanéz gyarló és téves életére halála órájában.
ha valamikor, akkor ébredni fognak a szerencsétlenek.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 19:24:53

Hahoo Cconstantine!

Olvastad sok hozzaszolasomat a masik blogon, lathattad hogy probalok targyilagos es higgadt maradni.Azt is lathattad, hogy ostorozom rendesen a kereszteny egyhazat, a tulkapasai, gyilkossagai miatt.De azzal szemben megis, le tudok higgadni, mert mindig eszembe jut Pilatus baratom mondata: Ne bants oket peter, hisz sok embernek ez az egyetlen szelemi elojelu forras.
Ilyenkor elhalgatok, amikor ez a maganlevelben elkuldott mondat eszembe jut.
De sci - xnenupschiofobia eseteben nem fogok halgatni.Ez sokkal veszejesebb annal, mint sokan hiszik.Ez nem csak orultek gyulekezete, annal sokkal roszabb.Csaladokat szakit szet, adossagba kergeti az embereket, es a vegen pszihopata orultte teszi oket, de mindezt nem a sajat valasztasukbol eredoen, hanem terorban tartva a szemelyiseget.
Nem halgatok.Nem miattad.Nem kozeli ismerosom miatt ( nincs ilyen, ha kozeli csaladtagom esne aldozatul ennek az orultsegnek, mar nem elne, aki ezt csinalta vele)
Hanem amiatt, mert lelkileg serulekeny - utjukat es onmagukat kereso embereket zsakmanyolnak ki, rajtuk eloskodnek.Minden embernek vannak gondjai.Ezt ezek a szarhaziak is tudjak.Es pont ebbol csinalnak uzletet.Nah, es pont ez az ok, amiert en meg harcolni fogok veluk.
Az anonimus jo kezdemenyezes, csak kicsit buta.
Nem nyilvanos forumon kellene megszervezni a tunteteseket, mert ismerve az ellenseget, minden felhasznalonev es IP cim nyomozas ala kerul, ez csak penz kerdese, abbol meg van nekik eleg, beszedik a szegeny "identitas - keresoktol"
Magan levelezesi listan.Zart korun.
Tamogatni kellene a hacker csoportokat, akik feltorik az sci szervereit, es minel tobb agyament dokumentumot tesznek ki a netre, annal inkabb raebresztik a tomegeket az sci valos elgondolasaira.
Ha az egyszeru - utkereso emberek latjak, hogy L. pcihopata - alkoholista-drogos Hubbard milyen fajgyulolo elveket valott, az OT 3 -as szintu emberek milyen idiota - valosagtol elrugaszkodott vilagban elnek, akkor nem mennek bele a csapdaba.Torolnek egy videot a youtube- rol? Es? Akkor mi van? Szamos proglam letezik, amivel letoltheto a youtube video.Egy felteszi, sci-s ugyvedek nyomasara youtube leveszi, de kozben 300 anonymus aktivista letoltotte, es 300 kulombozo felhasznalonevvel feltolti ujra..

Csak szervezes, es logisztika kerdese az egesz.

Cconstantine! Ez mar nem csak kommenteles - ez haboru....
A haboruban meg alapszabaly: Ismerd meg az ellenseged modszereit - es fordisd azt ellene.....
Mint a RickyRolling... ( apam, hogy ez mekkora otlet! csutfasz sci aktivista kijon a szekhazbol kotozkodni meg arcba-uvoltozni, tunteto mit tesz? Nem folyik bele a provokacioba, hanem a hangszorot rairanyitja a csutfasz arcara, aztan - nesze egy kis Rick Asley, erezd jol magad-)) Brillians -)))

Szoval...CConstantine, koszonom a leveled, de nem miattad teszem.A jo erzesem diktalja, hogy ezt kell tennem.Szembe kopnem magam - ha nem igy tennek.Es meg teszek is.Ennel sokkal tobbet.........

langi 2008.06.16. 19:38:17

CConstantine
Lange Lászlót nevezd légyszíves Lange-nek, mert mindig azt hiszem hirtelen, hogy nekem írsz!

Gekkóla 2008.06.17. 09:59:46

langi nem Lange Laci?
végén még auditálni kell Constantine-t is. hehe

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.06.18. 14:39:03

MCCoy: értem és egyetértek.
nem az volt a fontos,hogy engem véttél meg, hanem az elveket és te is szembeszálltál tisztességgel ezekkel a torzó sci lényekkel. Ezt szeretném megköszönni.
Több fényt, nekik meg ébredést is!
üdv. Constantine

bIasius 2011.06.14. 03:02:14

Hát kár, hogy az írás nagy része ki van
takarva.
Bele gondolt már valaki, hogy mi lehet ott?
És hogy azt ami ott van, nem akarta közszemlére tenni az aki felrakta a fotókat?
De vajon miért? :)
A szcientológia működésben tartását egyébként bármilyen technológiai dologra át lehet vinni.
Mondjuk nézzünk meg egy utasszállító repülőgép elvezetésének technológiáját.

"1)Rendelkezni a helyes technológiával"

Szakkönyvek, gépismeret, műszerismeret, mikor mit kell csinálni.

"2)Tudni a technológiát"

Nem elég a könyv a polcon, TUDNI is kell
azt ami benne van. Asszem ez nyilvánvaló.

"3)Tudni, hogy az helyes."

Nem csak elfogadni vakon, mert akkora baromi nagy szaktekintélyek írták, aztán meg földhöz vágni a gépet és azt mondani: "bocsika, így volt a könyvben, hogy ilyenkor ezt a kart kell meghúzni"
Erre az én válaszom csak az lenne. Nem győződtél meg róla, hogy helyes-e így aztán már az első pontnak sem felelsz meg haver, ami az, hogy rendelkezni a HELYES technológiával.

4) Helyesen tanítani a helyes technológiát.

Azt hiszem senki nem tanítaná a gyerekét sportrepülésre helytelenül, olyan könyvből ami helytelenül írja le, hogy mit kell csinálni.
Inkább egy helyes technológiát tartalmazó könyvből tanítaná oly módon, hogy képes legyen azt pontosan megérteni.

"5) Alkalmazni a technológiát."

Tehát nem valami mást csinálni, azt viszont igenis csinálni amit megtanult a repüléssel kapcsolatban.

"6) Gondoskodni arról, hogy a technológiát helyesen alkalmazzák."

Ha a gyereked elméletben már tudjná a sportrepülés csinját-binját, gondolom odafigyelnél rá, hogy úgy vigye át a gyakorlatba az elméletet, ahogy azt kell.

"7 Kiírtani a helytelen technológiát"

Ha azt tapasztalnád, hogy a gyereked az oktatás közben vitatkozik, hogy másképp kell csinálni mert azt olvasta a "hogyan zuhanjunk le minél előbb" c. könyvben, valószínűleg ízekre szaggatnád azt a könyvet és jó messzire eltávolítanád a gyerekedtől.

"8)Kiütni a helytelen alkalmazást"

Ha már valami rosszul tanult meg, akkor most dupla feladatod van. A már berögződött mozdulatok (helytelen alkalmazás) helyett be kell gyakoroltatnod a helyes mozdulatokat.
Így kiütöd a helytelen alkalmazást.

"9)kizárni a helytelen technológia minden lehetőségét"

Megnézed, milyen hülyeségeket tanult eddig és azokat mind kigyomláljátok és a helyébe a helyes adatokat rakjátok.
Nehogy véletlenül valami hülyeséget kövessen repülés közben.

"10) Kizárni a helytelen alkalmazást."

Gyakoroltatni és vizsgáztatni, amíg 100%-osan nem tudja.
Sajnos a mai iskolai oktatás jegyeket ad.
Nem tudod 1-es. Kicsit tudod 2-es....stb
El tudom képzelni, ha a pilótákat így oktatnák :)
Leszállás közben összetörted a gépet, de életben maradtál 2-es.
A gépnek csak egy szárnya tört le 3-as....
Vicces lenne. Vagy éppenséggel nagyon is nem lenne vicces.

Na könnyedén beláthatjuk, hogy ha egy repülőtársaság bármelyik pontját is megsértené ennek, az könnyen katasztrófához vezetne.

Így ez lehetne a "repülőtársaság működésben tartása" című legfontosabb iránylevél is.

Vagy egy atom erőműé, stb.

Bárki aki ezt olvassa, elővesz egy olyan területet az életéből ahol kudarcot vallott, kiderül, hogy nem ismerte annak a technológiáját amivel kudarcot vallott.

Valamelyik pont hiányzott. :)
Ámen :)

antiszci17 2011.06.14. 16:27:38

De jó!!!! Van újra van egy saját, különbejáratú rondroidunk!

exscn · http://exscn.net 2011.06.15. 00:48:25

@bIasius: Szép, hogy ezt így felsoroltad, de tudod-e, hogy az egyházad hogyan viszonyul ezekhez?

www.friendsoflrh.org/Section2/

Fent a Start gombbal indítsd!