Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb interjú a tévécsatornájukról

2018. május 03. - Reformer

Forrás:

PR Herald - Új globális egyházi televízió

Interjú szcientológus módra

Ugyanott, ahol eddigi hasonló "beszélgetések" napvilágot láttak, megjelent egy újabb úgynevezett "interjú" a szcientológusok titkosszolgálatának/sajtóirodájának, az OSA-nak egyik képviselőjével, Tamás-Feth Krisztinával.

Sokat olvasok online hírportálokat, de ilyet azért ritkán látni - itt a riportalany egy, időnként lekezelő hangvételű mondatban letudja a választ a kérdésre, majd elkezdi tolni a saját propagandát, igen hosszan.

 

Pártízezren nézhetik

Semmi újat nem tudtunk meg - legfeljebb azt, hogy az új TV-csatorna nézői "főképp szcientológusok". Akikból meg olyan 50.000 lehet világszerte. 

Ezt erősíti az a tény is, hogy az Androidos alkalmazás továbbra is 10.000 és 100.000 közötti letöltéssel "büszkélkedik" nemzetközileg (összehasonlításképpen pl. a Szókereső több mint 1.000.000 letöltéssel bír).

Szóval nagyon úgy tűnik, hogy sikerült sokmillió dollárt elverni Miscavige legújabb működésképtelen tervére. A beígért hatalmas terjeszkedés és a bolygó villámgyors Clearré tétele ismételten elmarad.

De kétség nem fér hozzá, hogy amint kitalál valami újat a nagyfőnök, ismét nagyon lelkesek lesznek majd. A 16. nagy ötlet csak bejön...

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr9613887750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása