Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Megint tüntetnek szombaton

2018. március 15. - Reformer

Ezt írták a blogjukon:

A szcientológusok 2018. március 17-én ismét felvonulást, békés demonstrációt szerveznek L. Ron Hubbard, a Szcientológia alapítójának születésnapja alkalmából. A Terror Házánál (Andrássy út 60.) 13.00-kor kezdődő demonstráció célja, hogy felhívja a figyelmet a világ számos pontján továbbra is előforduló hátrányos vallási megkülönböztetésre, vallásüldözésre.

Arra kíváncsi lennék, konkrétan milyen más vallás üldözése ellen tüntetnek? Egyetlen másik egyház sem tüntet ugyanis vagy tiltakozik hangosan azért, mert üldözik.

De persze ott a lényeg:

És annak ellenére, hogy a bíróság jogerősen kijelentette, hogy “jogellenes volt a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) razziája a Szcientológia Egyháznál” a szabad vallásgyakorlást még mindig akadályozzák Magyarországon.

A szabad vallásgyakorlat nem egyenlő a törvények szabad megsértésével. Remélem, hogy a folyamatban lévő adóhatósági és adatvédelmi eljárások is ezt fogják megerősíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr9713740604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyaloghuszár 2018.03.18. 13:01:12

Kicsit mintha fáradna már a világmentő sereg :-)
www.youtube.com/watch?v=xzhlElxl88I

Külön köszönöm annak a kivert kutya kinézetű virdónak barna kabátban, hogy kicsit feldobta kamerázásával Rintintin Tímea beszédét, amit látható unalommal és beszélgetéssel fogadott az egybegyűlt 30 ember. Nagyon jó volt a mikulás ember a háttérben - bár egy szakáll még elfért volna -, meg a dobos is, mert így majdnem olyan volt, mintha valaki tapsolna.

Hűek maradtak önmagukhoz, lRONt-hoz, és ismét a kommunikáció nagymestereiként mutatkoztak be.

Talán maguk is érezték már, hogy oda a lendület, mert valamiért egy másik tüntetésről raktak fel inkább egy újabb videót egyazon napon.
süti beállítások módosítása