Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Indul kedden hajnalban a szcientológusok saját TV-csatornája

2018. március 11. - Reformer

Megvolt tegnap a nagy bejelentés az idei Hubbard születésnapi rendezvényen: tényleg elindul az eredetileg tavaly nyárra tervezett szcientológia TV-csatorna.

Keleti parti idő szerint hétfő este nyolckor, ami kedd hajnali 1-et jelent a mi időzónánkban.

A DirecTV kábelszolgáltató 320-as csatornája lesz az, de a már elérhető "Scientology Network" nevű Android és iPhone okostelefonos alkalmazással bárhol nézhető keddtől.

Ezt várják tőle (mert ugye eddig az volt a baj, hogy a világ "félreértette" őket). Úgy látom, még mindig teljesen vakok arra, hogy mekkora kárt is okoznak bizonyos tanításaik és gyakorlataik.

szcitv.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8313731052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bgisi 2018.03.13. 20:22:29

Letöltöttem, kipróbáltam, értékeltem és véleményeztem. Gondolom, a szcientológusoknak parancsba adják majd a minimum ötcsillagos értékelést.

budatom 2018.03.13. 21:40:41

Jézusom, és mit kellene ennek az appnak csinálnia? Mármint azon kívül, hogy játszik egy-két másodpercnyi videót, aztán lefagy?
süti beállítások módosítása