Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Ismét a szokásos hírek

2017. augusztus 06. - Reformer

Ezt a bejegyzést megírhattam volna más szereplőkről 1,2,5 vagy 10 éve is. Vannak bizonyos hírtípusok, amelyek újra és újra előbukkannak a szcientológusoknál.

Nézzük, mik is ezek:

1. Egy távoli országban egy igen fontos és magas pozícióban lévő ember csodákat tesz a Hubbard-módszerekkel. Ide tartozik, hogy a szcientológián kívül erről más hírforrás nem számol be, a történet valóságtartalma nem ellenőrizhető.

A ghánai hercegnő és a kolumbiai "rendőrezredes" után itt az afrikai király:

1a.jpg

2a.jpg

3a.jpg

 

2. A gyerekek "megtérítésére" pályáznak, minél fiatalabb, annál jobb

gyerek_1.jpg

 

 

3. Eladom a lakásom, hogy fel tudjak menni a Hídon.

Az örök klasszikus, itt a legújabb palimadár:

lakas_2.jpg

 

4. Megyek a Sea Orgba, segíts pénzzel vagy most kivételesen macskaátvétellel

so_1.jpg

 

5. Fergeteges rendezvény, ami után újra elhiszik, hogy Clear lesz Magyarország, mi vagyunk a legjobban stb. És van egy torta.

event_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

http://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr6412724172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Damiel 2017.08.07. 09:06:55

Egy királyság, ahol nincs internet és telefon. És az afrikai király, akinek e kémei jelentenek. Esküszöm, a Süsü a sárkány története jutott eszembe! Ez annyira aranyos! Meg kell zabálni... :-)

mindless and simple 2017.08.07. 20:33:43

Meg is érdemlik a sorsukat azok az emberek, akiknek ilyen falmelléki, rögtönzött sztoriktól elcsöppen a nyáluk...

Samurai Jack 2017.08.08. 15:32:07

Egy király, akinek vízum kell, mert nem élvez a rangjából adódóan diplomáciai előnyöket, aha. Nyilván úgy folytatódik a történet, hogy turistaosztályon repült haza, és a reptéren meg kiemelték a sorból, mert olyan drogfutár feje volt, de valami kommunikációs tech-hel megúszta a testüregmotozást.

mindless and simple 2017.08.08. 18:08:22

@Samurai Jack:

Azon se lepődnék meg, ha ez a silány fikció a nagyszerű, ősmagyar, mesterlövész, L'art pour L'art-jedink hülye fejéből pattant volna ki... utánozhatatlan Kasza-féle bestseller quality.

bugenhagen 2017.08.10. 12:47:57

Ez a "király" valószínűleg csak amolyan tiszteletbeli törzsi cím, hatalom nem jár hozzá, vagy ha igen, akkor csak a törzs keretei között.

mindless and simple 2017.08.12. 17:06:24

@bugenhagen:

A szcientológiában jedi rangot is lehet vásárolni. Az nem számít, hogy mekkora szutyok, törtető, etikátlan, pénzéhes görény az illető... ha maga a Kasza adományozza, érezze megtisztelve magát.
Hiába no, a szabadságért súlyos összegeket kell kicsengetni, ha az ember kölke ilyen partizán alakulatokhoz csatlakozik végső elkeseredésében...