Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Az ősmagyar jedi visszatér

2017. július 26. - Reformer

Előzmény:

A szcientológia és a magyar ősvallás

Uborkaszezon van, semmi nem történik szcientológia fronton, szóval mára ez jutott...

Az első órát kirakta az itt behivatkozott előadásból a mester a Facebook-oldalára, itt nézhető meg.

Hithű szcientológia katasztrófa-turistaként végigültem.

Ezt tudtam meg, egy csomó rettenetesen közhelyes életvezetési tanáccsal fűszerezve (az összes baromságot nem jegyzeteltem ki, csak pár súlyosabbat). Egyesével nem néztem utána, de az állításainak jó része első ránézésre hazugság.

0) az előadás anyagát részben az ő előző életekbeli emlékei adják (ilyet Hubbard is mondott egyébként, sőt egy könyv is épült erre, Mission Into Time címmel)

00) Főleg Baráth Tibor: A magyar népek őstörténete c. munkájára épül az elmélete

1) A finnugor őstörténet szerinte baromság, mert

 

a) 270 Facebook-követőjén végzett "reprezentatív" felmérés szerint 90%-nak olyan lábfejformája van, amely görög, római vagy egyiptomi eredetre utal. Finnugor lábformát nem is ismernek a tudósok szerinte.

b) szerinte úgy nem foglalhatták el a Kárpát-medencét a magyarok, ahogy a történészek állítják, merthogy elvileg a besenyők üldöztek minket, és az nem reális, hogy egy üldözött nép elfoglal egy akkora területet, mint a régi Nagy-Magyarország volt

c) a magyar nyelvterületen 200.000 népdalt gyűjtöttek, a németen 6000-et, ez pedig lehetetlen, ha nomád nép voltunk

2) A 2005-ös és 2008-as válságokat előre megtervezték,  az Amerót (USA, Mexikó és Kanada elvileg tervezett közös pénzét) már le is gyártották, és 8000 börtönt, amelyek "olyanok, mint a fasiszta táborok" is építettek az esetleges lázadók miatt. Magyarországon is épültek ilyenek, a börtön mellett egy égető is van, és a Youtube-re rákeresve mindez látszik is.

3) Az összes olyan római császárt meggyilkolták, akik vissza akarta állítani a köztársaságot. Akik vasárnapi szórakozásként falukat irtottak ki, azok ágyban, párnák között haltak meg.

4) Együtt utazott valakivel kocsiban, és beugrott neki, hogy 1,5 millió évvel ezelőtt ők ketten felrobbantak egy űrhajóval, és a mai napig nem tudja, hogy miért. A társa rávágta, hogy önmegsemmisítő gombot nyomta meg a csatában, mert előző nap kokózott és k***ázott.

5) Kalandozó magyarok: A magyar reflexíj "600-700 méterre" is elhordott. Az akkori magyarok páncélját újracsinálták, rálőttek egy .45-ös Magnummal és megfogta a golyót.

6) Szerinte a magyarok találták fel a kengyelt.

7) Arról kesergett, hogy mennyire nem közismert a pozsonyi csata (ebben kivételesen igaza van), és szerinte ez egy összeesküvés része, hogy elhitessék a magyarokkal, hogy vesztes csatákból áll a történelmünk.

8) Hunok = magyarok = szkíták, tehát Attila idejében Magyarország "világhatalom" volt, és itt Papp Gábor: Attila ébresztése c. előadására utal. És innen sikerült leküzdeni magunkat...

... és innentől már bizalmas volt az előadás.

A bejegyzés trackback címe:

http://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8012692561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

elnyomóóó 2017.07.27. 19:35:09

sziasztok! lenne egy kérdésem, mert nem nagyon vagyok tisztában ezzel a szektával kapcsolatban. szóval, ha valaki mostanában megy floridába, a központjukba gályázni, annak a kívülálló hozzátartozói mire számíthatnak a kurzus végén? kiábrándul az egészből és abbahagyja a bohóckodást vagy a maradék vagyonát is beletolja ebbe a hülyeségbe? hazaengedik onnan egyáltalán?

Reformer 2017.07.27. 21:11:05

@elnyomóóó: mindkettő esélyes. Nem egyszerű hazajönni, mert el szokták venni az útlevelet, és csak egy bonyolult procedúra végigcsinálása után tud eljönni. Sokféleképpen szoktak végződni a "kimegyek Floridába" teljes idős munkatársnak történeteket. Van, aki már több mint 20 éve ott van. Van aki pár hónap után eljön. Van aki lehúz 5-10 évet, beszerez egy zöld kártyát, és ott marad az USA-ban, de kilép és civil állásban dolgozik... Van, aki meg tönkremegy az egészben.

elnyomóóó 2017.07.27. 22:13:24

@Reformer: Köszönöm a választ! Lennének még kérdéseim, de nem szeretnék itt offolni. Inkább írok majd a scnreformer gmail-re, ha lehet. üdv.

mindless and simple 2017.07.27. 22:30:51

Még mindig nem egészen világos, hogy a kedvenc ősmagyar jedink a lötyögő küllőit a szcientológiának köszönheti, vagy ez inkább valami örökletes elmebaj lehet...

Damiel 2017.07.28. 11:14:45

"5) Kalandozó magyarok: A magyar reflexíj "600-700 méterre" is elhordott. "
Ez nagyon aranyos és inkább a nagyotmondó lelkesedés diktálja, mint a hitelesség. Ugyanis ebből az emberfeletti teljesítményből mindössze 186 méteres távlövést sikerült rekonstruálni, aminek egyébként sincs sok értelme, mert ez értelemszerűen nem célzott lövés.

mindless and simple 2017.07.29. 13:50:19

@Damiel:

Meg aztán a több száz méterre elhordó íjaknak amúgy is rengeteg gyakorlati hasznuk van a XXI.században, elvégre a hétköznapi ember ezekkel vadászik vagy háborúzik szinte nap mint nap... :))