Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Jedi képzés szcientológus módra

2017. május 06. - Reformer

Már írtam párszor az egyik legismertebb szcientológus üzleti tanácsadóról, Kasza Tamásról, aki Hubbard módszereire épülő kommunikációs tréningjét nemes egyszerűséggel "jedi képzésnek" nevezte el.

Most készült róla egy videó is, ahol az ifjú padawanok gyakorlatoznak.

Aki már végzett kommunikációs tanfolyamot (az ún. TR-ek - "training routines") egy szcientológia szervezetben, annak ismerősek lesznek a gyakorlatok: látszik a képkockákon a csendes, csukott szemes egymással szemben ülés, az ide-oda ráncigálás (ami elvileg kontrollálásra való képességet fejleszti), és az elmaradhatatlan hamutartóval való ordítozás is.

És ez már a 48. ilyen alkalom...

Úgy hiányzott ez a magyar vállalkozóknak, mint Kasza Tamásnak egy "cease and desist" levél a Star Wars univerzumot szellemi tulajdonát birtokló Disney ügyvédjeitől...

.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr5312485815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása