Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológia magyar reklámarcai

2017. április 20. - Reformer

A szcientológia YouTube-csatornáján ők hivatottak eladni a témát az új embereknek.

Az becsülendő, hogy a magukat töröltetni kívánó üzleti tanácsadókkal ellentétben legalább arccal és keresztnévvel vállalják ezt a dolgot.

De meggyőzőek-e? Nyilván nem én vagyok a célközönség, hanem... kik is? Az utóbbi időben már nem is nagyon tettetik, hogy bármi spirituális lenne a tevékenységükben (legyél sikeresebb, adj el többet, női önbizalomedzés, "jedi" képzés, vitaminok, stb.), szóval az önfejlesztés módjait kereső vagy valami személyes problémát megoldani akaró, tehetős vagy elég kétségbeesett emberekre utazhatnak.

Ha ez az öt leghitelesebb vagy legsikeresebb ember, akit fel tudnak mutatni ennek a körben, akkor azért nem kell aggódni, hogy villámgyorsan Clear lesz az ország...

A videók a "Tovább" gombra kattintás után nézhetőek:

Íme, itt van Gyula, a fotós (akinek a nevét sem tudják leírni az oktatást megreformálni kívánó szcientológusok):

 

Ádám, a dobtanár:

 

Gregor, a szobrászművész:

 

Ferenc, volt válogatott focista, edző:

 

László, vállalkozó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3712440435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdös zokni 2017.04.20. 17:19:48

Jó ötlet, mi is csinálhatnánk ilyeneket! Mindenki vegye fel, ahogy 1 percben elmondja, hogyan tette tönkre a Sci az életét, aztán tegye hozzá, hogy "XY vagyok, szcientológus voltam..." Peti csinálhat majd neki külön csatornát vagy beleteheti a filmbe.

norbert79 2017.04.21. 16:35:30

@büdös zokni: Szerintem nagy ötlet, a stílust is lehetne másolni, az nem jogellenes, ha van alapos különbözés az eredetitől. Kicsit erre a videóra emlékeztetne, ha elkészülne:
www.youtube.com/watch?v=gNFMnieVEk4
süti beállítások módosítása