Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egy egyház, ahol az ingatlanvagyon számít

2017. április 08. - Reformer

Jól illik az utóbbi idők szcientológiai irányvonalába ez a cikk a royalmagazin.hu-ról (szinte csak itt szoktak megjelenni a szcientológiát magasztaló béna PR-cikkek).

Attól mondjuk tekintsünk el, hogy nem egyház, hanem vallási egyesület, de a cikk többi részén is rezeg a léc. Nem hinném például, hogy Lenkei dr. és az értékesítés (jedi) mestere annyi közismertek lennének, és az is biztos, hogy nem egy 900 nm-es ingatlan a legnagyobb ilyen típusú intézmény egész Miskolcon.

Arról nem is beszélve, hogy a 900 nm az egyetlen szám, ami a 22 éves fennállás eredményeként megjelenik a cikkben. Ez az állítólag nagyon spirituális tevékenységük végeredménye? Nagyobb helyet foglalnak el?

 

22. születésnapját ünnepelte a Szcientológia Egyház Miskolci Missziója

2017 ÁPRILIS 06., CSÜTÖRTÖK 12:10

2017 április 1-én tartotta 22. születésnapi ünnepségét a Szcientológia Egyház Miskolci Missziója.

Az esemény jelentőségét jól demonstrálja hogy olyan közismert szcientológusok is érkeztek a rendezvényre, mint Dr. Lenkei Gábor akit jól ismerünk a gyógyszer maffiával vívott sikeres csatáiról, valamint a népszerű tréner és előadó Kasza Tamás lezárás specialista.

A vendégek a Kisavas alsósori főépület előtti parkolóban gyülekeztek, ahol kerti partival fogadta őket Faller Dénes a szervezet ügyvezetője és csapata.

A nap szenzációja az ünnepélyes szalagátvágási ceremónia volt, amit az új emeleti rész átadása követett. A szükséges átépítési munkálatokat elvégzése után a Misszió a régió legnagyobb képzési és szolgáltatási központjává válik közel 900 nm-es területével.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr912410611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása