Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb razzia Oroszországban és 24 órás szcientológia csatorna Amerikában

2017. március 30. - Reformer

Razzia Oroszországban

Előzmény:

FSZB-razziák pénzmosás gyanúja miatt az orosz szcientológusoknál

Oroszországban szerdán (március 29-én) az orosz rendőrség razziát tartott a Moszkva közelében található Loszino-Petrovszkij városka "dianetika és szcientológia központjában", írta az International Business Times.

A hatóság szerint a razziát az FSZB által illegális gazdasági tevékenység miatt indított eljárás (ld. előzménycikk) részeként hajtották végre.

 

Kábelcsatorna az USÁ-ban

Tony Ortega arról számolt be tegnap, hogy az Egyesült Államok második legnagyobb, 25 millió előfizetővel bíró kábelszolgáltatója (Spectrum, vagy régebbi nevén Time Warner Cable) kijelölt egy csatornát a Scientology Media Productions TV-nek vagy röviden SCN TV-nek.

A nemrég tartott L. Ron Hubbard születésnapi ünnepségen David Miscavige is bejelentette, hogy idén nyáron indul a 24 órás szcientológia TV.

A várható műsorok között lesznek: a leginkább az egyház ellenségeinek lejáratásával foglalkozó Freedom magazin blokkja, L. Ron Hubbard életét bemutató epizódok (legalább annak az egyház szerinti változatát), az Ismerj meg egy szcientológust sorozat, a már megnyílt ideális orgokat bemutató epizódok, és videók az egyház "társadalomjobbító" kampányairól.

Kíváncsi leszek, hogy más országokba vagy Magyarországra is eljut-e majd ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr4612387293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.30. 18:07:30

Kíváncsi leszek a 24 órás szci tv nézettségi adataira (ha egyáltalán beindul, és nem csak porhintés az egész), bár a szimpatizánsok aránya százalékosan nem lesz mérhető sose. Szerény meglátásaim szerint Leah Remini sorozata nagyságrendekkel több nézőt szegez a képernyők elé, és az "egyház" most visszavág: próbálja menteni a mundér becsületén esett, nehezen kiköszörülhető csorbát.
süti beállítások módosítása