Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Hogy látták a szcientológusok 2016-ot, és hogy látják az idei évet

2017. január 07. - Reformer

A talán holnap várható évértékelő előzményeként egy kis ízelítő abból, hogy hogyan élték meg a szcientológusok a tavalyi évet, és hogyan vágnak bele 2017-be.

6,3 millió dollár ki az ablakon

Tóth Imre szerint ennyit költöttek Közép-Európa vállalkozásai Hubbard "kissé" elavult vállalatirányítási rendszerére, és kicsit több mint 20.000 ember kérdezte meg magától, hogy ezt most mivel érdemelte ki.

Az egyben tartott családok megemlítése pedig ritka gusztustalan dolog a kapcsolatmegszakítás egyházának egyik helyi fővezérétől.

wise.jpg

 

Nagy kaszálás

A szcientológia egyik fő haszonélvezője, a bestselleríró jedi mester elemezgetett és erre jutott. Már megint valahogy a pénzre lett kihegyezve az egész persze, spiritualitásnak nyoma sincs sehol.

kasza.jpg

 

Alig várta, hogy levegyék a pénzt a bankszámlájáról

Emberünk ezt az eredményét igen fontosnak érezte, mert kétszer is megemlítette egyetlen bejegyzésen belül. Nem is az a lényeg, hogy megtért, hanem az, hogy az "ügyes lavírozás" hatására fizet!

banksz.jpg

 

A statisztika, amiről csak a számok hiányoznak

Az érvényes (=éves tagdíja rendezett) tagsággal rendelkező szcientológusok "száma".

ias.jpg

 

1000 internetes megjelenés 47 témában

Persze. Egyre vagy kettőre emlékszem tavalyról, egyetlen témában. Érdekes, hogy a többi tevékenységükhöz nem rendeltek konkrét számot, erről meg tudták, hogy "több mint 1000". Nem gyanús egy kicsit sem.

cchr1.jpg

Tervek, azok vannak

Hogy mi lesz 2016-ban? 

Clearré tett oktatás a Redland nevű tökismeretlen magániskolával (pont ez hiányzik az oktatási rendszernek):

redland.jpg

 

Bővítik az áltudományos és Zacher Gábor szerint életveszélyes Narconon méregtelenítő és leszoktató programjuk szolgáltatási kapacitását:

narc.jpg

És az elmaradhatatlan pszichiátriaellenes tüntetés:

cchr.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr6412106431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása