Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológusok a XIII. kerületért

2016. november 24. - Reformer

Ez annak a zárt Facebook-csoportnak a neve, amelyet a szcientológusok hoztak létre annak érdekében, hogy jobban elfogadják őket a helyiek.

Itt nézhető meg, sőt még a taglista is nyilvános (bár már nem sokáig lesz az valószínűleg...): Szcientológusok a XIII. kerületért

Mivel nem térhetnek el a Hubbard-féle útmutatásoktól és PR-módszerektől, ezen próbálkozás végeredménye is ugyanaz lesz, mint az eddigi PR-akcióké: a szcientológia elutasítottsága.

Azért komikus, hogy 1) milyen átlátszó trükkökkel próbálkoznak (beültetik az OSA-s embert, Lange "Paci" Lászlót, a helyi lokálpatrióta egyesületbe, aki hipp-hopp helytörténeti szakértő is lett), 2) milyen hangzatos címeket osztogatnak egymásnak, pld. van egy "új civilizáció megvalósítási tiszt" - neki például mi lehet a feladata? Hogy lehet egy új civilizációt megvalósítani?

xiii.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1311995308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása