Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

"Dr." Lenkei szerint a rák pszichoszomatikus betegség

2016. november 11. - Reformer

Ehhez csak annyit kívánok hozzáfűzni, hogy itt a szcientológia végeredménye - valaki, aki végigment a Hídon, sok-sok auditálást kapott, és L. Ron Hubbard egy klónja lett belőle. Az, amit ebben a cikkben kifejt, valójában L. Ron Hubbard elmélete, amit a többi elméletéhez hasonlóan semmiféle kutatás vagy bizonyíték nem támaszt alá.

Ezt mondta a szcientológus "doktor" úr ebben a cikkben:

Dr. Lenkei Gábor: „Többen is megkérdezték tőlem, mi a véleményem a rák kezelésében alkalmazott kemoterápiáról”

[...] a rák pszichoszomatikus betegség.

 

[...]

Én úgy találtam, hogy a rák akkor jelenik meg, amikor egy ember elveszíti valamilyen fontos, éltető, boldogító célját, vagy céljait.

Éltető, boldogító célról beszélek. Olyan célról, amiért megérte küzdeni. Amiért megérte élni.

Ez az éltető cél – én így találtam – az esetek többségében valamilyen módon a családi élethez kapcsolódik.

Az esetek többségében van valamilyen nagy kudarc, veszteség, amely a családi élethez köthető.

Ezt követően jelenik meg a rák.

[...]

Még azt is gondolom, hogy a rák valójában nem is igazi betegség. Nem valódi betegség, csak a szervezet suta reakciója az adott helyzetre.

Csak egy piros lámpa, ami kigyullad, és figyelmeztet arra, hogy baj van. De nem testi, hanem lelki szinten van a baj.

[...]

A valódi segítséget az jelenti, ha valaki újraéleszti a számára bukottnak tűnő éltető célját vagy céljait, vagy talál új ilyen célt, célokat. Ha túl tud lépni azon a bizonyos veszteségen, ami úgy tűnik lehengerelte őt.

Azt találtam, hogy a rákból – testi szinten – egyáltalán nem nehéz felépülni.

Amikor egy ember képes rátalálni azokra az éltető, boldogító célokra, amelyek derékba törni látszanak, és képes újraéleszteni a saját éltető, boldogító célját vagy céljait, akkor meg fog gyógyulni.

Valaha úgy fogalmazták meg ezt, hogy „boldog ember nem kap rákot”.

Csak annyit mondanék még, amit az eredeti cikkhez hozzászólók már megfogalmaztak: ez az elmélet ott bukik meg, hogy sajnos nem kevés olyan eset van, amikor nagyon fiatalon, pár éves korban jelenik meg ez a rettenetes betegség.

A "doktor" úr részéről pedig borzasztó érzéketlenségre van, hogy ennek ellenére orvosként ilyen ordító baromságokat nyilatkozik a témáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr711949695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.11. 09:27:10

Aszta, ezek szerint a rák gyógyításához elegendő az auditálás illetve a lelki egyensúlyba kerülés és egy jó nagy adag Lenkei-féle C vitamin. Remélem ezt megbeszélte a rák kialakulását előidéző külső tényezőkkel, szennyezésekkel, azbeszttel meg ilyesmivel, különben kutya nehéz dolga lesz. Arra is kíváncsi vagyok, mit gondol az 1-2 éves rákos kisgyerekekről akik még jóformán beszélni sem tudnak? Biztosan enturbulálta az apukája amikor még az anyaméhben volt, és csúnyákat is mondott neki, mert a magzatnak is van IQ ja, kialakult beszéd készsége (bármilyen nyelven) és képes ez alapján mozogni a tónusskálán.
Ez is kb annyira tudományos, megalapozott és kutatásokkal bizonyítható, mint az autizmus gyógyítása.

2016.11.11. 17:35:34

Érdemes böngészni ezt a listát:
www.sweenytod.com/cos/pricelist.html
Hiába na! A szciknél a boldog, szabad életnek ára van ám! ;)

Hasonlóan "tudományos" alapokon nyugszik az "Allergy or Asthma Rundown"-nak nevezett bazári szemfényvesztés is. Asztma? Allergia? Nem gond! Egy jóféle autó áráért cserébe megszabadítanak tőle...

csakférfi 2016.11.14. 09:25:04

@Bgisi:

www.ujmedicina.hu/mi-az-uj-orvostudomany.html

Idézet az Új Medicina oldalról

Az Új Orvostudományban ilyen már nincsen, a pontatlan vagy téves diagnózis KI VAN ZÁRVA. Az Új Orvostudomány felfedezéséhez, napfényre kerüléséhez sok-sok hihetetlen, véletlenszerű egybeesésre volt szükség. Sokan úgy vélekednek, ezt így meg se lehetett volna szervezni. Ha mégis, azt már senki sem tudja, vajon ki vállalta volna be azokat a drámai megrázkódtatásokat, és nehézségeket, amivel Dr. Hamernek és családjának szembesülni kellett. Dr. Hamer kitartásának köszönhetően most Önhöz is eljutott ez a sorsdöntő információ.
-

Ha eddig valótlannak hitte volna, ismerje meg Ön is, hogyan válhat egészségessé, egy térképpel melyet eddig több, mint HARMINCEZER páciensen igazoltak be. Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, ez a Használati Útmutató Az Emberi Lény Fizikai Testéhez - orvostudományi értelemben. Vegye hasznát!

A felismerés, megértés és a gyógyulás matematikailag kiszámítható lehetőségei a Rák Vastörvényének, és az ún. DHS (a megbetegedést elindító különleges sokkélmény) megfigyeléséből és megértéséből erednek.

-
Te is ember vagy.
Ennyire egyszerű.
Nem kell ezt túlbonyolítani.
:) :)

csakférfi 2016.11.14. 09:35:05

Még valami mennyire dühít "tanult" embereket a "másként gondolkodás"

Meleg Sándor · alimento.blog.hu/ 2016.10.28. 16:44:23
Piff... egy moderált komment volt... kezdett már az agyamra menni a modoros kioktatása.

:) :)

Norika Norika 2016.11.14. 12:35:43

"Az esetek többségében van valamilyen nagy kudarc, veszteség, amely a családi élethez köthető"

Hála az agyament család szétbomlasztó, kapcsolatmegszakító technikátoknak. Ez alapján a Rák kiváltói vagytok.

Norika Norika 2016.11.14. 12:43:44

Elég sokk élmény volt hallani évtizedek után "gátolja" a család a fejlődést. Hurrá. Jelentem kurdarc volt , a veszteség adott... köszönjük nektek! Kívánjatok hozzá jó egészséget, vagy szedjek vitamint?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.14. 17:39:04

Lehet, hogy szólásszabadság van, mindenki szabadon beszélhet hülyeségeket, de ezt a faszt és kizárnám az Orvosi Kamarából.
süti beállítások módosítása