Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Megint pénz kell nekik, most éppen 5 milla

2016. október 27. - Reformer

Lecsengett a tarhálási megakampány az ideális orgra, de nem kell aggódni azon (még) gazdag szcientológusoknak, akik nem tudják hova tenni a fölös pénzüket - itt egy újabb projekt!

A magyar szcientológusok által fejlesztett alternatív, kisiskolásoknak tervezett tankönyveket fogjuk a jelek szerint exportálni külföldre.

Csak egyet nem értek - ha személyesen tud a dologról a fővezérük, David Miscavige, és ennyire fontos, akkor miért nem ad rá abból az 1 milliárd dollárból (2012-es adat!), amit pont ilyen célokra kalapoztak össze a tagságtól? Ahhoz képes ez aprópénz...

ga1.jpg

ga2.jpg

ga3.jpg

ga4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1211843977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.31. 18:29:13

Mit kell az alatt érteni, hogy a mindenható tanulási technológiát "önmagában nem tudták könnyedén sikeresen használni a szülők, a tanárok vagy a diákok"?
Esetleg azt, hogy Hubbard szcientológiája többé már nem piacképes portéka, és valami másnak álcázva lehet csak lenyomni a társadalom torkán?
süti beállítások módosítása