Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Friss cikk a 1994-es szcientológia kézikönyvről

2016. október 21. - Reformer

A nyugat.hu-n láttam ezt:

Itt van néhány ábra egy 1994-es szcientológus kézikönyvből, ami csodásan kinevetteti az egész kamuvallást

 

Megjegyzés:

Idén tavasszal szedtek össze 86,7 millát egy féléves monstre reklámkampányra. Eltelt azóta 5 hónap és ebből egyelőre egy szórólap se realizálódott (a pénzt persze MOST, DE AZONNAL, csütörtök 14:00-i pénzügyi zárásig kellett befizetni még április-májusban), a szcientológia sajtója pedig pont ugyanolyan, mint eddig:

1) nagyon ritkán írnak róla

2) akkor is vagy gúnyosan vagy a káros gyakorlatait kritizálva.

Tényleg hihetetlen, hogy nem is érzékelik a "bentiek", mennyire hülyének nézik őket és újra meg újra le tudják venni őket soha vagy csak részben megvalósuló kampányokra fizetendő milliókra...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr4511826529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brail Kast 2016.10.22. 21:32:30

Reformer, ez a nézd azt a falat/menj oda a falhoz/érintsd meg a falat gyakorlattal tulajdonképpen mit akarnak a szcik elérni a "tanítás" szerint? Kivülről nyilvánvaló, hogy agyatlan, gondolkodni képtelen robotokat neveljenek a tagokból, legalábbis nekem ez a tippem, de ezt hogyan/milyen vallási mázzal nyomják le a tagok torkán?

Reformer 2016.10.24. 17:19:01

@Brail Kast: ez azt tanítja meg "elvileg", hogy kényelmesen és nyugodtan tudj másokat irányítani, és elfogadott a jó kontrollt. De inkább az az eredménye, amit te is írsz.
süti beállítások módosítása