Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Nemsokára vége a szcientológia rossz hírének

2016. október 05. - Reformer

Legalábbis az elszánt szcientológus PR-os csapat szerint, akik természetesen erre is tudják a megoldást.

A legújabb toborzólevél ugyanazokra a panelekre épül, amelyeket már a fennállásuk óta kitartóan ismételgetnek:

- a szcientológia csodás dolog és csak azok nem szeretik, akik nem ismerik vagy téves információik vannak róla
- más oka nem lehet a népszerűtlenségnek
- az a megoldás, hogy ismertté teszik a jó munkájukat és pikk-pakk eltűnnek a szcientológiával kapcsolatos rossz hírek és a negatív médiamegjelenések (és nyilván ez a blog és az alapítvány is)

Két dolog jutott erről eszembe:

1) Ezek oktatják azt, hogy hogyan lehet reális tervekkel bármilyen célt elérni!

2) Ez a megközelítés eddig is bejött, igaz? Milyen népszerű már a szcientológia Magyarországon... 

Itt a felhívás:

pr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7511770737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.06. 20:35:33

Hmmm, ha a szcientológia tényleg annyi jót tett a világgal, akkor miért kell mégis folyton magyarázkodniuk?

Enturbulated SP 2016.10.11. 17:58:25

Nem az az alapprobléma, hogy a szci jó csak a "fekete PR" miatt az embereknek "hamis adataik" vannak róla, hanem a többség nagyon is jól látja miről is szól ez a sztori és éppen ezért köszönik szépen nem kérnek belőle. Na ezt kéne már végre ezeknek a szerencsétleneknek "konfrontálni"... :)

2016.10.12. 19:15:34

@Enturbulated SP:

A szcientológusok "piár"-ja azért is fog belátható időn belül csúfos kudarcot vallani, mert egyre nehezebb az embereket arról meggyőzniük, hogy a tejszínhabbal lefújt szar valójában orosz krémtorta. Aki már beleharapott, az pontosan tudja... az okos pedig más kárából tanul. ;)

Enturbulated SP 2016.10.13. 17:45:15

@mindless and simple:
Szerintem is van okunk reménykedni hiszen az internet korában már tényleg agyhalottnak kell lennie annak aki bedől nekik, az ember azt gondolná hamarosan összedől a hazugságokból összetákolt kártyaváruk. Azonban sajnos úgy néz ki annyi balekot valahogy mégis mindig sikerül összeszedniük, hogy ha döcögve is de még menjen ez a gyalázatos biznisz és minden nehézség ellenére egyelőre vidáman nyomják az ócska hazug lózungokat a hatalmas és soha nem látott terjeszkedésről. Kíváncsi vagyok meddig tudják még hülyíteni a saját tagságukat, bár ezzel kapcsolatban nincsenek nagy illúzióim, hiszen akiknek LRH beteg fantáziálgatásai értelmes dolognak tűnnek azok már bármit képesek elhinni, még azt is hogy minden a terv szerint halad és már csak karnyújtásnyira vannak a clear bolygótól :)
Én mindenesetre optimista vagyok és bízom abban, hogy hamarosan a kritikus szint alá csökken a megvezetett balekok száma és ezzel a befolyt összeg is, és végre kénytelenek lesznek lehúzni a rolót.

2016.10.13. 18:54:07

@Enturbulated SP:

Érzéseim szerint a rolót nem mostanában fogják lehúzni, mert sajnos még mindig elegendő mennyiségű fanatizált hülye tol nem kevés pénzt abba, hogy ezt a roskatag kártyavárat megóvják a legkisebb fuvallattól is. Egyébként a szci "piár"-ról Voltaire gondolatai jutottak eszembe:

- Mi az az optimizmus? (...)
- Semmi más, sajnos (...), mint annak a dühös bizonygatása, hogy minden a legeslegjobb, mikor minden a legrosszabb.
süti beállítások módosítása