Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egy vallás, ahol az értékesítőknek külön ünnepnapja van

2016. október 04. - Reformer

Mint kiderült (számomra is újdonságként), a szcientológia értékesítőinek (az ún. regisztrátorok) külön ünnepnapja van - október 2-a a "Nemzetközi Regisztrátor Nap", amelyet zenés-játékos grillpartival ünnepelnek az org udvarán.

Úgy látszik, ebben a speciális "vallásban" a pénzen kívül azokat is imádják, akik már-már természetfeletti képességekkel bírnak azon a téren, hogy elválasszák a pénzt annak tulajdonosától.

Mi jöhet még ezután?

Ötleteim vannak például imákra!

Legyenek áldottak azok, akik elveszik az összes pénzünket, megszabadítva minket a vagyonnal járó vesződségektől.

Szenteltessék meg azok neve, akik L. Ron Hubbard nevében vagy az ő szent nevét eltitkolva pénzt csatornáznak az egyházba a hitetlenek üzleti vállalkozásaiból

Hiszek egy Hubbardban, hiszek egy egyházban és abban, hogy ma is meg tudom csinálni a bevételi kvótámat.

Védőszentre is van ötletem (ki más, mint kedvenc jedi mesterünk), aki Kaposvári Szt. Tamásként vonulhatna be a szcientológia történelmébe.

Itt a meghívó:

ird.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2511767059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.04. 15:59:29

Mindennapi upstatomat add meg nékünk ma, és bocsásd meg O/W-inket...

2016.10.04. 21:00:43

Bizony, nagyon nehéz Ron megváltónk Második Célpontjához eljutni azoknak, akik a vagyonukat nem adják nekünk! Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint pénz nélkül a tűzfalon!
süti beállítások módosítása