Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Hírek a kisvilágból

2016. szeptember 05. - Reformer

Friss színesek a szcientológia egyre zsugorodó világából.

VALAHA VOLT LEGNAGYOBB DURRANÁS, 220 FŐT AKARUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ismét célkeresztben a tanárok, de a bejegyzést elnézve a magyartanárok nem tagjai a célközönségnek.

Eddig beérték 3-5 felkiáltójellel, de úgy látszik, már ezt a "tech"-et is megcsapta a hatalmas terjeszkedés szele ...

 

1_8.jpg

 

Szól a rádió

 

Auditálás közben rádióműsort kapott. Csak a vak nem látja a direkt ok-okozati összefüggést. Már nem is kell őt az "egyház" értékesítőinek nyüstölni, saját magát is készségesen meggyőzi...

Egyébként Ohio állam légvonalban kb. 4500-5000 mérföldre van Magyarországtól, nem 8000-re, de ezen már meg sem lepődök. Belső kényszer lehet minden szám felfelé kerekítése. :)

2_9.jpg

 

 

Napi Kasza

A "méltán népszerű és közkedvelt" Kaposváronszületett Kasza Tamás, a Jedik Mestere, a Lezárás Specialistája, az Idő és Pénz Mestere, az Értékesítés Szent Gráljának Megtalálója, a Bestsellerek Írója, Les Dane Magyar Hangja és a Félbolond Angol Kastélyszálló-tulajdonosok Magyarországi Képviselője most már hivatalosan is a Pszichók Irtója is lett! És rögtön rekordot csinált!!! Gratulálunk!!!!! 443 látogató!!!!!!!! Mindjárt Clear lesz az ország!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3_6.jpg

 

Eladtak egy teherautónyi cuccot, odaadták a pénzt az "egyháznak"

A klasszikus megtérülő befektetés.

4_7.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr4311678081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2016.09.07. 11:49:13

Péter, szerintem érdemes lenne elővenni Rathbunt mint téma megint, ha csak ezekre a két cikkekre nézek itt valami nagyon durva dolog mehet a háttérben Rathbun házatájáról... Visszatáncolna az "egyház"hoz? Vagy most akarja magához fordítani a független szcientológusokat? Aki nem vele az ellene? Nagyon nagy gondok vannak Marty-val...

tonyortega.org/2016/09/06/as-louis-therouxs-scientology-movie-hits-theaters-its-main-subject-accuses-it-of-deception/

tonyortega.org/2016/09/01/marty-rathbun-defends-scientology-leader-david-miscavige-as-he-trashes-tell-all-memoir-ruthless/

Reformer 2016.09.07. 13:32:33

@norbert79: láttam, igen. Csak spekulálni tudok, hogy mi történhetett vele, szerintem ez része annak a folyamatnak, ami a pertől való hirtelen visszalépéssel kezdődött. Szerintem valami ügyes, nehezen látható/bizonyítható módon lefizették egy bőrönd pénzzel, cserébe szép lassan ki kell vonulnia ebből az egész témából. A legutóbbi bejegyzésében az egy kommentre adott válaszában azt írja, hogy elvarrja a szálakat, mielőtt lelép.

Az a gondom, hogy ő nem mond semmi kézzelfoghatót, bizonyíték semmire sincs, így csak találgatni lehet. Lehetne róla írni bővebben, csak ilyen hosszú cikkre nem lesz időm a közeljövőben.
süti beállítások módosítása