Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Befutott a Drogmentes Maraton - sajtóközlemény

2016. május 26. - Reformer

Sajtóközleményt adott ki a Drogmentes Maraton arról, hogy visszaérkeztek Budapestre. (Az azért biztató, hogy a jelek szerint egyetlen online újság hozta le.)

Aki ismeri a szcientológus közleményeket, annak semmi meglepő nem lesz benne (itt is elsütik azt a valótlanságot, hogy a szcientológia "egyház" csak a felvilágosító füzeteiket nyomtatja). Egy mondaton azért megakadt a szemem:

több mint száz iskolában tartottak drogfelvilágosító előadást

Ha hinni lehet nekik, akkor az elég szomorú, hogy minden sajtómunka, közlemény stb. ellenére még ennyien beengedték őket.

Az előadások szakmai színvonalát pedig jól szemlélteti az a fotó, amit a saját Facebook oldalukon osztottak meg:

oktatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr998748250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.27. 00:12:33

"több mint száz iskolában tartottak drogfelvilágosító előadást"

A szcientológusok öntömjénező, túlzó állításait legkevesebb öttel illik osztani, a maradék pedig minden sajtómunka, közlemény stb. ellenére sem tudott az egészről semmit. A jelek szerint még mindig nem tudnak elegen a blogodról.

Engem az érdekelne, hogy a cikk íróját mivel sikerült rávenni arra, hogy a "Hubbard" és a "szcientológia" szavak leírásával tegye guillotine-ba a fejét.
süti beállítások módosítása