Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Gondolj bele, hogy BÁRKI hozzászólhat!!!!!!!

2016. február 24. - Reformer

A szcientológusok papíron a kommunikáció mesterei, mert ugye L. Ron Hubbard ehhez is értett, és az "egyházban" buzgó tanuló "hívők" egyik hamar elsajátított képessége az, hogy bárkivel bármiről tudnak kommunikálni.

Úgy látszik, a "beszélgetés egy átlagemberrel a szcientológiáról" nem tartozik a "bármi" kategóriájába, mert külön hat felkiáltójeles figyelmeztetést adtak ki Facebookon a tagságnak, hogy NE jelöljék be tartózkodási helynek az egyház floridai központját, ha ott vannak. Itt a bejegyzés és a magyarázat:

sps.jpg

 

Bizony, hová is vezetne az, ha bárki hozzászólhatna a szcientológiához, sőt még véleménye is lehetne róla. Nem is beszélve a minden bokorban ott lapuló gonosz elnyomó személyek jelentette állandó veszélyről...

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr768416306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrth 2016.05.03. 07:18:11

Amúgy a pénzfolyamokat dokumentàlják, leadózzák? Megérne ez egy misét
süti beállítások módosítása