Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Állítólag már "közeleg" az új épület megnyitóünnepsége

2016. február 02. - Reformer

Ezt a meghívót küldték ki a tagságnak.

Amennyire én tudom, a Váci út 169. átalakítása még sehol sem tart, szóval vagy blöffölnek, vagy én maradtam le valamiről...

milan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr588353030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jettero 2016.02.02. 22:51:11

A "közelgő" relatív fogalom. Ne felejtsük el, hogy még ha tényleg meg is van a pénz az épületre és a felújításra is, akkor is fel kell tölteni személyzettel a megnyitóhoz.
Erről fognak szólni az elkövetkező rendezvények.
Népámítással, üres ígéretekkel, bűntudatkeltéssel elérni, hogy a hívők csatlakozzanak a személyzethez, ahol aztán jó életszínvonalon élnek és gyorsan haladhatnak a szellemi szabadság felé!
Megéri.

vittore 2016.02.09. 11:27:38

Baszki!

5 sort nem képesek leírni ezek a retardáltak normálisan. Van egy jellegzetes szó és mondathasználatuk, ami alapján elég nagy biztonsággal be tudom azonosítani őket. Van itt a cégnél is egy pár, rajtuk kíválóan tudom fejleszteni ebbéli tudásomat. :) Hamarosan felismerő Jedi leszek! Hurrá.
süti beállítások módosítása