Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Hírsaláta

2015. november 23. - Reformer

A Szcientológia, avagy a hit börtöne film egyáltalán nem téma az "egyház" berkein belül, hiszen "akkora a terjeszkedés". Csak a szokásos témák vannak napirenden:

1. Hubbard mindenhez értett

1_1.jpg

2_1.jpg

 

2. Vettek egy új ingatlant / felújítottak egy meglévőt és újra átadtuk

narc.jpg

 

3. A terroristákért is a "pszichiátereket" terheli a felelősség

3.jpg

 

4. "Bezárattak" (khm.) egy pszichiátriát

mer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr828102004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fenyőgerenda 2015.11.24. 08:43:27

Ref!!!
Hogy lehet, hogy ez a Garáb település ennyire befogadta ezeket és hogyan nyithatnak Magyarországon újabb Narconon központot, amikor szerte a világban zárják be őket a rejtélyes halálesetek miatt? Ez nem számít kuruzslásnak?
Szerinted kinek kéne írni ez ügyben? Mert ez már tényleg ijesztő...basszus...majd ők szoktatják le a fiatalokat...persze...örökre. :X

neduddki21 2015.11.24. 11:15:54

Létezik egyáltalán valami, amihez Ron nem értett?!

gyongyvir 2015.11.24. 11:34:05

Mindenhez értett. Mindenhez is.

Reformer 2015.11.24. 15:27:58

@fenyőgerenda: ezek igen jó kérdések, amelyekre én sem tudom a választ... Talán az ÁNTSZ illetékessége az ilyen típusú engedélyek kiadása, bár nem biztos.

fenyőgerenda 2015.11.25. 14:56:24

@Reformer: én sem tudom, de ideje lenne már valahogyan erre is felhívni a figyelmet. Nagyon örültem, amikor olvastam, hogy az alapítványotok egyik célja ez, hogy ezeket az eljárásokat szakértőkkel megvizsgáltatni és bebizonyítani, hogy hatástalanok, sőt, veszélyesek, esetleg csakis azt szolgálják, hogy szellemi függőséget okozzanak, agymossanak. Talán tényleg ez az egyetlen megoldás. Egyébként, ha jól tudom, Ron ezt a drogrehabilitációt Adele Davis munkásságából lopta, akinek a könyveit egy vizsgálat során több orvos is megvizsgálta és veszélyesnek minősítette az eljárásokat...csak tudnám, hogy ezt hol olvastam, régen volt, de majd rákeresek, lehet, hogy lementettem valahová. Azt hiszem, az akkori vélemények alapján be is tiltották a könyveit (vagy csak egyet, nem tudom). Állítólag az ő iránymutatásai szerint működik a Purif is. Szóval ezt sem Ron találta ki.
Mindenesetre hihetetlen, hogy ezek csak így nekilátnak drogelvonót nyitni, és senkinek semmi szava hozzá, a legnagyobb rendben lévő dolognak tűnik. Közben csak a nemzetközi híreket kéne megnézni, és rábukkannának a rejtélyes halálesetekre, Narconon központ bezárásokra, stb.
Érdekes, hogy rendszeresen megrendezik a Pszichiátria-halálipar kiállítást is, és ehhez a pszichiátriai társaság semmit sem szól, elnézik, hogy ilyeneket híresztelnek róluk. Már gondolkodtam, hogy írok neki,, hogy ezt mégis miért tűrik el ennek a beteg bandának, hogy egy szakmát és a munkájukat így megpróbálnak bemocskolni középkori eljárásokkal sokkolva (ha-ha) az embereket a kiállításokon.

Rózsabogár 2015.12.11. 08:54:29

@fenyőgerenda: Nagyon jó felvetések!! Tényleg fura, hogy szabadon garázdálkodhatnak. Lehet, hogy téves kép él bennünk, miszerint számtalan feltételnek kell megfelelni egy hasonló intézménynek a működési engedélyhez?... Szakmailag ( orvosilag) senki sem ellenőrzi-követi az ott folyó munkát? Tulajdonképpen konkrétan mire kaptak engedélyt?
süti beállítások módosítása