Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológusok reakciói a párizsi eseményekre

2015. november 15. - Reformer

Katasztrófahelyzetek, háborúk, terrortámadások idején szinte borítékolható a szcientológia "egyház" és elkötelezett tagjainak reakciója a hírekre. Mindig a következő mintát követi:

1. Minden ilyen helyzetet és eseményt a reaktív elme és a Földet irányító elnyomó személyek és a pszichiáterek okoznak.

2. Következésképpen a helyes válaszreakció a még több szcientológia (mert szerintük csak ez a megoldás az 1. pontra) - tehát be kell állni munkatársak, még több pénzt adni az egyháznak és még aktívabban segíteni a terjeszkedést.

3. "Bizonyítékképpen" valamiféle minden valóságalapot nélkülöző anekdotát dobnak be, konkrétan ezeket hallottam:
- a berlini fal azért omlott le és azért bukott el a kommunizmus, mert az egyház elérhetővé tette az OT VIII-as szintet és a szabaddá váló lények akkora változást hoztak létre a szellemi univerzumban, hogy ez lett az eredménye a fizikai világban
- Hubbard saját elmondása szerint jópár alkalommal személyesen akadályozta meg az atomháború/III. világháború kitörését
- a hurrikánok azért kerülik el Clearwatert, mert ott van az egyház központja
- az első palesztin-izraeli békeszerződés az ott kiosztott "Út a boldogsághoz" füzetek eredménye volt

Ennek tökéletes illusztrációja ez a Facebookos bejegyzés:

(megjegyzés: ezt a teljesen kamu müncheni sztorit egyébként Walter Kotric, az egyház európai vezetője szokta előrángatni vész esetén, itt el lehet olvasni angolul, akit érdekel. Szerinte 1979-ben a szovjetek afganisztáni beavatkozásakor a NATO a 3. világháborúra készült - 800 (!) atombombákkal felszerelt (!!!) bombázó várt járó motorral a München melletti Ramstein légibázison, és a csak a rengeteg auditálás miatt maradt el a világégés. Minimális utánajárással kideríthető, hogy semmi ilyesmi nem történt.)

1.jpg

Az OT-bizottság elnöke szerint is csak a szcientológia a megoldás, szóval dolgozz/gyere be/fizess, ha tenni akarsz valamit:

2.jpg

Danny Blue mentalista javaslataihoz nem kell kommentár, ezt okozza pár év intenzíven adagolt szcientológia:

3.jpg

4.jpg

 

Szóval aki ilyen elmeállapotra vágyik, szaladjon a legközelebbi szcientológia szervezetbe és adja oda nekik az összes pénzét! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr498079866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2015.11.15. 21:02:52

Apró korrekció: Ramstein. A dupla "m" az együttes neve.

gyongyvir 2015.11.16. 23:00:20

OMG, az első (Lange) nagyon durva :)
Ez az egész egy nagyon komplikált kérdés, de ha konkrétan a párizsi eseményeket le akarjuk egyszerűsíteni, akkor az Iszlám Állam most hadat üzent a fél világnak (bár szerintem már korábban is így lehetett volna értelmezni amit csináltak). Amelyik vezető ezt nem veszi észre, az csak politikai okból teszi.
Valószínűleg nagyon kevesen értik / tudják, mit kellene csinálni, és igazából ez nem az a hely, ahol leírnám a véleményemet. Csak annyit, hogy ezt nem szabad összemosni SEMMI MÁSSAL, főleg nem azokkal, akik pont előlük menekülnek.
De ezek a szerencsétlen szcik meg ilyen értelmetlenségeket írogatnak, hogy nyomjuk a thétát és auditáljunk?! Nomeg adakozzunk... Ez aztán a tudományos :)

Reformer 2015.11.17. 13:37:37

@Valerijov: passz, de most néztem meg az oldalukat, van ott David Beckham, Popper Péter és Oravecz Nóra idézet is. Szóval szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ők ezt mondták valaha.
süti beállítások módosítása