Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Állítólag szinte már megvan a pénz az új székházra

2015. augusztus 18. - Reformer

 

Ez a bejelentés kering e-mailben a szcientológusok között (a dátuma múlt heti). Úgy néz ki, hogy lassan elkezdhetik renoválni az újépítésű irodaházukat (a Váci út 169 továbbra is a célpont).

 

BEJELENTÉS:

A teljes magyar terület bolygószintű összefogásával a héten, csüt. 2-kor elértük azt a célkitűzést, amit a szombati rendezvényen bevállaltunk, sőt, természetesen egy kissé túl is toltuk!!!!!!!!!!!!!!! A mi részünk, amit a magyar terület bevállalt a megbecsült összeg eléréséhez, ezennel KÉSZ!!!!!!!!!!! Ez volt a valaha volt legmagasabb befolyt tőke itthon, 862 db adomány érkezett be!!!!!!!!!!!!!!

Ez nem jelenti azt, hogy mindennel kész vagyunk, hisz pár héten belül derül ki a végső ár, és ha minden megvan, akkor szerződünk,és indul az építkezés!!!!!!!!!!!!!

Tehát még van esélye mindenkinek felkerülni a dicsőségfalra, vagy feljebb kerülni rajta...

Végtelen hálámat szeretném kifejezni mindenkinek a segítségért, és a végtelen mennyiségű thétáért, amit mint csapat generáltunk!!!!!!!!!!!!!

Egyszerüen mi vagyunk a legjobbak!!!!!!!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr247715548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2015.08.18. 21:45:35

Ajaj! A 10 éves szcientológus "pályafutásom" ideje alatt túl sok (kizárólag táblázatokban meg grafikonokon) elért célkitűzést láttam... déjà vu!

Ha ezt a blogot olvassa elkötelezett szcientológus, elfogadható magyarázattal szolgálhatna például arra a kínos kérdésre, hogy az OT IX-es és X-es szinteket miért nem sikerült még megnyitni? Az OT VIII-at 27 évvel ezelőtt (1988-ban) tették elérhetővé a közönség számára, azóta semmi, pedig hány ígéretet hallottunk már, hogy "na most aztán belátható időn belül tényleg...". Tudtommal Hubbard elég világosan megfogalmazta, hogy mi a feltétele: az orgoknak Saint Hill-méretűvé kell válnia. Slussz!
Tehát akkor most mi ez a végeláthatatlan szarakodás az ideális org projekttel?

Lehet, hogy csak falmelléki legenda, de állítólag Hubbard a halála előtt egy Pat Broeker nevű fickóra bízta az "egyházat". Mint később kiderült, a Flag Order hamisítvány volt. Vagy inkább egy puccs? ;) Ennek a Miscavige-nek tulajdonképpen ki adta a hatalmat a kezébe?
Fura talányok... rejtélyes kérdések, egyelőre válasz nélkül

PTS level III. 2015.08.18. 22:11:38

Az ígérgetés bajnokai mindig kitesznek magukért. Az a helyzet, hogy a 10 éves "pályafutásom" ideje alatt túl sok, kizárólag papíron megvalósult célkitűzést láttam... Déjà vu!

Ha olvassa a blogot elkötelezett szcientológus, igazán válaszolhatna arra a zavarba ejtő és kínos kérdésre, hogy az OT IX-es és X-es szinteket vajon miért nem sikerült még kiadni? Az OT VIII-at 27 évvel ezelőtt (1988-ban) tették elérhetővé a közönség számára, azóta semmi említésre méltó nem történt az ügyben, pedig Hubbard világosan leírta a feltételeit: az orgoknak Saint Hill-méretűvé kell válniuk! Akkor viszont mi ez a végeláthatatlan szarakodás az ideális org projekttel, és miért került az OT IX-X téma "felejtőlistára"? ;)

És ki ez a Miscavige? Ki adta az "egyház" ügyes-bajos dolgai fölötti döntés hatalmát a kezébe? Oké, a szcik szerint csak falmelléki legenda, hogy Hubbard a halála előtt egy Pat Broeker nevű fickó kezébe adta a gyeplőt és a Flag Orderről kiderült, hogy csak hamisítvány... Szóval rengeteg talány és rejtélyes kérdés, egyelőre válaszok nélkül. Nem igaz? ;)

PTS level III. 2015.08.18. 22:14:25

Ez szép! :D

Az első hozzászólásom nem jelent meg, azt hittem, hogy törlődött... Sebaj, legalább kiderült, hogy milyen szarul improvizálok. :D

Rémvár Ura 2015.08.19. 09:54:42

Csak kivancsisagbol: Saint Hillbe be lehet setalni siman? Mit jelent ez a Saint Hill meret?

Egyebkent igazan megtanulhatnanak helyesen irni a szcik, masreszt nagyon idegesito ez a rengeteg felkialtojel.

vittore 2015.08.19. 10:38:47

"hisz pár héten belül derül ki a végső ár, és ha minden megvan, akkor szerződünk"
Jövő heti közlemény: Jájj, sajnos előre nem látható okokból még úgy 50-100 milla hiányzik, de mindjárt meglesz, fogjunk hát össze és egyesült erővel legyünk mi a legelsőlegnagyobblegjobbak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4négy

PTS level III. 2015.08.19. 21:35:59

@Rémvár Ura:

A Saint Hill méretű org dióhéjban összefoglalva egy olyan szervezetet jelent, amely ugyanazt szolgáltatja és ugyanolyan eredményeket produkál, mint az eredeti Saint Hill szervezet Angliában a hatvanas években, Hubbard irányítása alatt... magyarul: soha napján, kiskedden. :)
Az "egyház" csúfos bukása volt, amit az ideális org projekt követett, hogy a még megmaradt híveket egyfajta hipnotikus álomban tartva rávegyék az amúgy szörnyen unalmas és frusztráló adományozásra.
Okuk mindig lesz az adománygyűjtésre, az erőforrásaik viszont lassan elapadnak...

PTS level III. 2015.08.19. 21:48:08

@Rémvár Ura:

Még egy érdekes adalék információ (amit persze nem árt fenntartásokkal kezelni):
Az orgoknak azért kell(ett volna) Saint Hill méretűvé válniuk, mert az OT IX és X kiadása olyan felfoghatatlan mértékű beáramlást indít(ott volna) el hirtelen, hogy azt csak egy Saint Hill size org (lett volna) képes kezelni. :)

PTS level III. 2015.08.19. 22:11:09

@vittore:

50-100 milla? Ne hülyéskedj már! :D A Nagyságrendekben gondolkodó "egyház" mércéi szerint ekkora összeg alamizsnának számít, ők pedig nem holmi aluljáróban kéregető csövesek! Szóval ééérted? Ők magasra teszik ám a lécet! ;)

PTS level III. 2015.08.19. 22:56:59

Hmmm, Mike Rinder állítása szerint nem is létezik az OT IX és X. Az ideális org projekt meg a Super Power csak az "egyház" figyelemelterelő hadművelete egy szörnyen kínos témáról: a kocsit húzó szamár orra előtt lengetett répa. Zseniális analógia! ;)

fenyőgerenda 2015.08.20. 11:12:19

@PTS level III.: "Captain" Bill Robertson Ron's Org-jában OTXL-ig van, ha jól tudom.
Amúgy én még mindig nem értem, hogy ha Hubbard saját állítása szerint OTXV volt, hogyan kaphatott agyvérzést. Miért volt szüksége szorongásoldókra? Vagy ha nem szorongásoldóként használta a Vistarilt, hanem antihisztaminként, arra miért volt szüksége? Hát basszus elvileg OTV-től már önmagát képes meggyógyítani bármiből...még a rákból is...a saját elmélete szerint. És ez sem tűnik fel a hithű szciknek...hogy itt valami nagyon bűzlik. Komolyan elhiszik odabenn, hogy "elhagyta a testét"??? :D

fenyőgerenda 2015.08.20. 11:15:41

Mármint hogy nem volt neki semmi baja, csak saját elhatározásából megvált a testétől? Ekkora baromságot...
Mondjuk...én amúgy is földhözragadt vagyok, mert nem hiszek abban, hogy a lélek valami különálló valami, ami a testünkben lakik és majd ha meghalunk, tovább létezik...az ÉN az én bonyolult emberi idegrendszeremnek köszönhető...azért tudok látni, hallani, érezni, gondolkodni, mert van nekem. Minden ami én vagyok megszűnik, amint az idegrendszerem kikapcsol...:) NEkem magyarázhatnának a szcik...hogy én egy thetán vagyok. :D

PTS level III. 2015.08.21. 02:50:20

@fenyőgerenda:

Az OT XL-mítoszról magam is hallottam annak idején. :)
Ha az ember szcientológus létére is következetes és tárgyilagos marad, előbb-utóbb eljut arra a pontra, hogy az istenként tisztelt Hubbard határozott tiltása ellenére elemző és kritikus gondolkodásba kezd. Hubbard állítása szerint már egy clear állapotot elért ember is birtokolja a tökéletes emlékezetet, mindig jól érzi magát, alkotóereje teljében van és szinte sose betegszik meg. Az agymosott szciket az sem hatja meg, hogy az "egyházat" több tucat clear hagyta el, akik egyáltalán nem azt kapták, amit ígértek nekik. Andrik Schapers felesége ma rákkezelésre gyűjt pénzt (objektivszcn.blog.hu/2015/05/24/magyarorszagi_alternativ_rakkezelesere_gyujt_penzt_egy_prominens_szcientologus), de ki emlékszik ma már egy parkolópályára tett, szabadságharcos szcientológusra. Az ilyet le kell szarni toronymagasból, elvégre Hubbard jól "megaszondta", hogy csak és kizárólag ő tehet az állapotáról.

A szcientológusok - ha másban nem is - önámításban elérték a mesterfokozatot. Ők komolyan azt hiszik, hogy a Nirvánába 50-100 milkáért kiváltható az útlevél, és ott majd Buddha lesz az idegenvezetőjük. Hubbardnak sikerült az, ami még senkinek a világtörténelemben: árufeltöltőkből, állami közalkalmazottakból, pékekből meg autószerelőkből verbuválni egy bármire elszánt, rögeszmés, világmegmentő hadsereget. Igaz ugyan, hogy a katonái egy egyszerű mondatot se képesek helyesen leírni, és némelyiknek még egy tojásrántotta elkészítése is meghaladja a képességeit, viszont ezek az emberek az anyag, az energia, a tér és az idő teljhatalmú urainak képzelik magukat... :)
süti beállítások módosítása