Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Első osztályú sci-fi, amitől eldobjátok az agyatokat

2015. július 02. - Reformer

Az utóbbi idők egyik legtalálóbb freudi elszólását követte el két szcientológus. Ennél jobban nem is nagyon lehet a szcientológia lényegét szó szerinti értelemben összefoglalni:

scifi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr827590240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2015.07.02. 23:24:26

Nocsak? Rájött végre a hülye gyerek? :D

Kicsit összezavarodtam! Mert egyszer már megőrizték, nem? Elásták valami atombiztos bunkerbe, jó mélyen a föld alá, arany CD-lemezekre égetve a "szentírást"... Vagy ez most valami más? Esetleg kilőtték az űrbe, és most egy titánium kapszulába zárt SSD meghajtó kering a Föld körül, vagy mi? :)

PTS level III. 2015.07.04. 18:40:01

Annak a kisatírozott nevű facebook-droidnak a hozzászólása teljesen hitelessé teszi a szcientológia tanulási technológiáját, nem igaz? Elvégre létezik olyan kötőszó az alárendelő összetett mondatszerkezetekben, hogy "h". :))

PTS level III. 2015.07.09. 22:37:10

Reformer!

Remélem, hogy már készül a következő posztod, amelyben elárulod végre, hogy az "atombiztosbunkeres-aranycédés" szemfényvesztés után mivel kápráztatták el a "hívőket" 2015-ben. ;) Furdalja az oldalam a kíváncsiság, elhiheted! :)) Ugye, nekem lett igazam? Mondd, hogy kilőtték az űrbe! :D

fenyőgerenda 2015.07.22. 09:51:34

Hihetetlenek...:D
Az agyeldobás nagymesterei. Az első előadáson eldobják és utána hosszú évekig dolgoznak nélküle egy elmebeteg utópiájáért ...
süti beállítások módosítása