Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Az egri 300 fog elpusztítani

2015. június 29. - Reformer

Az előző hét igen erősre sikeredett szcientológusoknál, ezekkel a hírekkel örvendeztették meg a tagságot:

 

VÉGLEG elpusztítják a Drogmentes Maraton támadóit

Legalábbis erről fog szólni a most szerdai (júl. 1.) előadás. Az persze evidens, hogy aki őket támadja, az általában a drogmegelőzést támadja. Nem egy szokványos "egyház", az biztos. Az még hagyján, hogy nem az a tipikus "fordítsd oda a másik orcádat is" -féle "vallás", de azért az már vicces, hogy úgy gondolkodnak, mint a kommunisták...

Ezt a mindenki számára látható Facebook oldalukon (http://www.facebook.com/dianetikaveszprem) is elérhetővé tették. Hihetetlen.

pusztit.jpg

 

 

Most Eger hőseinek emlékét vették elő

Az "erőszakoljuk meg azokat, akikre büszkék vagyunk" c. pénzszerző sorozat újabb állomásaként most az egri vár védői voltak soron.

Állítólag 300-an voltak a szombati rendezvényen, ahol az egri vár védői esküjének átfogalmazott változatára esküdtek fel a jelenlévők.

Ha ez nem agymosás, akkor semmi sem az. Az egri vár megvédése szerintük egy kategória a jelentéktelen bizniszegyházunk új épületére történő végtelenített tarhálással. A jelenlévők pedig szó nélkül követték a vezéreiket.

esku0.jpg

A szcientológus eskü szövege (ez a fanatizmus már az ijesztő kategória):

esku.jpg

 

A mai mise témája: hogyan tízszerezd a bevételed és miért nem ér semmit a többi vallás

A szcientológia által kínált spirituális utazás első állomása: a bevételtízszerező előadás és ennek részeként az összes többi vallás és filozófia lefikázása. Ezek a buddhisták évezredek óta hiába pörögnek a működésképtelen "szellemi technikáikkal", a szcientológia meg alig 60 éves,.azt hogy hasít és milyen elismert az eredményessége... Pld. Gautáma Sziddhárta meg tudta tízszerezni a bevételét? Na ugye.

Előadja: egy szakállas, kockás inges, rendszergazda külsejű srác és az édesanyja.

Ha nem abszurd, akkor nem is szcientológia.

 

bevez.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr797582690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2015.06.29. 22:31:37

Próbálom a logikai kapcsokat megtalálni a szcientológusok eszmefuttatásában - egyre kevesebb sikerrel. A szándékosan, kizárólag pénzszerzés céljából létrehozott anakronizmustól és a magyarság történelmének meggyalázástól most eltekintek. ;)

"Szándékos anakronizmus az irodalomban és egyéb művészetekben gyakran használt kifejezési eszköz, amellyel mulatságos vagy legalábbis szokatlan helyzeteket, jeleneteket lehet előállítani, adott esetben egy korábbi kor jellemzésére vagy akár egy elképzelt jövőbeli környezet megteremtésére. Bizonyos műfajokban, például történelmi regényekben – azok ismeretterjesztő jellege folytán - viszont hibának, tévedésnek számít az anakronizmus, amely zavarhatja az olvasó átélését az ábrázolt kor iránt." - Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Anakronizmus

Reformer! Elvárhatunk ennél többet a pénztarháló rendezvények tanulatlan, félművelt bugrisaitól? Ezek az emberek önmaguk paródiái. Szerinted eléggé minősíti az "egyházat" egy OT-szinteket elért magyar ember víziója a riasztóan megerősödött közbiztonságról, és a Criminon program miatt csőd szélére került Elzett gyárról? :D Lehet az ilyesmit eléggé komolyan venni 2015-ben? :))

A többi vallás miért nem működőképes...? :D Javasolnám a kedves szcientológusoknak, hogy vegyék egy kicsit alaposabban szemügyre az alábbi oldalakat:

uzenete.wordpress.com/2012/12/20/itt-a-vilag-vallasi-terkepe/

www.pewforum.org/

Nos, ha a szcientológia "vallás" híveinek becsült számát felszorozzuk legkevesebb százzal (ahogy azt a PR-egyház előszeretettel alkalmazza a propaganda-magazinjaiban), vajon hányadik helyen végez a fellegekig magasztalt "egyházuk"? Egyáltalán jegyzik ezt a szart valahol? :D

A rendszergazda külsejű srácnak (Reformer hasonlatától eleredtek a könnyeim röhögés közben
) felhívnám a figyelmét arra, hogy az Ázsia himnusza című CD egyik költeményében L. Ron Hubbard állította magáról, hogy ő Metteya reinkarnációja. :)) Ezek után elég nagy felelőtlenség és könnyelműség kijelenteni, hogy a Buddhizmus "nem működik", ugye? A Magyar Katolikus Lexikon azt írja a Buddhizmusról, hogy "kora, jelentősége, elterjedtsége és hívei száma tekintetében a kereszténység után második helyen álló világvallás".

PTS level III. 2015.06.29. 23:57:48

Kínomban szoktam röhögni, amikor egy rendszergazda külsejű, copfos Metallica rajongó egy tök ingyenes, rögtönzött előadáson levezeti, hogy egy több ezer éves vallás nem működik. :D Rohadjak meg, be fogok lopakodni oda... Kihasználom, hogy nem kérnek pénzt érte! :D Szerintetek ez a fickó ennyire ostoba, vagy inkább teljesen eszét vette a szcientológus-önelégültség? :))

PTS level III. 2015.06.30. 09:58:08

Ezúton szeretném a szcientológusokat nyilvánosan megkövetni.
"Egyáltalán jegyzik ezt a szart valahol?" - írtam fentebb. Nem volt szép tőlem, be kell látnom.

A szcientológiát igenis jegyzi a Pew Research Center :

www.pewforum.org/2012/12/18/global-religious-landscape-other/

Tessék csak tekerni azt az egérgörgőt, amíg az oldal aljára nem érsz. A szcientológia az "egyéb vallások"-okon belül is az "egyéb" kategóriában kapott helyet, mint például a rasztafariánus mozgalom vagy a Yazidizmus. :)

Tigris49 2015.06.30. 15:41:06

Szerintem legközelebb a Honfoglalás lesz :) Na most adtam ötletet :)

PTS level III. 2015.06.30. 21:30:49

@Tigris49:

Sanszos, hogy megtörténik. :)
Esetleg kérdezd Reformert, hátha sikerült már megszereznie a pénztarháló rendezvénysorozat forgatókönyvét. :) Mondjuk azon csodálkozom, hogy a szabadságharcos Petőfi eddig még nem gyűjtött adományt ezektől az agyhalottaktól. :))

Tigris49 2015.06.30. 22:25:51

PTS level III.
Ami késik az nem múlik :) Sőt még a Talpra Magyart is képesek átírni, nem foglalkoznak ezek semmivel.
A pénz még nincs meg, így mindent bevetnek. Csak azt nem értem, hogy ha van pénzük elvégezni az OT szinteket és mindent ami a Flag-ben van, mert ugye sok milliókat csengetnek ki, akkor miért nem tudják összerakni a pénzt az Ideális Orgjukra, hogy mielőbb meglegyen? Mert szerintük fontos ez...
És ha ez valóban megvalósul, akkor utána mivel kábítják egymást?

PTS level III. 2015.06.30. 22:53:18

@Tigris49:

Nincs pénzük, épp ez a bajuk! Tudod te, hogy mennyibe fáj egy szolgáltatás a Flag-ben? :) És a járulékos költségeket (pl. utazás, szállás) még nem is említettem. A szcientológia által ígért "teljes szellemi szabadság"-hoz vezető út még egy jóléti társadalom polgárának bankszámláját is megcsapolja ám rendesen! 50-100 millió forintba kerül a "menetjegy" OT VIII-ig. :)) Szerinted a magyar gazdasági viszonyok között ezt az összeget hány ember képes ma kicsengetni? :) Csodálkozol azon, hogy teljesen meghülyülnek?

Amikor kétségeim vannak a szcientológia állításait illetően, rendszerint a matematika egyetemes, érzelmi manipulációkkal és hazugságokkal ki nem kezdhető nyelvét hívom segítségül. A számok ugyanis nem hazudnak. Ha volna a világban 10 millió szcientológus - mint ahogy azt már oly sok propaganda anyagukban oly sokszor olvashattuk -, és mindegyik csak 1000 forintot adományozna minden hónapban, akkor szerinted mi szükség volna pénztarháló rendezvénysorozatokra...? Nem épülhetne fel minden hónapban egy Ideális Org? ;)
Valaki itt kurvára nem mond igazat, ugye? ;)

Tigris49 2015.06.30. 23:12:38

PTS level III.
Hogy pontosan mi mennyibe kerül valóban nem tudom, mert azért vegyük számba a dollár árfolyamát is.
Megcsapolja, de mégis mennek egyesek, mert azért ugye van miből...
Igazad van, valaki nagyon hazudik, de ahogy szokták mondani előbb,utóbb minden kiderül :) :) :)

PTS level III. 2015.06.30. 23:34:46

@Tigris49:

A Flag árszabását illetően erről az oldalról tájékozódhatsz:

www.xenu.net/archive/prices.html

"Esetfüggő", hogy a személynek hány auditálási órát ír elő a C/S az egyes szinteken, de vegyünk alapul egy ideális helyzetet, és tételezzük fel, hogy az illető "rendben van". Így is ki kell perkálnia alsó hangon közel 80 milliót OT VIII-ig. :)

Annak majd holnap járok utána, hogy a szállás napi díja mennyi a Fort Harrison Hotelben. De ha esetleg Reformer tudja... ;)

PTS level III. 2015.07.01. 13:08:55

@Tigris49:

"Megcsapolja, de mégis mennek egyesek, mert azért ugye van miből..."

Nézd! Én pont leszarom, hogy egy unatkozó milliomos mire szórja el a pénzét.
A szcientológiával sem az a legfőbb probléma, hogy a szolgáltatásai drágák.

Képzelj el egy olyan mozgalmat, amelynek követői a fejükbe vették, hogy kizárólag ők képesek megmenteni ezt a világot. És ez nem pusztán egy ötletszikra... nem egy amolyan "ugorjunk-le-hétvégén-a-balcsira-lángost-enni" típusú elképzelés. Ők HALÁLOSAN komolyan gondolják, hogy a küldetésüket teljesíteni fogják, méghozzá BÁRMI ÁRON! Egy kívülálló számára legfeljebb csak egy megmosolyogtató összeesküvés-elméletnek hangzik, ha azt mondom, hogy létezik egy "szcientológia" nevű, vallási mozgalomnak álcázott világuralmi terv, amelyben a bigott vallási fanatizmus keveredik a diktatórikus kommunista eszmerendszerekkel. Nehezen hihető, ugye? :)
A Reformeréhez hasonló blogok, tájékoztató oldalak azzal a céllal jöttek létre, hogy egy újabb inkvizíció és egy "második sötét középkor" eljövetelét megakadályozzák. Elég viccesen hangzik, ugye? :) Pedig rohadtul nem az ám!

PTS level III. 2015.07.01. 22:23:21

Egyébként feltűnt már valakinek a világmegváltó humanitárius "egyház" szóhasználata? Ők "elpusztítanak" meg "csapást mérnek" meg "eltávolítják az ellen-szándékot" és még sorolhatnám...

Persze a publikus verzió az, hogy "egy bűnözés, háború, elmebaj nélküli civilizáció, amelyben a..." - a folytatást ismerjük. :)
Nem is tudom, hogy... ilyenkor csak nekem van olyan érzésem, mintha egy nyilvános ház kimustrált kerítőnője prédikálna ártatlanságról meg erkölcsökről...?

PTS level III. 2015.07.04. 00:50:46

Ha már sci-fi, következzen egy izgalmas sztori a jégkorszakról... természetesen L. Ron Hubbard sci-fi író előadásában. :) Még évekkel ezelőtt mesélte nekem egy szcientológus munkatársam - persze teljesen hiteles és megbízható forrásból származó adatok alapján -, hogy semmiféle meteor nem csapódott a planétába annak idején, hanem néhány játékos kedvű thetán gondolt egyet, és "lekapta a légkört a bolygóról" - szó szerint idéztem, tényleg ezt mondta a srác! :D Lekapták a légkört a bolygóról! Gondoljátok csak végig, máskülönben hogyan fagyhatott volna bele a mamutok gyomrába a félig megemésztett fű... :D Ennél logikusabb magyarázattal azóta sem találkoztam. :)))

Reformer! Értem én, hogy ez erősen "verbál-tech" meg minden, de szerinted van "valóság alapja"? ;)

PTS level III. 2015.07.04. 01:07:56

Bocsánat! A hozzászólást nem is ide szántam eredetileg, hanem az "Első osztályú sci-fi, amitől eldobjátok az agyatokat" című posztodba. Bocsánat! Egyetlen mentségem, hogy hulla fáradtan, éjfél után írtam a hozzászólást. Ha gondolod, töröld és helyezd át... :)

Reformer 2015.07.04. 20:36:38

@PTS level III.: nem hallottam még ezt a magyarázatot a dínókra, szcientológusként sem... Inkább tűnik saját ötletnek, bár Hubbardnak is voltak hasonló szintű elméletei.

PTS level III. 2015.07.04. 22:13:30

@Reformer:

Annak idején magam is komolyan aggódtam a srác elmeállapota miatt. :) Hubbard valóban leírt néhány ökörséget az ember és a bolygó történetével kapcsolatban, de a jégkorszakos sztori már nálam is betette a kaput :) Egyébként a történetet az a cukorbeteg szcientológus mesélte, aki a halála előtt néhány hónappal LRH etika technológiájának alkalmazásával próbálta csökkenteni a napi inzulin adagját. Ebben az újságcikkben még a nevét is említik: nol.hu/archivum/archiv-374504-187899

Reformer 2015.07.07. 12:14:36

@PTS level III.: ismertem szegény Gábort, egy időben hozzánk (OTL) járt tanulni

PTS level III. 2015.07.09. 21:18:58

@Reformer:

Igen, tudok róla, hogy tanult nálatok. :) Emlékszem, minden reménye a szcientológiában volt, a végsőkig hitt abban, hogy az OT-szinteken majd megszabadulhat a cukorbajától.

Demecsről van valami infód esetleg, "praktizál" még? :)

Reformer 2015.07.10. 09:41:38

@PTS level III.: Demecs a Vitaminkirály Kft nevű igen sikeres vitaminforgalmazót csinálja. Most éppen Flagben csinálja a Super Powert a vezetőség többi tagjával együtt

Tigris49 2015.07.10. 21:53:14

PTS Level III: Valamennyire tisztában vagyok a szcientológiával, sőt, ha lehet úgy fogalmazni, hogy "testközelből" . Pontosan ezért olvasom a blogokat, mert a fanatizmus részét ismertem meg, akik más megoldásban nem is gondolkodnak és nem is ismerik el. A másik oldal vagyis Ti több infót adtok, ami csak erősíti bennem, hogy milyenek...

PTS level III. 2015.07.11. 14:35:55

@Tigris49:

Szeretettel köszöntelek az észhez tért "exhívők" egyre népesebb táborában! :)))

Az egyházalapító évtizedekkel ezelőtt drasztikus és szélsőséges módszereket dolgozott ki az "egyház" szennyesét kiteregetni szándékozó, "hitehagyott" hívek elhallgattatására. Szerencsére azonban a történelem egy számukra kedvezőtlen fordulatot hozott: megszületett az Internet és ezzel együtt az információ szabadsága. Nincs HCO PL-ük a helyzet "kezelésére", ezért most szarban vannak, méghozzá nem is kicsiben! :)

Igazából a legtöbb tisztelet és elismerés Reformert illeti, ugyanis ő az egyetlen kiugrott magyar szcientológus, aki a nevét felvállalva - időt, energiát és pénzt nem kímélve - küzd ezzel a bloggal egy diktatórikus eszmerendszer megvalósulása ellen. /applaud ;)
[Na jó, ez így nem teljesen igaz, nem Reformer volt az egyetlen, aki névvel és nyilvános szerepléssel fellépett a szcientológia ellen... ;) Illetlenség volna tőlem, ha Nagy Zoltán (L-rundown-okat kapott clear) nevét nem említeném, ugyanis annak idején ő ingatott meg a hitemben, ő nyitotta fel a szemem. Kár, hogy eltűnt és a "control-program" oldala végül a süllyesztőben végezte. Szerencsére a vele készült interjút máig őrzi a youtube (youtu.be/xXNvDk0Qb-w). :)]

Reformer, jut eszembe... róla tudsz valamit? ;)

Reformer 2015.07.11. 22:17:05

@PTS level III.: nem tudom sajnos, hogy mi van vele...
süti beállítások módosítása