Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: ahol a húsvéti nyúl nem ajándékot hoz, hanem pénzt viszt

2015. április 10. - Reformer

Nem valami szívmelengető dolog szcientológusnak lenni húsvétkor (sem). Az "egyház" ilyenkor is tartja a markát, mese nincs, csengetni kell. Talán csak a fő pénzkéregető rózsaszín nyúljelmezéből tudnak arra következtetni a balekok hívek, hogy most éppen húsvét van.

A rendezvényen egyébként felbukkant (talán először?) a "Budapest ideális org projekt vezetője", egy ukrán(!) csávó (Jevgenyij Popruzsenko a neve).

A szöveg szerint volt egy Janicsák Veca hakni is, de úgy tűnik, nem engedte magát fotózni "ezekkel" (LOL).

Április 24. az az új cél a pénzgyűjtés befejezésére, amelyet majd ugyanúgy nem fognak elérni, mint az elmúlt 12 év során kitűzőtt célokat... (azt hiszem, talán 2003. március 13 volt az első céldátum a megnyitóra... NÓ KOMMENT!). 

Itt az összefoglaló, és a jelek szerint hatodjára sikerül rájönniük, hogy az előző öt gyenge minőségű volt... Klassz dolog ez a Hubbard Menedzsment Rendszer, na!

husvet.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr537355762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittore 2015.04.15. 09:18:49

Nem tudom eldönteni, hogy szánalmas, vagy félelmetes amikor felnőtt, netalán befolyásos emberek, rendszeresen oltári primitív módon hülyét csinálnak magukból és ezt büszkén fel is vállalják. Én mint felnőtt, de nem befolyásos ember még egy közepes céges beb.szás után is néha szégyelltem magam, ezek meg.....

Ants Group · http://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/ 2015.04.15. 12:18:04

@vittore:

Vittore, te félreérted őket, mivel ők OT-k. :)))
A szcientológia legmagasabb szintjeit érték el...:)))

vittore 2015.04.15. 12:42:48

@Ants Group: Ja tényleg. Akkor kussolok, bocs. :)
süti beállítások módosítása