Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Pozitív cikket hozott le a szcientológiáról és a Drogmentes Maratonról a Népszava

2014. január 30. - Reformer

Előzmények:
A Drogmentes Maraton titkos alapszabálya

Ilyen is régen volt - sikerült pozitív cikket íratni magukról Hubbard híveinek. Gyaníthatólag ők maguk írták (a helyesírási hibákból evidens), a Népszava pedig lehozta változtatás nélkül.

Itt lehet olvasgatni (amíg remélhetőleg le nem szedik):

http://nepszava.hu/cikk/1009440-danny-blue-es-antal-timi-kozosen-adozott-whitney-houston-emlekenek

Itt van a teljes szövege (kiemelések tőlem):

Danny Blue és Antal Timi közösen adózott Whitney Houston emlékének

gala.jpg

nepszava.hu     2014. jan 30. 12:07

Pénteken tartotta évzáró Bankettjét a Magyar Prevenciós Alapítvány, amely elsődlegesen a kábítószer-megelőzés területén tevékenykedik. A gálaesten feltűnt többek között Danny Blue és Antal Timi [A szcientológus mentalista úr még hagyján, neki ez hitkérdés, de Antal Timi? Miért (nem írta be a Google-ba a Maraton nevét)? - Reformer] is, más hírességek között.

A rendezvény az utóbbi években elhunyt megannyi tehetségnek is, kívánt emléket állítani, hiszen közismert, hogy számos híresség került a drogok csapdájába, ahogy Whitney Houston vagy éppen Amy Winehouse is. „Ezért kell, hogy az ilyen tragédiákat ellensúlyozzuk, és tegyünk a fiatalok helyes értékrendjének felállításáért.” – mondta Németh Gergő az Alapítvány vezetője.

Nem véletlen, hogy Danny Blue is fontosnak tartotta az ügyet. A rendezvény során egy rövid műsor keretében bevetette mentalista képességeit, amivel Antal Timit különösen elkápráztatta.

Míg a drogkérdésre adott megoldásokkal kapcsolatban egyre több a vita Magyarországon, az Alapítvány ahelyett, hogy szakmai kérdésekben vitázna, nemes egyszerűséggel nap mint nap tesz a probléma kezeléséért. Ráadásul mindezt Európai viszonylatban is kiemelkedő hatékonysággal. [Erre biztosan rengeteg dokumentált bizonyíték áll rendelkezésre. A helyesírási szabályzat alatt lehetnek, azért nem találják.... - Reformer]

Rúzsa Magdi a következő szavakat intézte az Alapítvány tagjaihoz:

„Örülök, hogy vannak ilyen emberek, mint ti! Vigyázzunk a fiatalokra, és egymásra…”

A Magyar Prevenciós Alapítvány által szervezett Drogmentes Magyarországért Maraton az ország legkiemelkedőbb prevenciós programja. A szervezők rendkívül fontosnak tartják, hogy nap mint nap tegyenek a fiatalok jövőjéért, mert egyetértenek az amerikai filozófussal, L. Ron Hubbarddal: [Aki a filozolfálgatás mellett egy biziszegyházat is alapított... - Reformer] „A drogok megfosztanak azoktól az érzésektől és örömöktől, amelyek az élet egyetlen értelmét adják!”

Az alapítvány a drogmegelőzésben nagyon eredményes évet tudhat magáénak, hiszen 100.000 drgoellenes füzetet osztottak ki és 30.000 gyereknek tartottak drogfelvilágosító előadást.

A kiemelkedő hatékonyság miatt csatlakozott az Alapítványhoz Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy frontembere, vagy éppen Erdei Zsolt is [a TV-ben mást mondott... - Reformer]

A rendezvény részeként átadásra került megannyi elismerés a támogatók és együttműködők számára.

Az alapítvány eszmei támogatói között sok ismert és népszerű embert találhatunk: Beleznay Endre, Csötönyi Sándor, Erdei Zsolt, Gálvölgyi János, Görbicz Anita, Mága Zoltán, Molnár Tamás, Nick Árpád, Növényi Norbert, Sipos Péter, Takáts Tamás és még sokan mások… [kíváncsi vagyok, hogy hányan tudunk közölük erről - Reformer]

További információ: www.drogmentes.hu

Sajnos még itt tartunk ezen a téren.

Megnéztem egyébként a maraton weboldalán a támogatók listáját, és a Paksi Atomerőmű például aranyfokozatú támogató. Érdekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr195790314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niro 2014.02.09. 07:46:25

Szerintem a népszava így akart hírdetni:-) Ha nem lenne ez a cikk azt sem tudnám létezik még ez az újság:-D
süti beállítások módosítása