Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újra beröffentik a pénzporszívót

2014. január 28. - Reformer

Nemrég ért véget a pénzgyűjtés a Super Power épületre, de már indul is az újabb "projekt" - múzeumot és rendezvénycsarnokot akarnak építeni a mostani főépület mellé.

Az egyik magyar szcientológus részt vett az erről szóló szupertitkos tájékoztatón és megosztotta élményeit:

Sziasztok!

Az elso lelegzetellaito hir..: LRH MUZEUM -7000 fore- SATELITE hogy minden Nemzetkozi Unnepseg eloben jusson el.....

Mutatom majd egy par kepben...

Nem egyszer hallotattok mar a Planeteray Clearing rol [bolygószintű Clearré tétel - szerkesztő], illetve hogy ha jobb szandeku politikusok megkapjak majd a Super Powert [a most megjelent auditálási csomag neve - szerkesztő]...

En azt hittem ez majd ugy lesz hogy akiket lattunk a kulonbozo uj org Grand (nagy) megnyitojan kiallni mellettunk majd ok jonnek egy tourra Flagbe [a clearwateri központ neve - a szerk.] es aztan kezdik is..

Hat itt van egy ennel sokkal monumentalisabb terv !!!
Ezzel kapcsolatosan meg megemlitenem azt hogy tegnap voltam egy szuk koru
breifingen azaz tajekoztatason errol, ezert tudom, hogy elmondhatom amit ott hallottam, mint peldaul..mig nehany orgnak ugy volt meg a Nagy Megnyito, hogy
azert meg nem volt minden szamla napra keszen kiegyenlitva az uj Flag epulete a megnyito elotti 3-4 napban az osszes letezo szamla az utolso dollarig ki volt fizetve az epuleten 260 milio US $. Uh...

Mielott ez tortent COB [David Miscavige, az "egyház" vezetője - a szerk.] itt volt negy honapon keresztul es volt egy kek ragaszto szalag a kezeben es azzal ellenorizte le szemlyesen a teljes epuletet, mert az volt a koncepcio, hogy ez TOKELETES legyen...
A kek szalagot arra hasznalta, hogy bement egyesevel minden egyes helysegbe, es ahol valami nem volt 100% -osan tokeletes oda odaragasztott egy kek szalagot.
Ahogy meseltek volt olyan terem, hogy a holgy aki mellete dolgozik es bement szinte semmit sem latott csak kek szalagokat mindenutt, mig maga korulnezett a gyonyoruenk velt helyen es istenugyse fedezett volna fel sszinte semmi hibat seholsem, a falak megis tele voltak kek ragaszto csikocskakkal - ami neki szemelyszerint azt jelentette, hogy ennyivel tobb penzt kell neki valahonan elotermeteni, hogy a hibak ki legyenek teljesen javitva.

Az egesz uj Flag epulet penzugyi reszenek az eloteremtesevel ugy mint az a fent emlitett 260 millio $ 3 ember volt megbizva a bolygon.
- igen, en is azt mondtam- Atyauristen!
Na, most az egyikukkel ezekbol talalkoztam tegnap.

Amig COB itt volt a megnyito elotti 3-4 honapban es minden graduationon [oklevél-átadó ünnepség a tanfolyamzáróknak - a szerk.] szemelyesen jelen volt es beszelt hozzank, Flag nagyon nagyon tele volt..nagyon.
Es a comm ciklusok egyenes varakozas nelkul egyenest elertek a publichoz [nem munkatárs szcientológus - a szerk.] minden egyes uzenete, ami egy teljes es igazi csapatot formalt.
Az egyik eredemenye ennek az lett, hogy sokan akik eljottek az uj Flag epulet megnyitojara azok meg minding itt vannak mert csinaljak az Okozosag Ujjaelesztese illetve a Super Powert [két auditálási nevet, amit most adtak ki - a szerk.].

Igy aztan jott ket dolog egyideju megoldasara egy Project.
Amit a Scientologia Trust nevu szervezetunk fog megvalositani 3 (darab) - elkepeszto, szoval 3 munkatars fogja erre osszehozni a penzt.. ujbol a holgy azt mondta ezt ugy hivjak Project Engeenirign ( projekt mernok ) 
(Na ez az a szervezet ami a - Project engineering
Igazabol annyit jelent, hogy ok azok akik a jovoben vannak, elore odaraknak valamit a jovobe hogy amikorra mi odaerunk addigra az a dolog mar ott legyen es ne legyen egy stop.)

Szoval EPITUNK EGY HATALMAS ( olyan nagysagrend mint Flag epulete csak kicsit nagyobb :-)) egy L. Ron Hubbard Muzeumot es Hallt, ami termeszetesen az L Ron Hubbard utcan fog allni Clearwaterben a Flag mellett es ami eleg lesz egyidejuleg befogadni 7000 embert es mindez olyan technikai felszereltseggel, hogy minden Nemzetkozi Unnepely innen fog menni eloben egyeneses COB jelenletevel es ha meg ez sem lenne eleg, hat igen annyira eloben amennyire ez csak lehetseges, nem DVD ken ket het mulva a vilag masik vegen, nem eloben az L Ron Hubbard Muzeum es Hallbol satelliton - azoknal az orszagoknal akikkel egy idoben leszunk azok egyidoben communikacio keses es mindenfele -poen leloves  nelkul eloben, a tobbi orszag felvetelrol kaja olyan gyrosan ahogy masnap felebrednek es mindent, egyenest COB -tol, ot hallgatva.

Na ,most ez olyan egyszeru....mondanom sem kell, hogy itt mar a feladat nagysagatol a Trust rerezentans holgye is nevetett, hogy eppen most targyalunk a Cearwateri varossal - ahol mar 61 epulete van az egyhazunknak, ugye hogy meg kell vennunk egy teljes utcat -...- igen, es akkor az lesz az L. Ron Hubbard utca, es oda rakjuk a Muzeumot.
Az utcat ilyen "csekely osszegert adjak mint 4 millio usa dollar keszpenzben.- Olyan jo! 

Es, a masok ok amiert ez igy lesz csinalva, hogyha jonnek a kormanyfok es kerdezik,,hogy jo es akkor Ki az az L.Ron Hubbard, hat most kepzeld csak el, hogy feltekint az utca nevtablajara es utanna latja a hatalmas feliratot hogy L. Ron Hubbard Muzeum...- ami NAGY, NAGY, NAGY lesz, es akkor majd mondjuk nekik, hogy es igen o a megallapitoja a Szcientologia egyhaznak - es akkor szepen atsetalnak Flagbe - mikozben az egesz orszagban a nagy TV csatornakon fog menni
az a hirdetes amit mar lathatatok, hogy Spiritualis Headquter, (kozbpont) Flag.
Amugy itt mar megy a TV ben, lattam a mult heten amikor epp csinaltattam a kormeim. Viszont itt kozeledik nagy amaiki futball sorozat es azoknak a szunetjeiben fog menni. A legelso alkalom utan a Los Angelesi Orgba 25 ember aki ezt latta besetalt az utcarol es beiratkozott egy tanfolyamra.

Ilyen nagysagrendekben vagyunk 

Mutatom a kepeket, aztan majd termeszetesen kuldok nyerseget is..

Ilyen lesz, de mindig hozzatettek, hogy azert sokkal nagyobb 
itt bami van Flagben.. mindig ez van, es akkor az sokkal nagyobb 

Es a nagysagrendek amikben vagyunk az ezek az Okozosag Ujjaszuletese es a Super Powerrel...
3 ember van a vilagon aki erre begyujti a penzt, 3 ember- elkepeszto, fokent ha belegondolnek, hogy micsoda felelosseg...Megvan nalam az egyik elerhetosege - arra gondoltam, hogy milyen jo lenne, ha az LRH Muzuemban ott allna egy ilyen tabla: MAGYARORSZAG -mint a vilag spiritualis fohazaban-MAGYARORSZAG, meg a hideg is kiraz, pedig futunk.

Pár fotót is mellékelt:

Adományozási szintek

statuses_a.jpg

Terv #1:

plans1_a.jpg

Terv #2:

plans2a.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr315786098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vv orban 2014.01.28. 15:54:07

Nagyon jók ezek a kinevezések. Szerintem jó lenne egy olyan arhívumot csinálni, ahól az összes lelkesítő hír kudarcba fulladt.
(lásd: ideális org pénzszerzési akciók: 1.000.000 ft. - arany szintű adományozó,
10.000.000 ft. - kapsz egy széket a neveddel ami ott lesz az orgban, viszont az org nem lesz ott :DDD )

És ott egy helyen tudjon nosztalgiázni az aki eladta a kocsiját és a pénzt belefektette a keresztes háboruba.

Rodolfo63 2014.01.28. 21:20:10

amikor így tarhálják a pénzt, akkor mindig ugyanazokat fejik, vagy mindig egy új rétegnyi embert kopasztanak meg, amiből építenek megint valami fényeset, amire hivatkozva próbálják a következő kört megfejni?

Blogin · http://apologetika.blog.hu 2014.01.28. 21:25:40

Pénz, pénz, pénz. Nagyobb, nagyobb, nagyobb. Jó kis célok.

innerchild (törölt) 2014.01.28. 22:20:58

Egyszerűen elképesztő hogy hogy hihetnek az emberek ekkora faszságban mint ez a scientológia!
Ez a FASZSÁGOK NETOVÁBBJA, EGYSZERŰEN ŐRÜLET!!!
Jó éjszakát világ, ez a 21. század !!!
Hogy a picsába létezhet egyáltalán ilyesmi ????

gyongyvir 2014.01.28. 22:33:14

Gyanítom, hogy ugyanazt a nem túl tág, szerencsétlen kört fejik.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2014.01.28. 22:35:09

Ha már ennyire klír ez a szerencsétlen makogó gyökér, legalább értelmesen, és helyesen lenne képes kifejezni magát. Ostoba, sötét picsa.

]{udarauszkasz 2014.01.28. 23:07:35

Amennyire birka ez az orszag, meg a vegen a javat innen fogjak begyujteni. Mindenki innen viszi a lovet, mar lassan csak egy szingularis fekete lyuk marad.

Liba Tóni 2014.01.29. 04:10:02

Ha áthelyeznék itthonra a projektet, lehet EU-s támogatásból kiemelt állami projektként építené a "kiemelt állami építőcég" :P

vv orban 2014.01.29. 05:45:41

Ki is volt, aki több mint 100 milliót adott ideális orgra?

1. Összegyüjtötték a pénzt és megvásárolták az épületet(kb. 1,5 - 2 milliárd ft.);
2. Összegyüjtötték a pénzt a felujításhoz(nem aprópénzt);
3. Rájöttek, hogy rossz épületet vásároltak.
4. Pénzt kell gyüjtsenek egy másik épületre.

Javítson ki valaki ha tévednék.

bgp 2014.01.29. 08:10:09

@innerchild: Nálunk is megvan ez helyben, lásd Felcsút.

McKinney 2014.01.29. 08:26:31

és jók lettek a körmeid? friend of hall feliratú kartonpapírt már 200 HUF / db-ért is kaphatsz, a hidegrázás ellen igyál koldrekszet.

Csató 2014.01.29. 08:37:02

A 4-es metró jutott az eszembe, meg az autópályák, stadionok és Paks.
Vagy a mi politikai elitünk full szcientológus, vagy a szcientológusok innen lesik a trükköket, de az biztos, hogy Nemzetbiztonsági Szolgálatunk nincs a helyzet magaslatán.

na__most__akkor 2014.01.29. 08:39:18

A névben a "scient" nem valamiféle TUDOMÁNY ?

Aztán magyar blogon magyar ékezetet írni az már egy elérhetetlenül magas tudomány?

Ok, sok blogon sok egybites kommentelő nem ír ékezetet, mert lusta, mert seggfej, mert --- satöbbi.

De egy blogot háromoldalnyi EKEZETNELKULI szöveggel indítani, ahhoz pofa kell.

Csató 2014.01.29. 09:00:29

@na__most__akkor: A háromoldalnyi ékezet nélküli szöveg az szó szerinti idézet.....

Piimpa 2014.01.29. 10:02:00

@Blogin: ismerős mi, blogin? mikor a bombagyárral meg a tolvajkergetőkkel állandóan pénzt tarháltok.

könyörögtök, megalázkodtok, csak hogy küldjenek.

ex-dr. vuk 2014.01.29. 10:11:03

@innerchild: azt ne mondd, hogy kereszteny vagy az iszlam fikarcnyival is jobb...
pont ugyanaz a kategoria, csak korabban talaltak ki.

Lxxxx 2014.01.29. 10:11:07

@Liba Tóni: Az államunk nem igazán áll a pártjukon, de tudom, ezt képtelen lettél volna kihagyni...

ex-dr. vuk 2014.01.29. 10:12:07

@na__most__akkor: ha nem tudod elolvasni, magadra vess. ha el tudod, ne hisztizz.

Lxxxx 2014.01.29. 10:13:02

Jé, eddig nem volt errefelé ennyi troll!

Pirx 2014.01.29. 11:59:25

Csak azt tudnám, hogy hogy érnek el eredményeket úgy, hogy ennyire sötétek. Egyszerűen a felénél feladtam, nem tudtam tovább olvasni, értelmetlen, zagyva ömlengés.
És nem kivétel! Volt "szerencsém" szcientológus cégnél dolgozni. Egyszerűen dermesztő az az agymosottság, ami ott van. És ennek ellenére működnek, és nem kis eredményeket érnek el. Tényleg kíváncsi lennék hogyan. Na annyira nem, hogy be is lépjek az "egyházba". :)

]{udarauszkasz 2014.01.29. 12:09:15

@Pirx: Elvileg a szigoru hierarchikus felepites miatt erik ezt el. LSD amerikai hadsereg. Van par koponya, aki iranyitja ezt az egeszet, es sajnos felelmetesen hatekony, nem veletlenul fel tole mindenki.

Pirx 2014.01.29. 12:20:19

@]{udarauszkasz: Én nem az egyházra értem a sikerességet, mert az egyértelmű miből él. A szerencsétlen hülyék pénzéből, akik örömmel adják oda valamilyen formában. Legyen az céges tréning 1 000 000-ért, vagy egyszerű adomány. Én azt nem értem, hogy ezek az irányítható emberek, hogyan érnek el személyes sikereket. Nem áltatom magam, ha enyém lenne az a cég ahol dolgoztam valószínűleg nem lenne eredményes. Mikor pár éve eljöttem azt hittem hamarosan becsődől. De nem, még mindig működik! Olyan személyzeti, és gazdasági módszerekkel, amitől a hajam az égnek áll! (Pl.: Ezt az embert kell felvenni, mert a tónus skálán nagyon magasan van. Igaz, hogy nem ért ahhoz, amit a cég csinál, de nem baj! Amelyik értett hozzá, az alacsony szinten van a tónus skálán...)

]{udarauszkasz 2014.01.29. 12:38:14

@Pirx: amelyik magas skalan all,azt jobban lehet iranyitani, igy uzemeltetik a ceget. Lehet van mas is, aki ert hozza, es kivulrol ossza az eszt a majomnak. Aki meg a cegen belul ertene hozza, az csak visszaugatna, igy aztan alacsony skalara, beosztasba, mittomenmibe helyezik. Az egesz tarsadalom igy mukodik, nem csak a sci, sajnos, tapasztaltam mar. Ez lesz a veszte is.

zdanee 2014.01.29. 12:46:56

Sajnálom, képtelen voltam elolvasni. Ékezeteket betiltották a Xenuk? És a fogalmazás... ezeket a szerencsétleneket nem tanítják meg legalább írni ezen a pénzen? Hogy a pöcsbe tudnak marketingből megélni, ha még rendesen írni sem tudnak?

]{udarauszkasz 2014.01.29. 12:53:15

@zdanee: Aki esetleg tobb nyelven ir, netan a fosulin ekezet nelkul tanult meg irni (programozni, mint en anno...), az ekezet nelkul fog irni.

Pirx 2014.01.29. 12:53:49

@]{udarauszkasz: Nem egészen. A tónusskálán, legalábis az én értelmezésemben,(és volt szerencsém két "tréningen" végighallgatni) magassabban lévő nem jobban irányítható... Legalábbis nem ez a lényege. Passz.. Szerencsére szabadultam, három oxford teszt után! :) Mármint a cégtől. Valahogy az "egyház" nem tudott beszippantani. Bár gondolom ez szerencse is.

]{udarauszkasz 2014.01.29. 12:55:05

@zdanee: a baj itt szelesebb koru, nem az ekezet nelkuli iras. Itt a "szoftverrel" is gondok vannak, megfertozte a Xenu virus.

zdanee 2014.01.29. 12:56:08

@]{udarauszkasz: Én is írok angolul is (mostanában talán többet is, mint magyarul), és programozok is, de az ékezeteket megtalálom angol, sőt AZERTY billentyűzeten is. Informatikusnak végképp nem lehet kifogás, hogy "angol gépem van".
De nem is neked szólt, hanem a levél szerzőjének. Mint a Brian életében a hordón szónokló holdkórosok...

]{udarauszkasz 2014.01.29. 12:56:52

@Pirx: lehet, hogy nem jobban iranyithato, viszont lojalisabb. Es igy mar iranyitani is lehet.

Pirx 2014.01.29. 13:01:33

@]{udarauszkasz: Mondjuk ez lehet. De nem tételeznék fel ennyi összetett gondolatot az illetőről.

vv orban 2014.01.29. 13:35:27

@na__most__akkor: Ez egy angol vallás, nem tudtad?, Itt a hívők csak angolul imátkoznak. A magyar nyelv nem fontos, Ron nem tud magyarúl.

vv orban 2014.01.29. 13:44:10

Bocsánat. Tud magyarúl, csak még nem próbálta.

gyongyvir 2014.01.29. 16:34:15

@ex-dr. vuk: vuk írta: "azt ne mondd, hogy kereszteny vagy az iszlam fikarcnyival is jobb... pont ugyanaz a kategoria, csak korabban talaltak ki."

Ez butaság, teljesen más, nyugodtan gyakorolhatod az iszlám vagy a keresztény vallást egy Ft. elköltése nélkül. És nem fognak folyton a nyakadba lihegni, hogy adjá' má' pénzt.

ex-dr. vuk 2014.01.29. 17:37:52

@gyongyvir:

tenyleg nem?
mondjuk igaz, mert az allam milliardokkal tamogatja oket, de amig nem tette, ha jol remlik volt (kotelezo) egyhazi tized. Meg ugye nem ingyen van am az eskuvo/temetes/stb sem, ugye?
Akkor most penzert vagy nem penzert csinaljak?

Az iszlamot ennyire nem ismerem, de ott az eletedet veszik el, ami azert rosszabb nehany fokkal.

A lenyeg: az osszes elvesz/ker valamit nemi homalyos kitalacio fejeben. Mi a kulonbseg?

gyongyvir 2014.01.29. 18:37:28

Ha a tizedről szeretnél beszélgetni, azt passzolnám, az számomra túl rég volt.

Esküvő, temetés: szolgáltatásért fizetsz, nem azért, hogy DM zsebét tömd (vagy akárkiét).

Iszlám: ezzel kapcsolatban nehéz vitatkozni, mert én sem ismerem. Azt nem hiszem, hogy elveszik az életedet. De tényleg hagyjuk, nem erről van szó.

Hanem a szci undorító nyomulásáról, ahogy próbálnak minél több pénzt beszedni a tagoktól. Van szci, katolikus, baptista ismerősöm is. A szci ismerősöm folyamatosan költi rá a pénzét, a másik kettő kb. egy fityinget sem költ. Így a szci ismerősöm nem igazán jut egyről a kettőre, mert mindig elhiszi: az ő segítsége nélkül nem fog sikerülni megváltani a világot, és már mindjárt révbe érünk.
Az a gyanúm, hogy ez a marketing-nyomulás, hazudozás jogilag is kifogásolható.

vv orban 2014.01.29. 23:23:53

@gyongyvir:
Egy gazdag és egy szegény elmegy a churchbe. A gazdag odalök egy köteggel, a szegény meg csak két centel. Jézus mondá: a szegény a jó keresztény mindenét ideadta. Mi marad a gazdagnak? Add a pénzt a COB-old-nak.

(közkívánatra folytatása következik..)

krüger 2014.01.30. 20:02:43

@ex-dr. vuk: jaj, megint a régi nóta. Templomba járni nem kerül semmibe. A temetés talán 10 ezer forint, és ugye azért külön neked szolgáltatnak. Kb. annyi a házasság is.

Ez megint a van sapka-nincs-sapka esete.
Ha kér pénzt - harácsoló, pénzéhes
ha nem kár pénzt - persze, mert az állam nyakán élősködik.

Mindenképpen az egyház a hunyó. Undorító.

krüger 2014.01.30. 20:06:05

@gyongyvir: A papi tizedről annyit, hogy lényegében a teljes oktatási rendszert + közigazgatás nagyobb része ebből tartották fent.

A pápák meg a vagyonukból olyan épületeket meg m
műkincseket csináltattak, amiket ma is megcsodálunk (Sixtusi kápolna, Michelangelo Mózes szobra és hasonlók).

ex-dr. vuk 2014.01.30. 20:52:23

@krüger:

Egyetertek. Ocska kitalalt mesekkel penzt huznak ki az emberek zsebebol. Undorito.

Ha jol tudom a BTK ezt a @gyongyvir: "csalas" resznel jegyzi.

ex-dr. vuk 2014.01.30. 20:53:08

@gyongyvir: tudod mi tortenik azokkal pl. iranban, akik megtagadjak az iszlamot?...
Akarod tudni?

gyongyvir 2014.01.31. 17:01:49

@ex-dr. vuk: Nem tudom, és szeretném megtudni.
Gondolom, nem fog tetszeni, és ugyanúgy ágálni fogok ellene, mint a szci ellen.
Bár nem szeretnék nagyon elkanyarodni. Úgy érzem, olyasmit csinálsz itt most, mintha azt mondanánk, hogy Kim Dzsongun és felmenői nem is olyan rosszak, mert Hitler sokkal rosszabb volt.

ex-dr. vuk 2014.01.31. 17:14:21

@gyongyvir: nem, en arra probalok ravilagitani, hogy aki a szcik ellen agal, az eppugy agaljon minden vallas ellen. En ezt teszem :)
Mert milyen az mar, hogy "na a szci, mekkora hazugsag es csak penzbehajtasra van kitalalva", kozben meg megy terdreborulni egy masik mesemondohoz es fizet nekik.

Persze van rosszabb es kevesbe rossz, de mind rossz es ez a lenyeg :)

gyongyvir 2014.02.01. 12:39:11

@ex-dr. vuk: Nem mind rossz. Én nem vagyok vallásos, de sok emberen láttam, hogy a vallás pozitívan hat a személyiségükre, életükre.

ex-dr. vuk 2014.02.01. 21:55:56

@gyongyvir: Pszichologus helyett megteszi. Persze jobb lenne elkezdeni gondolkodni inkabb.

Niro 2014.02.04. 17:57:44

@gyongyvir: Ya, vannak akiknek bejön a rózsaszín tabletta, nem kell hozzá sok, csak utáld a melegeket, álszenteskedj, és máris különb vagy a többi embernél, elvégre Te nem fogsz megdögleni Armageddonkor:-)
süti beállítások módosítása