Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Cikkajánló: Egy sorozatszínész fog bemosni a szcientológiának

2013. augusztus 11. - Reformer

A közelmúlt egyik szcientológiával kapcsolatot eseményét kiválóan foglalja össze ez a cikk.

Egy sorozatszínész fog bemosni a szcientológiának

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr125455905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2013.08.12. 01:42:59

Kicsit felületes a cikk... Leah kapott hideget és meleget is a kérdése miatt. Nem azért lépett ki, amiért Tommy Davis leordította a fejét, hanem az utána történő sect-check és egyéb folyamatos auditok nyomására. Amúgy jól előkészítette, ugyanis nem akarta családját is elveszíteni, ezért várt sokáig.

Amúgy érdekes lesz látni, hogy hogyan tovább. Lehet hogy az LAPD most kivágta az ügyet, de ezzel szavahihetőségüket ásták még jobban (az amúgy is eléggé megtépázott a megbízhatóságukat) alá. talán valami politikus ráugrik erre végre, lásd NSA ügyet, hogy hogy lehet egy eltűnési ügyet csak így szőnyeg alá seperni. (Nem Leah volt az első aki megpróbálkozott ezzel, történt már egy eltűnési feljelentés ha jól emlékszem, az Angry Gay Pope részéről is).

Amúgy Shelly közvetlen rokonai már nem élnek, s ha jól tudom az Egyesült Álmokban elvileg eltűnést csak ők adhatnak be. Szóval szerintem ez még fog bonyolódni...

Fekete Sámuel 2013.08.18. 21:48:49

A szcinek egy sokkozpontu szervezetnek kellene lennie, a jelenlegi rendorallami viselkedese nem elfogadhato.

Tovabba ha mindezeket komolyan gondolnak, akkor sokkal intenzivebben kutatnanak.
süti beállítások módosítása