Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Star Wars témájú szcientológus adományszerző rendezvény Sydney-ben

2012. február 06. - Reformer

A jelek szerint nem csak a magyar szcientológusok körében népszerű a Star Wars.

A képeken egy tipikus vallási szertartás látható: egy Star Wars témájú pénzgyűjtő rendezvény, amelyet 1 héttel ezelőtt tartottak Sydney-ben. 

Úgy tűnik, hogy most már a szcientológusok sem hisznek abban, hogy "működik a Hubbard tech", így nem is fárasztják magukat azzal, hogy auditálást és tanfolyamokat áruljanak.

Ha jobban belegondolunk, sokkal egyszerűbb az eddig valahogy befűzött balekokat vicces(nek szánt) pénzgyűjtő rendezvényekkel megkopasztani... és pár ködös ígéreten kívül más ellenszolgáltatást nem is igényelnek a célszemélyek!

A képek:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr54071543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2012.02.06. 11:36:39

Jó napot!
Kiváncsi lennék, hogy George "Jabba tokájú" Lucasnak mennyire szúr szemet, hogy összemossák a Csillagok háborújáját a szektával. Tényleg érdekelne...

Ammonia73 2012.02.06. 12:50:14

Biztosan téma lesz ez az anon tüntetéseken és ha szerencséjük van, bekerülnek a híradóba is, szóval biztosan eljut a megfelelő helyre az infó...hátha felelősségre vonják őket.
Azért ennek a nagy kupac rendkívül okos embernek eszébe juthatott volna hogy szerzői jogok meg egyebek...ők a sajátjukra annyira vigyáznak, pereskednek, stb., közben simán lopják a cuccokat..érdekes.

Dr. A. Nordenholz 2012.02.06. 13:57:27

A CsH olyan ... mai szemmel,
hogy meg nem tudnám nézni mégegszer.
(És mi van, ha mégis megvették a Copyright jogokat?)

Dr. A. Nordenholz 2012.02.06. 13:59:07

@Ammónia73: A Copyright jogos megjegyzésem a videón látható plakátokhoz kapcsolódott. Bénajelmezhasználatra nem hiszem, hogy jogot kell venni.
Elmeháborodott az, akit egy ilyen megmozgat...

glezmen 2012.02.06. 14:12:38

a mi magyar maszterdzsedajunk nem lesz ott? :D
süti beállítások módosítása