Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A Drogmentes Magyarországért Maraton alapítója és vezetője megkapta a Nemzetközi Szcientológia Egyház legmagasabb kitüntetését

2008. október 25. - Reformer

Belső körüzenet:

 

Tudjátok, nagyszerű híreket vártunk az utóbbi napokban az élő IAS rendezvényről, Saint Hill-ből. Nos, tegnap megtörtént a nagyszerű bejelentés: Kunfalvy Ákos és Soós Zoltán IAS-szabadság érdemérmesek!!! Természetesen a Drogellenes Marathonban végzett sokéves tevékenységük miatt. A világon ez egyedülálló teljesítmény, nálunk sikerült eddig ennyi embert megmozgatni évente, és ez innentől kezdve példaértékű a világ számára. 

Az IAS (Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége) szabadság érdeméremről (IAS Freedom Medal) ezt írja az IAS magazinja:

Ez a díj minden évben kiosztásra kerül, és azokat a tagokat ismerjük el vele, akik kiemelkedő mértékben elősegítették a szcientológia és az IAS céljainak elérését.

A következtetések levonását a blogot olvasókra bízom.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr85731347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victum 2008.10.25. 18:26:34

Én ezt nem tudom értelmezni. Jhokka, segítenél?

_Ske_ 2008.10.25. 18:57:07

Még az a szerencse, hogy a drogmentes maratonnak semmi köze nincs a szcientológiához. Akkor milyen elismerést kaptak volna, ha köze lenne hozzá!

Etniez 2008.10.25. 19:07:06

Jokka, most akkor szci rendezvény vagy nem tudom értelmezni? :)

motyago 2008.10.25. 19:12:41

Remélem, a védnökök is kapnak.

_Feree_ 2008.10.25. 20:49:10

Valaki szóljon mááá' Braun "nem tudom értelmezni" Mónikának, hogy a Drogmentes Maraton a zagyháza érdekeltségi körébe tartozik. :)

Calders 2008.10.25. 20:50:53

Viszont én úgy gondolom, nagyon helyes volt a kitüntetés, és az illetők rászolgáltak volna önkormányzati, állami kitüntetésre is.

Gondoljátok már el, milyen más szervezet tudott ilyen méretben, hatással fellépni a drogok ellen? Semelyik. Pedig ma a drog a emberi társadalom egyik legnagyobb ellensége, és ha hiszitek, ha nem, az egyház ezen a téren lelkiismeretesen helytáll.

Reformer, van ismereted Neked vagy az egyháznak arról, hogy spirituális/sátánista körökben a szcientológiát is használják, és ahhoz, hogy előidézzenek hamis látomásokat, LSD-t használnak?

_Feree_ 2008.10.25. 21:17:42

Miért nem lép fel a zagyház az alkoholizmus és dohányzás ellen?
A két legveszélyesebb drog. Magasan vezeti a halálozási statisztikákat Magyarországon.

De persze, igazad van: megérdemlik. :P

Nagyon sok alapítvány megérdemelné - ha VALÓBAN a drogmegelőzés apropóján osztogatnák ezt a "medált".

Ti VALÓBAN azt gondoljátok, hogy csakis rajtatok és egyedül rajtatok, meg a pár napos futkározásotokon múlik, hogy az ÉN gyerekem majdan drogos lesz-e vagy sem?

Hát most röhögök, de nem kicsit. :)

LyukasBogrács 2008.10.25. 21:19:33

Hat eloszor is: a drogmentes loti-futinak nincs sok koze a magyarorszagi kabitoszerrel valo visszaeleshez, mint jelenseghez, legalabbis sokkal kevesebb, mint ahogyan azt a szervezok latni es lattatni szeretnek.

Van nagyon sok mas szervezet, akik nap mint nap fellepnek a drogok ellen, peldaul drogambulanciat tartanak fennt, addiktologusok, akik orvosi kezeleseket nyujtanak, rendorok, vamtisztek, akik az illegalis drogcsempeszetet-, kereskedelmet probaljak visszaszoritani, csakhogy oket nem mutatja a teve, nem szolnak roluk a hirek, nem kapnak plecsnit a mellukre, mert nekik -a futkarozo szajhosokkel ellentetben- EZ A MUNKAJUK.

morbiczer 2008.10.25. 21:24:07

Már megijedtem, hogy valami állami kitüntetést kaptak.

bumburnyak 2008.10.25. 21:34:52

hehe, mégis, milyen hatással van a drogok ellen? vettél már részt ilyen rendezvényen? én igen! és mit tapasztaltam? csak annyit, hogy a gyerekek élvezték, hogy iskola helyett máshol tölthették a délelőttöt! nem kötötte le őket különösképpen semmi, maximum 1-2 sztárvendégtől kértek aláírást!
egyre kevesebb diák vesz részt a rendezvényen! kunfalvy ákos pedig tudomásom szerint a szervezésben nem nagyon vesz részt, csak jártatja a száját sok helyen! soós zoltán intézi a lényegi dolgokat, valamint a vidéki városokban szabályosan kiosztják, hogy ki mit csináljon, ha van a városban misszió!
az is biztos, hogyha az én gyermekemnek bármiféle füzetecskét adnának, konfettiként vinném vissza nekik!

bumburnyak 2008.10.25. 21:35:40

a post calders-nek ment :D

mee/énke 2008.10.25. 21:38:08

calders, te ugye a spiritizmusra gondolsz? akárhogy is, magyar sátánista körökben (:) lol) nem használ senki szcientológiát. és LSD-t sem, mert részben tradicionalisták (;)) részben etnobotanikai alapon állnak. a gomba tehát a helyes megfejtés. psylocibe, légyölő, minden játszik.
és amennyire én tudom nem ambíciójuk az intézményesülés.
a szcientológusok közt meg maximum bús zsolt lát hallucinogént goapartin :).

LyukasBogrács 2008.10.25. 22:20:25

Feree, ez tenyleg jo otlet! Miert nem lep fel a szcientologia az alkohol-, es a dohany-fogyasztas ellen?
Sokkal tobb baleset, buncselekmeny, betegseg, halaleset tortenik reszeg/alkoholista emberek miatt, mint drogosok miatt.

A dohanyosok raadasul a sajatjukon kivul masok egeszseget is veszelyeztetik.

Tobb ember fagy meg az utcan telente, mint amennyi kabitoszer tuladagolasban. Rajtuk hogyan segit a szcientologia?

Es mi koze van az alsotagozatos gyerekeknek a kabitoszerhez? Nem sok. Azt se tudjak mi az.
Miert nem a kozepiskolasok koreben terjesztik az eszt? Ok sokkal veszelyeztetettebbek.
Vagy miert nem a kabitoszerhasznaloknak, urambocsa' -fuggoknek probalnak segiteni?

_yx 2008.10.25. 22:23:19

Ügyes, nagyon ügyes! Másoknak (TC) ugyanez (szabadság érdemérem) jópár milliójába volt! Természetesen dollárban. :)

Fábián Tamás · http://fabiantamas.blog.hu/ 2008.10.25. 22:47:52

off: volt szerencsém szcikhez az efotton. nagyon meg akartak győzni, hogy görcsös vagyok. azóta is feszengek :) olcsó kommunikációs technikákkal verik át az olcsó magyar hús magyar levét, a buta népet..

on: az ilyen vezetőket, meg elnököket már eleve semmi értelme kitűntetni. nem ők a mindennapok harcosai. olyan embert miért nem tűntetnek ki, aki mondjuk lejött a herkáról? az kemény lehet. félreértés végett, drog ellen küzdeni kell 10 plusz 10 lábujjkörömmel, jó munkát nekik!

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.10.25. 23:04:43

Fölösleges arról vitatkozni, hogy OT akárhanyassá vagy Clearré válás után milyen plusz képességek birtokába jut az ember. Mivel ezek mind szellemi képességek, azaz a bennsőből fakadnak, ezért csak maga az OT/Cear ember tudja legpontosabban megítélni. Épp ezért tartom hülyeségnek a "vizsgákat" (nem tudom, mi a pontos neve). Én hívő katolikus vagyok, azonkívül volt dolgom eddigi életem során 5 pszichológussal. A Katolikus vallás adhat egy természetfölötti békeállapotot, ha úgy tetszik, a pszichlógia pedig egy nem mindennapi érzelmi intelligenciát. De "csak" a gondolkodással is el lehet érnni bizonyos "belső" szinteket.

A szcik kommunikációjáról a véleményem: A jogi egyetemen egy félév nagyjából 150-200 ezer Ft, ha költségtérítéses vagy. A végzett jogászok, ha nem nagyon hülyék, mind ilyen fordulatokat alkalmaznak a beszédjükben. Azt is mondhatnám, retorika.

Az előző életről: Honnan tudod, hogy tényleg az előző élet volt? Sok ismerősöm használ drogokat, és elég hasonlóakat mesélnek...

Mint már említettem, hívő katolikus vagyok. Hiszek Istenben, meg az efféle dolgokban. Mégsem akarom görcsösen, hogy mindenki azt higyje, amit én, hiszen, (Aquinói Szt. Tamás is megmondta) A hit, Isten ajándéka. A ti estetekben az űrlények, vagy LRH ajándéka.

Kicsit csapongó gondolataimmal azt akartam kifejezni, hogy mindenki higgyen amiden akar, de ezért sem pénzt kérni nem szabad (Egy fillért sem), és nem lehet elszigetelni senkit sem a családjától.

Még valami: "Nálunk" nincsenek lépcsők a megváltás (Clearré válás) útján. Van a bérmálkozás, de azzal nem jutunk semmiféle plusz előnyhöz. Ergo nincs versengés. Mert ugye mindenki más ütemben járja a saját lelki útját. És ebben különbözik egy vállalat egy egyháztól. Nincs verseny. Nevezzétek tehát magatokat "Nemzetközi Szcientológiai Oktatóközpont Holding"-nak, és akkor nincs is semmi gond. Csak az a fránya adó, ugye?

Ja, és kérlek hagyjuk a keresztes háborúkat, meg a pedofil papokat, nemrég említette valamelyikőtök, hogy 2,5% szcientológus hülye van. Nos ennyi mindenhol van.

És bocs, a gépelési hibákért, de siettem

Tapasztalat.. 2008.10.25. 23:15:46

LyukasBográcsnak igaza van.

Mi köze az alsó korosztálynak a droghoz? Van olyan hülye dealer aki olyan helyen próbálja terjeszteni ahol "nincs piaca"? Az alsó korosztály nem képes fizetni érte a szülei nélkül. Az meg ugye feltűnik egy szülőnek, hogy a gyereke miért kér több 10.000 Ft zsebpénzt.

Az igazi célcsoport a tini korosztály. 14-18 között. Azok meg el se mennek ilyen helyre. Ebből is látszik, hogy hülyítés az egész..

Illetve én sem értem, hogy miért nem azokon segítenek, akik már benne vannak, és a csodálatos tech-el próbálnák őket leszoktatni..

rexter 2008.10.25. 23:18:42

nevetseges. a fiatalok tobb mint fele kiprobalta mar a drogokat, ketszamjegyu szazaleka meg rendszeresen el vele. legalabb 10 bol 3.akor mi a faszra a sok kituntetes, a sok kurva alapitvany, meg a fssztudja?? szanalmas. minden drogot legalaizalni kellene, es 18 ev felettieknekboltban arulni. ennyi.

Fekete Sámuel 2008.10.25. 23:25:43

"Tapasztalat": egy narconon-terápia 3 misi körül van, a működőképességéről nem láttam független statot (csak egyházit, aki szerint több, mint 90% leszokva marad, meg antiszcit, aki szerint kevesebb, mint 10%).

Tapasztalat.. 2008.10.25. 23:38:25

Na igen, amíg nincs független stat, addig valahogy nem tudok hinni nekik. Mint ahogy a Microsoft felméréseinek sem amit a saját termékeivel kapcsolatban mutat...

_yx 2008.10.25. 23:47:19

Pszientológus:
Nekem is eszembe jutott az "árnyékbox".. de én inkább az egyházzal hoznám kapcsolatba ezt a fogalmat (fn. sajtó Nem létező ellenség elleni hadakozás. [Sp.] ).
A drogokkal meg tényleg kell valamit csinálni, de erre a merev tiltás - mint bármi másra, amire igény mutatkozik, lsd. alkohol, cigaretta, szex - nem megoldás (lsd. elmúlt 50 év folyamatos tiltása), mert csak kriminalizálja a fogyasztást és fogyasztókat, extra profitot téve a bűnszervezetek zsebébe! És úgy tünik, volna mit alakítani a szci harcán is, mert az eredményeik(?) nem kaptak önmagukon és saját sajtójukon kívül komoly visszhangot. Pedig, ha lenne mit, megírná más is a csodamódszer nagyszerűségét sztem.

LyukasBogrács 2008.10.26. 00:19:23

Az egesz drog-kerdest (magyarul: kabitoszer) a szci talalta ki (mint a melegvizet) es tuzte a zaszlajara, hogy legyen mirol beszelni, hogy ellensegnek lehessen kikialtani azt, aki nem ert veluk egyet. Errol van szo. Meg kisgyerekekrol, akik vigan futkaroznak, akar az Olommentes-, akar a Kamatmentes Maratonon is, csak ne kelljen aznap iskolaba menni.

Tapasztalat.. 2008.10.26. 00:40:52

Szerintem is. Kitalálnak egy olyan ürügyet, hogy drog ellenes harc és vele együtt próbálják a szcit terjeszteni. Micsoda ügy. Melyik normális ember nincs a drog ellen? Mintha valami nagy tettet hajtottak volna végre!!

Amúgy meg már kismilliószor elmondtuk (aszem beszélhetek a többiek nevében), hogy senki sem tekinti a szciket ellenségnek. A legtöbb szci (főleg a kezdők) igenis jó indulatúak, segítőkészek. Csak épp át vannak verve és egy hamis, többnyire működésképtelen hitet terjesztenek. Konkrétan meg vannak vezetve.

Jokka-t pedig senki nem üldözte el. Ha nem ferdítenél, nem azt mondta, hogy nem jön vissza, hanem pár napig nem lesz itt...

Martian (törölt) 2008.10.26. 01:08:50

"drog ellenes harc"

Érdekes meccs lett volna anno egy nyilvános vita Ron kontra Stanislav Grof & Timothy Leary.
:))

Martian (törölt) 2008.10.26. 01:18:30

"Kitalálnak egy olyan ürügyet, hogy drog ellenes harc és vele együtt próbálják a szcit terjeszteni."

Valójában nemcsak a drog, hanem bármilyen kémiai tudatmódosítás (beleértve a pszichiátriában alkalmazott szereket) ellen, ami csökkenti az egyén felelősségének képességét. Ez igaz is... de ugyanígy csökkenti az egyén felelősségét bármilyen mereven alkalmazott hitrendszer... és ekként a Sci is egy bizonyos határon túl, akármilyen jól is alkalmazhatnák. Ezt terápia-függésnek is nevezik... ez olyan, mint amikor valaki állandóan a mociját bütyköli és ezért nem ér rá motorozni vele.

A szerelő 2008.10.26. 02:12:23

Nekem semmi bajom az ilyen rendezvényekkel addig, amíg burkoltan nem más a célja, mint aminek hírdeti magát. Hogy egy példát mondjak: A Napoleon baráti kör tarthat a rétek-mezők füveinek ápolásáról természetvédelmi bemutatót, csak közben nem kéne megismertetni a közönséggel a puskapor szárazon tartásának jelentőségét.
És ha már szóba került a narconon: egy alkoholista ismerősöm miatt megkérdeztem, hogy mennyibe kerülne egy leszoktatás. A fickó eljött egy "beszélgetésre", mert választ az érdeklődéskor semmire sem adott. A beszélgetés 2 perc volt kb., amikor meglátta a lakást, alig akart bejönni. Az első fizetendő összeg 60.000 Ft lett volna. Ennek kb. 2 éve. Mondtam neki, a barátom miatt kifizetem a dupláját is, de csak akkor, ha meggyógyult. De kizárólag előre lehet csak fizetni, mondta és elment gyorsan. Semmi segítő szándék, semmi empátia! És ez az, ami számomra a legfeltűnőbb volt, ami jellemző a szci egyházra. Még nyomokban sem fedezhető fel.

Fekete Sámuel 2008.10.26. 02:55:24

"Tapasztalat": igen, az ilyenek miatt sem csípem az egyházat.Sőt, kifejezetten nem csípem az ilyenek miatt.

De ne aggódj, ez itt senki nem gátol abban, hogy egyfolytában le ne szcientózzon. Közben meg az egyházból páros lábbal rúgnának ki bárkit annak a tizedéért, amit én itt elkövettem.

_Ske_ 2008.10.26. 07:48:33

Egyet kell értenem Pszientológussal. Hadd tegyek még annyit hozzá, hogy a katolikus egyház nem egyenlő a kereszténységgel. A katolikus egyház működése során számtalanszor elferdítette az írásokat és a saját hasznára, a saját érdekeiben cselekedett. Igen, sokszor brutális is volt. De a kereszténység nem erről szól.

Martian bibliából kiragadott idézetei sem azt jelentik, hogy Jésusért, Istenért el kell hagynunk a családunkat. A szci miatt viszont igen. Ha nem tudod meggyőzni feleségedet / férjedet, akkor hagyd ott, mert túl magas lesz a tónuskülönbség és az neked csak ártani fog. (Pedig valójában a zagyháznak ártasz csak.)

A drogmentes maratonnal pedig nem az a baj, hogy küzd a drogok ellen, hanem az, hogy ezzel burkoltan a maga oldalára akar állítani. konkrétan tojik nagyívbe arra, hogy a drogos emberek azok maradnak-e vagy sem. Az a lényeg, hogy te állj melléjük, add az aláírásod és majd megkeresünk és szcit csinálunk belőled.

Számtalan olyan szervezet van, aki komolyan fellép a drog ellen, aki nemcsak tájékoztat, de segít is embereknek, hogy leszokjanak. És nemcsak a drogról, hanem az alkoholról és a dohányzásról is. Egy dohányzásról leszoktató terápia kb. 10e ft-ba kerül, nem kell hozzá szci-vé válnod, nem kell milliókat kifizetned, nem kell folyamatosan auditálnod, nem kell feltárnod esetlegesen elkövetett bűneidet, hogy aztán visszaélhessenek vele, stb.

Sorolhatnám még, de nem teszem. A lényeg: egy nemes ügy felkarolásával olyan ártalmas dolgot terjeszt a drogmentes maraton, ami a drognál sokkal ártalmasabb.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.26. 07:52:20

Drogellenes maraton? És hány dorgos futott?
Szerintem egyse. Így, nem sokat érhetett a verseny...A betépett srácok a téren max. kiröhögték őket, sőt fel sem fogták, hogy "értük" futnak.

Tapasztalat.. 2008.10.26. 07:58:57

Pontosan sokkal ártalmasabb dolgot, pl. a fanatizmust.
Ahogy az exem is azzá vált, pedig már az elején mondtam, hogy ennek ez a veszélye. És lám most már szinte semmi más témája nincs, csak a szci.

Egy példa: Ők ugye törekednek minden rossz és szabálytalan cselekedet ellen. Tehát pl. a piros lámpán akkor sem megy át, ha egy darab autó sincs a közelben, mert ha megtenné akkor "ártó" cselekedet lenne. (hogy evvel kinek és mit ártana, nem tudom) Aztán mesélte, hogy az egyik szci társa egyik alkalommal fogta és átment a piroson. Nagy kerekedett szemmel kérdezte, hogy ezt most miért tette meg. Válasz: úgy ítéltem meg, hogy nem volt rossz cselekedet. Jah kérem, ha Ő úgy ítélte meg, akkor az más, de az exem ha átmerészel menni, akkor legyen lelkiismeret furdalása. Tehát a "szabályokat" bizonyos emberek úgy alakíthatják, ahogy Ők szeretik. Sarkítva a dolgot, ha Ő úgy gondolja, hogy valaki megölhető, akkor azt megteszi...

anonim én 2008.10.26. 08:32:44

az előző drogmentes maratonos posztban már leírtam mit gondolok erről, most csak linkelem:
objektivszcn.blog.hu/2008/10/15/kikerult_a_drogmentes_maraton_belso_strategiai_terve?fullcommentlist=1#c3651783
objektivszcn.blog.hu/2008/10/15/kikerult_a_drogmentes_maraton_belso_strategiai_terve?fullcommentlist=1#c3654924

ugyanitt bárki tanulmányozhatja, hogyan kommunikál egy igazi szci, merthogy jokka jócskán kivette a részét az 500+ körüli kommentből.
Most azt ne firtassuk, hogy pszientológus, korábbi állításod szerint itt nincsenek igazi szcik, mert tilos nekik. Miközben jokka jelen volt nagyjából a blog indulása óta.

anonim én 2008.10.26. 08:39:47

Tapasztalat, az megvan, hogy
"Szabályzat:
1. A főnöknek mindig igaza van!
2. Ha valamilyen okból kifolyólag a főnöknek mégsem lenne igaza, automatikusan életbe lép az 1. pont!"

továbbá "én realitásom, te realitásod", "az az igaz, ami számodra igaz".

_Ske_ 2008.10.26. 09:58:20

Asszem itt az ideje visszatenni a Captchát.

_Ske_ 2008.10.26. 10:11:22

Helyesbítek: ezt a kis senkiházit kellene a blog.hu-ról kitiltani.

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.10.26. 14:23:11

Ske
Kit?

Nos, a fentiekhez annyit, hogy innentől elég egyértelmű mit akar a drogmentes

anonim én 2008.10.26. 15:03:00

anonymoushun, már senkit.:)

Dalacus Dortemente 2008.10.26. 20:09:26

Helyszín: Nemzetközi Vezetés irodája, Los Angeles.
Szereplők: egy asztmás törpe (AT) és egy kommunikátor/asszisztensnő (KT), akit Lorie-nak hívnak:

KT: - Sir, jön az IAS rendezvény.
AT: - Ne is mondd.
- Ki kellene választani az idei szabadságérmeseket.
- Lökd a jelölteket.
- Van pár magyar, sir.
- Magyar?
- Igen. Magyarországról.
- Az meg hol a picsában van?
- Valahol Európában. Walter alá tartozik.
- Az a köcsög Walter, ki kéne már nyilvánítani. És mit csináltak ezek a dilettánsok?
- Egy drogellenes maratont rendeznek évek óta. Tessék, sir, itt az anyag.
- Lorie, ezt most viccből raktad elém, vagy csak vissza akarsz menni az RPF-re? Mi a büdös francot csináljak néhány maratoni futóval?
- Sir, ők szcik és tavaly 326-szor mondták el LRH nevét a médiában.
- Kit érdekel? Sehol egy Dianetika könyv, sehol egy kurva kereszt...
- Sir, az a helyzet, hogy nem bővelkedünk jelöltekben.
- Itt ez a másik ugandai majom! Száz néger gyerek integet mellette és legalább Dianetika könyv van a kezükben! Mikor volt utoljára fekete szabadságérmesünk?
- Sir, az illető börtönben van. Kislányokat simogatott az iskolában. Most fogják kivégezni.
- De ezek a magyar gyalogkakkukok nem is a tech-et terjesztik! Nézd meg ezeket a fotókat! Esketés meg futkározás...milyen mókus tech-et nyomnak, basszákmeg?
- Sir, van egy javaslatom. Kihegyezhetnénk arra, hogy az IAS céljaiért dolgoztak. Vagy akár a Szci céljaiért! Elkezdték kitúrni a pszichókat a drog-politikából, ez tetszeni fog a publiknak is.
- Lorie, ha beégetsz velük, az egész családfádat elnyomóvá kinyilváníttatom és gondoskodom róla, hogy lefelé auditáljanak a Hídon!
- Elkészíthetem az anyagot?
- Találj nekem egy Supermant, Lorie! Olyan szabadságérmes kell, aki országokat tett Clearré basszameg. Államfőknek kell átadnia a Dianetika könyvet!
- Ilyen nincs az idén.
- Múltkor mutattál egy olaszt.
- Azt Ön nyilváníttatta ki, sir.
- Én?
- Igen.
- Látod bazmeg, ez a van. Egyedül viszem az egész kócerájt és a degradált lények még vissza is tartanak!
- Akkor megcsinálhatom az anyagot, sir?
- Még ma legyen kész.
- De mindjárt éjfél, sir!
- Az RPF még nyitva van, ha be akarsz nézni. Mikor dolgoztál ki utoljára Árulás kondíciót?
- Hajnalra kész lesz, sir. Ja és Mr. Cruise telefonált. Azt üzente, szeretne egy második szabadságérmet.
- Tudom, múltkor Playstation-öztünk és levert a kosárlabdás játékban, én meg odaígértem neki a második érmet. De a múltkori videóját is megtámadták a kurva interneten. Mondd meg neki, hogy érem nincs, de rendezek egy bulit neki a Freewinds-en. Viszek OT puncikat meg mindent. Na csináld az anyagot mielőtt kinyilvánítalak.
- Engem már kinyilvánított, uram.
- Akkor Magyarországra száműzlek. Jó éjt!

mazsi6000 · https://tudnijo.hu 2008.10.26. 23:12:48

"Az alsó korosztály nem képes fizetni érte a szülei nélkül."
Még ingyen adni is megéri neki, hogy aztán egész életében perkáljon bármennyit. Minél fiatalabban szokik rá annál biztosabb, hogy nem fog lejönni róla.
Ha valaki 20 éves kora után szokik rá a cigire viszonylag könnyen abba tudja hagyni. De ha kamaszkorában kezdi (ma már néha 5-6 osztályos korban egyesek) amikor még fejlődik a szervezet, sokkal inkább függő lesz.
Ugyanez a hatása a drogoknak is.
Idáig pedig csak egy drogos tud süllyedni.
www.indavideo.hu/video/Dobbenet_2

Reformer 2008.10.27. 09:21:09

Az egyház már rászállt a témára, most erre hivatkozva próbálnak adományt kicsiholni a többi magyar szcientológusból, aki lusta volt ahhoz, hogy egy ilyen érmet kiérdemeljen.

Itt az email, ami kiment:

Magyar Szcientológus!

Az IAS idei évfordulóján nagyot dobbanhatott szívünk! Akik ott voltak tudják, akik nem, már más csatornákról megtudták. Az IAS-szabadságérem idén a magyar zászló színein függött.
De mit jelent valójában ez a Szabadságérem azon a büszkeségen és hírneven túl, amelyet ennek köszönhetően Magyar Szcientológusként érzünk?
Ez azt jelenti, hogy odafigyelnek ránk. Most még jobban mint valaha. Még jobban példák lettünk, mint valaha. Nem csupán két új szabadságérmesünk, hanem mi, Magyar Szcientológusok.
Ők példát mutattak az egész világnak és Magyarországnak, és a megfelelő válasz erre a hasonlóan elkötelezett támogatás!
Az IAS érme és kampányai akkor haladnak előre, ha Te támogatod az IAS-t. Igen Te. Az IAS a tagokból áll, a szcientológusokból, akik alkotják, BELŐLED.
A hírek, amiket az IAS-rendezvényen láthattok, az eredmények, amiket láthattok mind a Ti művetek, az IAS tagjaié. Ez a Ti hozzájárulásotok azért, hogy ez a bolygó itt maradjon elég sokáig ahhoz, hogy az embereket felvihessük a Hídon.
Köszönjük a segítségeteket!
De, mint látjátok, még nem valósult meg

"A civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra, azaz a Szcientológia céljai."

Te mint egyéni szcientológus, az otthonodból, a saját életedből, így tudsz áramoltatni a negyedik dinamikádra! Nincs jobb és nagyobb hatású mód arra, hogy a Te személyes negyedik dinamikádat rendbe hozd!

Azon IAS tagokat, akik rendszeresen áramoltatnak az IAS-nek, nap mint nap abban a tudatban élhetnek, hogy szellemi lényeket mentettek meg a végső öntudatlanságtól, akár önkéntes lelkészi segítségben, drogfelvilágosításban vagy a pszichiátria eltörléséről legyen is szó.

Áramoltass az IAS-nek. Kövesd Magyar büszkeségeink példáját, és segíts rendbe hozni a negyedik dinamikádat!

Tedd meg a következő [adományozási] lépésedet!

Keresd B. Norbertet a 0670xxxxxxx-ös flottás számon, vagy írj e-mailt az info@otlcee.hu-ra!

Reformer 2008.10.27. 09:21:56

A "negyedik dinamika" = emberiség.

LyukasBogrács 2008.10.27. 10:21:52

"Még ingyen adni is megéri neki, hogy aztán egész életében perkáljon bármennyit. Minél fiatalabban szokik rá annál biztosabb, hogy nem fog lejönni róla.
Ha valaki 20 éves kora után szokik rá a cigire viszonylag könnyen abba tudja hagyni. De ha kamaszkorában kezdi (ma már néha 5-6 osztályos korban egyesek) amikor még fejlődik a szervezet, sokkal inkább függő lesz.
Ugyanez a hatása a szcientologianak is."

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.10.27. 10:27:51

"jhokka 2008.10.23. 23:25:56
A maratont nem az egyház szervezi."

Na ezért menekült el jokka

"akár önkéntes lelkészi segítségben, drogfelvilágosításban vagy a pszichiátria eltörléséről legyen is szó."

Eltörléséről? Rosszabbak mint a nácik

_yx 2008.10.27. 11:24:10

mazsi6000:
Tudsz róla, hogy nem is olyan rég még a pálinkába áztatott kenyérrel "nyugtatták meg" a sokat síró csecsemőket? Nem a 18 hónaposat.. De ez nem a XXI. század, mind ahogy a katolikusok bűnei óta is eltelt pár év, szemben a szci mai gyakorlatával. És mélyen elítélendőnek tartom a videón látható jelenetet (és bárki más bármilyen kiskorú ellen elkövetett hasonló vagy egyéb akcióit) és nem jut eszembe elég súlyos büntetés, amit ki kellene szabni, mivel egy tönkretett életet eredményez! (És akkor még reinkarnációról szó sem volt.) Ha ráadásul anyagi érdek is motiválja az elkövetőt.. tizenegyezer vessző?

Martian (törölt) 2008.10.27. 11:38:39

"Martian bibliából kiragadott idézetei sem azt jelentik, hogy Jésusért, Istenért el kell hagynunk a családunkat. A szci miatt viszont igen. Ha nem tudod meggyőzni feleségedet / férjedet, akkor hagyd ott, mert túl magas lesz a tónuskülönbség és az neked csak ártani fog."

Az értéktudat felvállalása és az ebből fakadó konfrontáció a folyamat természetes velejárója, de nem kell, hogy feltétlenül a kapcsolat megszakításához vezessen. A tónusskála magasabb szintjein kommunikáló fél felelőssége is nagyobb, módjában áll a kapcsolat más oldalait is mérlegelni, figyelembe venni... nem a "farizeus értelmezés" szerinti merev szabálykövetésről kellene, hogy szóljon a Sci alkalmazása.
Sci-ben képzett ismerősöm korábbi, máshonnan szerzett önismereti tapasztalatait felhasználva rájött, hogy az általa használt tónusszint mögött korántsem volt még akkora belső erő, mint azt kifelé mutatta. Mert ha lett volna, akkor kevesebb elvárás és több türelem lett volna benne a másik ember irányába... ettől viszont a másik fél tónusa spontán módon is képes emelkedni.

mazsi6000 · https://tudnijo.hu 2008.10.27. 15:50:15

"Tudsz róla, hogy nem is olyan rég még a pálinkába áztatott kenyérrel "nyugtatták meg" a sokat síró csecsemőket? Nem a 18 hónaposat"
Én ismertem egy srácot, akivel ezt csinálta a nagymamája csecsemőkorában. 2.-ig velünk járt, aztán áttették a kisegítő iskolába. 16 évesen még 6.-os volt...

Reformer 2008.10.27. 17:28:19

Frissítettem:
objektivszcn.blog.hu/2008/10/15/kikerult_a_drogmentes_maraton_belso_strategiai_terve

kikerült a 3. oldal, amelyből kiderül, hogy a maraton statisztikát vezet arról, hány ember küldtek az egyházba "szolgáltatásra"...

Fekete Sámuel 2008.10.28. 03:34:10

yx: na várj csak, nagyon süt, hogy gyűlölöd a katolikusokat. Kétfelé támadni meg nem tudsz, mert nincs benned elég erő hozzá.

Martian: igen, azt hiszem a szci elment egy farizeus irányba. Ez alatt azt értem, hogy a hajdan értelmes szabályok és koncepciók életidegen, axiomatikus, embertelen értelmezésének kíméletlen betartatása irányába ment el. Ez nem jó, a túlsúlyba került farizeus irányvonal egy Jézushoz hasonló jelenséget vetíthet előre. Ez alatt nem feltétlenül egy bizonyos személyt értek (a párhuzamot alkalmazva, rögtön kirúgnák az első "szombati gyógyítása" után), hanem akár csak egy csoportot, egy áramlatot. Ez a csoport, azt hiszem, a Szabadzóna.

De az is lehet, hogy a Szci egyház Miscavige után következő vezetője lesz a Nagy Reformátor.

Fekete Sámuel 2008.10.28. 03:42:11

anonhun: hát, végül is, igen... hehe ;-)

Fekete Sámuel 2008.10.28. 03:57:04

anonim én: Jokkának valószínűleg komoly problémái lennének ebből, ha nem direkt jött ide. És ne értékeld túl magad, nincs ilyen belső szabály, hogy "aki az objektivszcn-re ír, azt SP-vé nyilvánítjuk, és kirúgjuk".

Az egyházon belül egy koncepció van, egy mentalitás van, egy lélekérzés van, és ez ellentmond annak, hogy valaki ennyi ellenséges, buta és aljas ember között sok időt eltöltsön. Mégpedig azért, mert a ti lelketekből áradó kaka ilyenkor - a szci gondolkodásmód szerint - az ő lelkébe is áthatol. Gyengeelméjű olvtársaink kedvéért külön kiemelném, hogy ezzel nem azt mondtam, hogy ti ellenségesek, buták és aljasok vagytok, hanem azt, hogy a szcik annak látnak titeket.

Az egyház ugyanezért nem akarja, hogy az emberei ide jöjjenek. Mert úgy érzi, hogy telinyomjátok kakával azt a szép kis virágoskertet, amit számtalan tanfolyam, könyv, rendezvény és audit óra idézett elő a lelkekben, akarommondani tetánokban. Szintén gyengeelméjű olvtársaink kedvéért kiemelném, hogy én nem mondtam, hogy egyetértek ezzel, csak azt, hogy az egyház szerintem ezt látja.

Erre célzott Jokka akkor, amikor azt mondta, hogy azért nincs kedve érdemben és sokat vitázni veletek, mert "negatívak vagytok". Igen, azok vagytok, szci szemmel.

Az én NEMSZCI szememmel én azt gondolom, hogy az egyház hibát követ el azzal, hogy nem áll ki veletek nyílt vitára. Nem feltétlenül itt, inkább a saját fórumán kellene ezt tennie. Amellett az egyháznak igaza van abban, hogy nagyon sok olyan támadás éri a részetekről, ami az egyházat abszolút nem ismerő egyénektől, nyilvánvalóan tudatlanságból fakadnak. Az előbb az egyik hülyegyerek például a SeaOrg-ot keverte össze a Wise-zal. Tehát tulajdonképpen az én NEMSZCI szememmel nézve is negatívak vagytok.

Továbbá, mint szintén mondtam már, hogy nincsenek igazi konkrét szabályok ilyen részletesen a szciben. Viszonylag szabadon mondhatsz egyházellenes dolgokat is. Elvileg az az alapelv, hogy semmit nem kell elhinni, amíg magad meg nem tapasztaltad. A gyakorlat persze nem ez, hanem az, hogy elvileg bármit csinálhatsz, gyakorlatilag viszont ha egy szintet túllépsz vele, akkor mégiscsak kirúgnak. A helyzet fonákja, hogy senki nem tudja, hogy mikor jön el ez a szint. Én túlléptem ezt a szintet, de máig nem tudom megmondani, hogy mikor.

Tapasztalat.. 2008.10.28. 06:49:43

Jokka:
"Erre célzott Jokka akkor, amikor azt mondta, hogy azért nincs kedve érdemben és sokat vitázni veletek, mert "negatívak vagytok". Igen, azok vagytok, szci szemmel."

Na igen. Szci szemmel szinte mindenki negatív, aki nem fogadja el egyből az érvelést. Mikor én voltam előadáson és utána beszélgetni kezdtek velem, akkor egyik kérdésre adott válasz hozta a következő kérdést. És én feltettem hiszen nem értettem. Aztán később visszahallottam, hogy én csak negatív vagyok. Az exem azért nem halad az MLM rendszerben. Most megkérdezném közel 1 év elteltével, hogy miért is nem halad azóta? Miért van ugyanazon a semmilyen szinten? Hiszen én mint "negatív hatás" már nem vagyok jelen az életében. Amire nem tudnak magyarázatot adni, akkor egyből "támadásba" lendülnek, hogy én vagyok a hibás a negatív felfogásommal. Mert én nem fogadom el, hogy pl. a tech működik csak a személy nem használja jól. Akkor mutassa meg hogy kell használni. Különben ez a leggusztustalanabb kijelentés. A tech működik csak Te XY vagy béna, hogy nem alkalmazod. Persze bebizonyítani egyes tech-eket nem tudnak. Egyszerűen fogadd el...

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2008.10.28. 10:02:44

pszci
"Az előbb az egyik hülyegyerek például a SeaOrg-ot keverte össze a Wise-zal. "

Te még mindig szci vagy, ráadásul olvasni és értelmezni sem tudsz. iq-d lassan megközelíti az 50 et, csakígy tovább! :)))

jhokka 2008.10.28. 14:21:35

pszcientológus:

Negatívak igen. Ez nem azt jelenti, hogy baj lenne, hogy kritizálnák az egyházat. Ez önmagában nem az. A gond az, hogy ha rosszindulatú, és színvonal alatti a hozzászólás. rondroid...vagy anonymoushun-nak ékes hozzászólása: "iq-d lassan megközelíti...

Így neked sem tanácsolom, hogy lesüllyedj egy színvonalra...hülyegyerekezni...stb. színvonal alatti.


Tapasztalat:
Sajnálom, ha ez bánt téged, hogy negatívnak gondoltak. Ebben a hozzászólásban például nem voltál negatív. Talán a gusztustalan rész egy picit az volt. :-)
Persze remélem őszinte voltál. Csak kérdeztél? Biztos?

A lényeg még, hogy ne általánosíts, ne jelents ki olyan dolgokat, amik nem egyértelműek.
Példa: "később visszahallottam..."
"bebizonyítani egyes tech-eket nem tudnak... "

Kitől, kihez, kik, mit, mikor?
Lehet egy-két missziós viszonylag képzetlenebb munkatárssal beszélgettél. Nem tudtak rá válaszolni, vagy nem értettétek meg egymást... 1001 ok.
Értem a fájdalmad egyébként, hogy a párodat emiatt elveszítetted.

harmatOSA 2008.10.28. 16:02:16

iq-d lassan megközelíti...pedig igaza van...
Te mikor példákat hoznak fel , egy kézlegyintéssel elintézed , de neked nektek jár a megfelelő bánásmód és hangnem . Tudod ami neked, nektek jár ......max a pofátok más nem...
És ezernyi oka van, megnyomorított életek tudatosan tönkretett családok .
Most jöttem rá süt belőlem a gyűlölet , és ez személyeskedés de igazán jólesik ... jhokka .Amit védesz az egy rakás szar .. egyházastul tehestül ...

jhokka 2008.10.28. 16:07:50

HarmatOSA:

Kívánom, hogy maradj ugyanilyen mindig!
Köszi újra... továbbra is azt mondom hajrá!

harmatOSA 2008.10.28. 16:38:16

egészségedre , és kívánom hogy ennél nagyobb sikerélményed ne legyen az életben .....

Tapasztalat.. 2008.10.28. 16:42:48

Jhokka:

Engem nem bánt, hogy negatívnak hoztak fel, mert én tudom magamról, hogy nem voltam negatív. Csak annyit mondtam, hogy mint pl. én aki megpróbáltam rávenni,hogy ne csak arról az oldalról nézze a szci dolgait, hanem másik oldalról, akkor én már "káros" személy voltam.

Később visszahallottam az konkrétan az exem volt.

Tech bizonyítás. Már számtalanszor leírtam a koldus estét. Kiáramlás-beáramlás ügy. Azt elmondta, hogy a koldus kiáramoltatott, de nem tudja/tudjuk, hogy tényleg beáramoltatott. Látta? Nem. Fogadd el, hogy működik és kész.

Egy misszió vezető képzetlenebb?? Akkor milyenek a dolgozók?

Nem kell sajnálni, hogy fájt vagy sem. Ez nem erről szól. Hanem arról, hogy hablaty megy a jóságról, jogokról összetartásról miközben kapcsolatokat családokat szednek szét!! Illetve LRH vakon hívőket aki szentírásnak veszik a baromságait...

anonim én 2008.10.28. 16:58:16

pszió, nem értékelem én túl magam, csak van itt nekem ez az böngésző dolog, meg van ez a keresés funkció benne.
és az van, hogy emitt ezt mondod:
objektivszcn.blog.hu/2008/10/22/hubbard_a_clear_bolygorol?fullcommentlist=1#c3727331
meg ezt:
"nincs ilyen belső szabály, hogy "aki az objektivszcn-re ír, azt SP-vé nyilvánítjuk, és kirúgjuk"

amott meg azt:
objektivszcn.blog.hu/2008/09/30/levelek_egy_parhuzamos_univerzumbol?fullcommentlist=1#c3502304
és megint:
objektivszcn.blog.hu/2008/09/30/levelek_egy_parhuzamos_univerzumbol?fullcommentlist=1#c3502892
.

_yx 2008.10.28. 19:22:32

Pszientológus 2008.10.28. 03:34:10
"na várj csak, nagyon süt, hogy gyűlölöd a katolikusokat. Kétfelé támadni meg nem tudsz, mert nincs benned elég erő hozzá" - írod. Ez honnan és hogyan jött össze neked ("gyűlölöd", "támadni")? Abból, hogy azt írom: "minT ahogy a katolikusok bűnei óta is eltelt pár év,.."? (elírásom javítottam) Ez csak egy közbevetés egy olyan egyházról, ami jókora erkölcsi mélységből kapaszkodott vissza - szerintem. A gond az, hogy a szci LRH-t isteníti és az öreg műveinek újabb meg újabb kiadásai mutatnak egyfajta tendenciát, de szerintem nem a jó úton jár a reformfolyamat. Talán, mert "a fejétől bűzlik a hal" (DM)? Szemben a katolikusok megújulásával, amihez II. János Pál óriási hozzájárulásokat tett és Benedek is többször kellemesen meglepett. (pl. legutóbbi hír: mostanra a pedofil homoszexuálisokkal levetetik a reverendát?! A "minden papunk cölibátusban él"-hez képest jókora előrelépés, nem?)
De nem akarok újabb vallásháborút a blogon, ez csak egy közbevetés volt, ki-ki értse, ahogy tudja.. Te viszont figyelj oda, miket írsz, mert úgy tűnik, nem csak én figyelem az összevissza kommentjeidet mostanában! (lsd. anonim én) Legutóbb itt voltál "érdekes": "Gyengeelméjű olvtársaink kedvéért .."..."Az előbb az egyik hülyegyerek például a SeaOrg-ot keverte össze a Wise-zal." Még szerencse, hogy példát mutatsz, hogy NEM kell személyeskedni.

silversurfer 2008.10.29. 09:55:21

Tudom, hogy nem ide tartozik, de szeretném megosztani veletek:
annyit röviden, hogy ingatlanközvetítő cégnél dolgozom, többet nem is róla, de:
tegnap mutatok lakást érdeklődőnek (először voltam a lakásban), lépünk be, egyből oklevelek, tónusskála, kisebb könyvtérnyi szci cucc... mondom magamban szép. Néninek fel se tűnik, úgyis lányának veszi, tetszik, stb.
Utána elkezdünk beszélgetni, sokadik kérdés:
- miért, mivel foglalkozik a lánya?
- pszichológus.

PAFF:)

Vonjon le mindenki amit akar:)

silversurfer 2008.10.29. 09:56:32

könyvtár. bocs:) a kommentért is:)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.10.29. 13:47:43

A lány úgy tűnik frappánsan "kezelte" az SP anyut. :D

Jázusom, már én is Szciül beszélek! Áááááááá! :)

örge1 2008.10.29. 15:31:08

Bocs, egy kicsit más téma:

az alábbi linket Jokkának (aki szerint a drog nagyobb probléma, mint a dohányzás), Lenkeinek és Fritzlaufnak (akiknek folyamatosan lóg a szájából a rudacska, mert nekik ugye nem árthat:)) és az összes többi dohányzó szcinek, akiknek annyira fontos a drogprevenció, ajánlom figyelmébe:

www.hazipatika.com/topics/nikotinstop/news?nid=21046;HPID=63075546-42510F05-C0866889-778B377D&utm_source=hirstart.hu&utm_medium=www&utm_campaign=hirstart

_yx 2008.10.29. 15:47:12

örge1:
El kell, hogy keserítselek! LRH mit írt? Semmit? Akkor nincs is úgy, hisz ő évbilliókig(!) visszamenőleg vizsgálta a thetán múltját. (Magyarán: semmi ésszerű felülvizsgálat el nem várható az egyháztól LRH munkáit és cselekedeteit illetően, ugyanis az degradálná a "Mester" munkáját. Még kiderülne, hogy mégsem alkotott tökéleteset, ami úgy van kész, ahogy ránkhagyta?! A végén még elindulna a lavina.. Lsd. KSW1 és társai.)

silversurfer 2008.10.29. 17:52:54

Anonhun:
A reakcióra azért kíváncsi lettem volna a szci tulaj részéről, ha ott a lakásban derült volna ki, hogy ki is venné meg a lakást... :D

Benigna 2008.10.29. 19:26:05

Inkább felgyújtotta volna.:)Szerintetek hány ft-ért vették ezt a kitüntetést?

jhokka 2008.10.29. 22:09:05

:: örge1 2008.10.29. 15:31:08

A cikk érdekes. A dohányzást én is drognak tartom.

:: Bocs, egy kicsit más téma:
az alábbi linket Jokkának (aki szerint a drog nagyobb probléma, mint a dohányzás),

SOHA nem írtam ilyet. Olvass vissza kérlek, és ne írj hazugságot...

Stílusod ítéljék meg ez alapján a többiek.

szaten 2008.10.29. 22:32:01

Jhokka meséld el miért sétődsz meg egy jokkának küldött linken, érdekelne.:)
valamit elnéztél , vagy valamibe belezavarodtál?vagy te ő vagy ő meg te?

örge1 2008.10.29. 22:38:35

Jokka, én a
objektivszcn.blog.hu/2008/10/15/kikerult_a_drogmentes_maraton_belso_strategiai_terve2008.10.22. poston 12:45:10-kor írt hozzászólásodat márpedig így értelmeztem.
Ezt írtad:

"A cigi fogyasztási mutatója mindenesetre drasztikusan csökkent (legalábbis az államokban), és ez most nem olyan nagy probléma, mint az illegális drogok vagy az alkohol."

Ha félreértettelek (bár ez szerintem elég egyértelmű), bocs.

jhokka 2008.10.29. 22:49:28

örge1:
Így van... én az államokra értettem. Illetve úgy pontos ahogy idézted.
Te pedig egy magyar linket tettél be.

A bocsánatodat elfogadom, de kérlek légy pontos.
Thx.

A dohányzást mégegyszer megerősítem, hogy én is így látom.

Gáz volt annó látni, hogy osztálytársaim hogyan szoknak rá ezekre. Az ilyenek könnyebben
alkoholizálnak... most pedig drogoznak szerintem is.

örge1 2008.10.29. 22:55:10

Oké, akkor legalább egyvalamiben egyetértünk:)

jhokka 2008.10.30. 00:50:56

örge1:
van sok más is... :-) de itt túl nagy a zaj.

szaten 2008.10.30. 09:22:15

Szóval te jokka nevében is beszélsz ? JHOKKA JOKKA

Benigna 2008.10.30. 09:40:37

szaten! Te viccelődsz?:) Jokka az Jhokka. Mióta Reformer regisztrációhoz kötötte a kommentelést, Jhokkaként ír, mert a Jokka foglalt volt, és ezen a néven nem regizhetett.

szaten 2008.10.30. 13:32:56

Nem vicc én még ott tartottam hogy ez ketten van , elég megrázó émény.....brrrr egy is sok belőle nem kettő .

_yx 2008.10.30. 17:47:49

j(h)okka:
"A dohányzást mégegyszer megerősítem, hogy én is így látom.
Gáz volt annó látni, hogy osztálytársaim hogyan szoknak rá ezekre. Az ilyenek könnyebben
alkoholizálnak... most pedig drogoznak szerintem is." - szerinted is?? Gáz volt látni az osztálytársakat? És a hittársakat, akik minden drog ellenségei? Jártál már 12:05 tájban a Dianetika-központ előtt? Mert azt igazán gáz látni, amit a szci főmunkatársai adnak elő ott nap nap után. És még ki tudja, hány szci fújja ezt az egyház által elfogadott drogot. Örge1 is erre utalt szerintem, de - úgy tűnik - a személyi sértettség megakadályozott a mondanivalója lényegének kihámozásától.
Szóval: ez mennyire gáz? Fogalmaztál már meg e tárgyban levelet a Senior C/S Int-nek vagy legalább néhány tudomásjelentést írtál? Hogy ez nem tech-ellenes és nem etikátlan? Akkor legalább néhány: "Fiúk (lányok), ezt nem kellene, mert.." - akár csak négyszemközt - elhangzott?

jhokka 2008.10.30. 20:31:36

Rendszeresen ezt teszem.

_yx 2008.10.30. 20:40:43

Akkor jó! És elismerésem érte. Sajnos nem sok reményt látok rá, de legalább az "ami nincs (LRH által) tiltva, azt szabad" elvet időnként felül kellene írja az ésszerűség és a legújabb eredmények..

örge1 2008.10.30. 20:48:15

Jokka, és van valami hatása? Mit mondanak, amikor ezzel mész hozzájuk?

motyago 2008.10.31. 18:23:00

Szerintem ez egy szép kitüntetés, biztos az kapja, aki ezt érdemli. Egy olyan díj, ami „minden évben kiosztásra kerül, és azokat a tagokat ismerjük el vele, akik kiemelkedő mértékben elősegítették a szcientológia és az IAS céljainak elérését.”

Jó lenne, ha a védnökök is kapnának. Ragyogjanak a plecsnik! Tudja meg a pór nép, kik azok a nagyszerű emberek, akik a nevüket adják a szekta drogellenesnek álcázott nyomulásához! A hősök, akik hozzájárulnak hazánk mielőbbi klírítéséhez, - tisztításhoz(?), tisztogatáshoz(?) - álljanak reflektorfénybe!

Megérdemlik.

hwang 2008.10.31. 22:04:35

drogmentes maraton? pff...szánalmas...alapból azok a kis füzetecskék, amiket osztogatnak, tele vannak hibákkal/félremagyarázásokkal és hazugságokkal...
a "just say no the drugs" helyett inkább a "just say know the drugs" prevenciót kellene alkalmazni...bár azza nehezebb "híveket" toborozni...

bumburnyak 2008.11.03. 17:34:52

csak 1 elfelejtett kérdés:

azt lehet tudni, hogy a két kitüntetett pontosan milyen szinten is van a szci-ben?

memento mori 2008.11.30. 19:11:45

Mit is írjak ide? Akartam, de mire elolvastam, elment a kedvem az írástól... Ti mennyit foglalkoztok az ide írogatással hetente? Nagyon lélekemelő ezt olvasgatni....

szaten 2008.11.30. 20:20:49

(jó hüle ninc név:) emlékezz a halálra ...huuuuuuuu)
Nem kell irogatni ha mondani valód nincs meg pláne nem kell...ha nincs mit mondanod fogd be a szád ennyire egyszerű.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.11.30. 20:36:20

"Kemény vagy Csoki!" :D

Szaten barátom azt akarta mondani, hogy az anti-szcientológia mint téma valóban nem egy ismert és felkapott dolog. Közel sem annyira népszerű mint mondjuk a globalizáció-ellenesség vagy a bálnamentés.

Mi azért "irogatunk", mert úgy gondoljuk, hogy minél több info-t tudunk megosztani másokkal erről a szektáról, annál jobb lesz a világ.

Ezzel nem kötelező egyetérteni és senki nem fog megkövezni téged, mert szerinted ez hülyeség.
süti beállítások módosítása